Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Alfa Romeo 159 1.8 benzin, r.v. 2007, 135.000km nabehanych, cely cas garazovane, vybava taka stredna(tempomat, aut. klimatizacia) za 3000 + prihlasenie. Oplati sa? Alebo radsej ruky prec od Alfy?
Urcitedeszka3 napísal: 135.000km nabehanych
Ja som Alfu nikdy nemal, ale hovori sa, ze Alfu si clovek kupuje srdcom. Ak sa ti paci a si pripraveny dopriat jej servis, tak ju zober.
Kupa talianskeho auta asi nikdy nie je volba rozumu
Kupa talianskeho auta asi nikdy nie je volba rozumu
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
guess.whoo
Redeemer
co zas spekulujes? 
-
RATZINGER666
Darca
chysta sa lancer 
Auto patri mojej sefke, vcera si objednala novy Mercedes E triedy, potrebuje sa zbavit Alfy, kedze tu vo Viedni to neni ruzove s parkovanim a aj tak plati 100eur mesacne za podzemnu garaz, 2 auta su jej zbytocne. Auto bolo minuly tyzden v servise na kontrole, menili olej a vraveli ze je auto vo vybornom stave. Pravdupovediac, ja som chcel s dovozom auta pockat do Februara, ale mne sa zda cena 3000€ plus este dohoda za ferovu cenu za auto v tak dobrom stave. Sice vzhladovo su Alfy krasne, len vsade pocuvam ako sa kazia, ze radsej ruky prec, tak reku spytam sa vas, aky mate nazor na tuto ponuku, ci by ste brali, alebo nie.
Prave o to ide, povest z hladiska spolahlivosti maju zlu, ale takmer kazdy chvali jazdne vlastnosti a vzhlad. Ty tu povest tiez ocividne poznas a je len na tebe, ci si ochotny to akceptovat.
Samozrejme, za 3000e je tato alfa za skvelu cenu... navyse, povest alfy pokazili hlavne modely z 90. rokov, kedy zacala vo velkom davat do aut twinsparkove motory. Aj to, nie vsetky TS motory su zle, aj medzi TS motormi su podarene typy. Kazdopadne toto je asi 159 1.8 ale MPi. Standardny koncernovy motor, ktory upraveny pouziva v autach minimalne este fiat... Neni to raketa, ale 200 da
.
Ja by som ju bral, mat volne 3 litre... vzhladovo nadherne auto, ci uz zvonka alebo interier, proste krasa. Rovnako ovladatelnost auta je velmi vychvalovana.
Ja by som ju bral, mat volne 3 litre... vzhladovo nadherne auto, ci uz zvonka alebo interier, proste krasa. Rovnako ovladatelnost auta je velmi vychvalovana.
Za 3000€ by som ju zobral. Tie autá s týmto ročníkom a motorom idú za ceny o 2000€+ viac.
Keď ťa aj za rok alebo 2 omrzí, stále ju môžeš predať za cenu, ktorú by si za ňu dal teraz.
Keď ťa aj za rok alebo 2 omrzí, stále ju môžeš predať za cenu, ktorú by si za ňu dal teraz.
Je to toto auto, fotkynekvalitne, fotil svagor narychlo ked sme boli na testovacej jazde.
Švagor to fotil Nokiou 3310?
-
RATZINGER666
Darca
...no bud ju zober alebo mi ju dohod 
Trocha odveci, ale fotil Galaxy S5. Vazne to fotil narychlo, vonku prsalo a mali sme obaja naponahlo.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2016, 21:12)
Haha Ratzi, este popremyslam, ci ju vezmem, lebo vo februari som mal v plane doviezt nejake BMW 3er Coupe.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2016, 21:12)
Haha Ratzi, este popremyslam, ci ju vezmem, lebo vo februari som mal v plane doviezt nejake BMW 3er Coupe.
-
RATZINGER666
Darca
na februar maju vsetci akesi velke plany, mam taky pocit
len aby sa ta registracna dan zmenila 
-
guess.whoo
Redeemer
veru, zmena este nie je nikym schvalena takze by som sa nespoliehal na znizenie. za 3000 nemas o com premyslat. aj keby si ju teraz prihlasil tak sa ti ju oplati zobrat uz len na kseft ako pise Ratzi 
na alfu pindaju vacsinou len ludia co ju nikdy nevlastnili...... Ma niektore potreby, ako napriklad selenia olej.... ale ked sa staras tak je to parada auto
-
RATZINGER666
Darca
jj, je to paradne auto, hlavne na vozenie sa po servisoch
a nie, nikdy som ju nemal a ani nebudem 
Uvazujem do buducna (tiez Februar
) ze si kupim prve auto. Som vasnivy cyklista a turista takze moja podmienka je velky kufor. Nechcem do auta vela vrazat a jazdit s nim budem cca 50/50 mesto a dlhsie vzdialenosti. Chcem benzin rok vyroby 2000+ Predstavujem si, ze sa obcas vyspim v kufri, kezde mam 180cm nevidim to uplne ruzovo ale tak uvidime.
Cenovy strop som si dal 2000€ aj s prihlasenim a servisom. Vyhliadol som si Ford Focus mk1 a Peugeot 206SW. Nanestastie ani o jednom neviem zistit dlzku kufra. Mate ich dakto, odmeriate mi to?
Vopred vravim, ze nie som autickar, takze moja interakcia s autami konci pri soferovani. Rad si necham poradit ktore auto je nenarocne na servis, kedze ho nebudem vediet robit doma.
Cenovy strop som si dal 2000€ aj s prihlasenim a servisom. Vyhliadol som si Ford Focus mk1 a Peugeot 206SW. Nanestastie ani o jednom neviem zistit dlzku kufra. Mate ich dakto, odmeriate mi to?
Vopred vravim, ze nie som autickar, takze moja interakcia s autami konci pri soferovani. Rad si necham poradit ktore auto je nenarocne na servis, kedze ho nebudem vediet robit doma.
-
guess.whoo
Redeemer
skus pohladat aj mondeo mk3 1.8 kombi aj ked ten rozpocet je dost nizky. krasne sa tam vyspis