Vodné fajky
Re: Vodné fajky
Neviem, na SK som nikdy nic neobjednaval.
// 16€ je primerana posta z DE eshopu na SK. Je mozne ze niekde maju "eurko" hore dole ale po pravde, nikdy som to az tak neriesil, tu maju obrovsky sortiment, su spolahlivi, nakupujem tu.
// 16€ je primerana posta z DE eshopu na SK. Je mozne ze niekde maju "eurko" hore dole ale po pravde, nikdy som to az tak neriesil, tu maju obrovsky sortiment, su spolahlivi, nakupujem tu.
Zhanam tabak. Chcel by som tak 2 x 250g, ked niekto nieco ma, alebo mi to vie zohnat tak mi napiste spravu. Na vychode by som si to aj osobne vyzdvhol.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Priatelia, pokiaľ sa dáte viacerí dokopy nakupujte na www.smoshi.de
Dá sa s nimi dohodnúť a nad 500EUR máte free shipping.
Čo sa spoľahlivosti týka, tak sa s Nilom a poodbnými nemôžu ani porovnávať.
Dá sa s nimi dohodnúť a nad 500EUR máte free shipping.
Čo sa spoľahlivosti týka, tak sa s Nilom a poodbnými nemôžu ani porovnávať.
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nechcel by niekto starbuzz pripadne AF? 1kg a 250g balenia. Nasiel som jedneho overeneho sellera z UK ale postovne je 18GBP tak aby sme sa rozdelili... PM
Môžete si tu kúpiť https://www.shishabunker.de/ dopravu zdarma tiež veľmi spoľahlivo vysoko odporúčané
ahojte, chcela by som poradiť.
už dlhšie si chcem kúpiť vodnú fajku ale bojím sa ju kúpiť len tak od niekoho.
neviete mi prosím poradiť nejakého predajcu?
ďakujem za odpovede
už dlhšie si chcem kúpiť vodnú fajku ale bojím sa ju kúpiť len tak od niekoho.
neviete mi prosím poradiť nejakého predajcu?
ďakujem za odpovede
Stačí na to 1 sekunda googlenia, sú predsa aj na Heureke.
Nájdeš ich prakticky v každej väčšej trafike, ale zväčša tam bývajú rôzne fejky, kde ti netesnia tesnenia, alebo sa niečo odtrhne.
Keď som vodnú fajčil viac, tak riadne frčal e-shop stimbi.sk (nie je to reklama) a chalani čo to prevádzkovali sa angažovali aj na FB v skupine "Vodná fajka" a fakt sa tomu rozumeli. Pozerám, že e-shop stále funguje, kľudne sa riaď nejakými recenziami tam. Neboj sa dokúpiť nejaký väčší kotol, nejakú lepšiu hadicu, výjde ťa to pár desiatok eur ale to fajčenie je úplne o inom.
No a samozrejme nešetri na tabakoch/uhlíkoch.
Nájdeš ich prakticky v každej väčšej trafike, ale zväčša tam bývajú rôzne fejky, kde ti netesnia tesnenia, alebo sa niečo odtrhne.
Keď som vodnú fajčil viac, tak riadne frčal e-shop stimbi.sk (nie je to reklama) a chalani čo to prevádzkovali sa angažovali aj na FB v skupine "Vodná fajka" a fakt sa tomu rozumeli. Pozerám, že e-shop stále funguje, kľudne sa riaď nejakými recenziami tam. Neboj sa dokúpiť nejaký väčší kotol, nejakú lepšiu hadicu, výjde ťa to pár desiatok eur ale to fajčenie je úplne o inom.
No a samozrejme nešetri na tabakoch/uhlíkoch.
Viete mi niekto poradiť aký tabak kúpiť u nás, čo ma nezruinuje ale zároveň bude mať aj ako takú kvalitu? Po rokoch sa vraciam k vodnej fajke doma a stratila som prehľad. Zvažujem napríklad tento //del (kludne aj iné príchute. ) Nejaké skúsenosti?