Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
vix
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
neviete ako je to v Fitinne ak by som chcel ukončiť členstvo skôr ako za rok? platí sa tam nejaký poplatok, alebo je to vôbec možné?
poprípade by ste mi vedeli odporučiť nejakú inú posilku v okolí Plusu? dik
poprípade by ste mi vedeli odporučiť nejakú inú posilku v okolí Plusu? dik
Platí sa tam nejaký poplatok, majú to nejak ochránené - preto tá nízka mesačná cena za permanentku.
Čaute, máte niekto skúsenosť s týmto? Cca týždeň dozadu som sa ráno zobudil zo zablokovanými krkom. Pravdepodobne som spal v zlej polohe. Lekárka má pre istotu posiela na 10 rehabilitácii krčnej chrbtice. Tam na rehabilitácii mi bolo povedané takou starou lekárkou, že NESMIEM počas doby rehabilitácie, teda cca 14 dni vôbec cvičiť pretože sa vraj môžem zraniť, či dokonca roztrhnúť si sval. Mne sa to nejak nezdá, veď mi budú rehabilitovať len krk tak maximálne vynechám cviky ako mŕtvy ťah a podobne kde sa námaha. Vôbec si neviem predstaviť, že by som nemohol cvicit.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna cvicit mozes. Len sa vyhni tomuto cviku
Však si daj pár dni pauzu a normálne začni cvičiť, ale zľahka. Keď sa vyhneš komplexným cvikom, tak by nemal byť problém. A nerob tú blbosť, čo robí veľmi veľa ľudí, že robí napr. príťahy v predklone a pozerá sa s vytočenou hlavou (do boju) do zrkadla (na seba).
ako je možné udržať váhu bez toho že keď vysadim gainer/kreatin nespadnem 7kg ako sa tomu stalo tento rok keď som pred letom prestal cvičiť? , stravu mam rovnaku furt a nemenil som ju
Viac žrať. Zjednodušene: všetko je o kalóriách. Ty máš ten gainer na to, aby si ľahko nahnal kalórie. Ak ho vysadíš a si taký typ, že rýchlo schudneš, tak asi schudneš. Načo ho chceš vysádzať vlastne?
kreatin viaze do svalovych buniek vodu co samo o sebe zvysuje hmotnost+vytvara priaznive prostredie pre svalovy rast. Ale vela zavisi od toho o aky kreatin sa jedna, nakolko ich existuje minimalne 5druhov a do urcitej miery sa lisia svojimi ucinkami /monohydrat,pyruvat,CEE a dalsie/. Pokial prestanes brat kreatin a zacnes viacej jest ako predtym tak si sice hmotnost udrzis ale na ukor kvality /pomer sval-tuk/.
Vidíš, ja som si všimol len ten gainer. Po kreatíne tiež cca 2 kg schudneš, ako bolo spomenuté, ide o naviazanú vodu.
dnes v posilke som rozprával s človekom o objeme ako to robí on
vyšlo z neho že on denne jedáva 2x pizzu a naučil svoje telo na pizzu, z pohľadu na neho bolo vidno že váhy dáva dosť veľke a nieje to šparatko
ďalej som od neho zisťoval či tá pizza je kľúčom k objemu pre ektomorfa keďže sa vyjadril v tom smere že tu pizzu nespálim a ostane na mne, tvrdil že áno
ako by to bolo so svalmi ako takými čo by sa dialo? či len tuk by bol na mne?
ďalej tvrdil že čím mám väčšiu váhu tým viac pôjdem s váhami hore a viac dvihnem
mňa by zaujímalo čo si myslíte o tom vy a či je nejaká relevantná šanca sa vyvarovať spadnutie pri stopnutí "doplnkov"
vyšlo z neho že on denne jedáva 2x pizzu a naučil svoje telo na pizzu, z pohľadu na neho bolo vidno že váhy dáva dosť veľke a nieje to šparatko
ďalej som od neho zisťoval či tá pizza je kľúčom k objemu pre ektomorfa keďže sa vyjadril v tom smere že tu pizzu nespálim a ostane na mne, tvrdil že áno
ako by to bolo so svalmi ako takými čo by sa dialo? či len tuk by bol na mne?
ďalej tvrdil že čím mám väčšiu váhu tým viac pôjdem s váhami hore a viac dvihnem
mňa by zaujímalo čo si myslíte o tom vy a či je nejaká relevantná šanca sa vyvarovať spadnutie pri stopnutí "doplnkov"
takze voda s mukou klucom k objemu? 
no išlo skor o tie 4 druhy syrov a smotane a samotnom ceste
Pizza.
Ono je dôležitá aj aká pizza, teda ide o obsah. Každopádne, pizza samá o sebe nie je a nemôže byť žiadnym kľúčom, je to normálne jedlo s nejakými nutričnými hodnotami ako každé iné. Nechápem, čo riešiš stále tie doplnky. Však gainer je lacný a ak si suchučkí, tak proste jedz čo najviac normálnej stravy + dopĺňaj gainer a cvič. Ak nepriberieš nič, tak navštív doktora.
Však aj v legendárnom "art of veľkovýkrm" sa písalo, že hardcore jedálniček je gainer, pizza, gainer, pizza, gainer, pizza, gainer. A pizzu zásadne objednávať s dovozom, aby si zbytočne nespálil kalórie chodením 
JJ poznám to. Ale ide samozrejme o srandu.
Jasné, to som napísal len tak, pre srandu.
Ale nedávno som čítal jeden článok, že predsalen to s tou pizzou niekto skúsil. No nie je to samozrejme len o jedení pizze. https://fitcult.refresher.sk/524/222-dn ... ielom-tuku
Ale nedávno som čítal jeden článok, že predsalen to s tou pizzou niekto skúsil. No nie je to samozrejme len o jedení pizze. https://fitcult.refresher.sk/524/222-dn ... ielom-tuku
Poznám. Samozrejme, netreba pizzu mýtizovať. Ja si tiež sem-tam dám, nič na tom nie je. 
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 9:11)
Momentka po dnešnom tréningu. Tlsťoch. Aktuálna váha okolo 106-107 kg. Cieľ nabrať cez zimu na cca 110 kg v čo najväčšej kvalite.
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 9:11)
Momentka po dnešnom tréningu. Tlsťoch. Aktuálna váha okolo 106-107 kg. Cieľ nabrať cez zimu na cca 110 kg v čo najväčšej kvalite.
Výška?
Inak by som viac popracoval na ramenách a prsiach, aspoň z môjho pohľadu, neviem aké máš ciele.
Vždy keď počujem slovo objem, tak sa mi vybaví jeden týpek, s ktorým som chodil cvičiť niečo cez pol roka. Bol v objemovke celé toto obdobie a o ničom inom nehovoril, nečudoval by som sa, keby tam bol doteraz. On to však so stravou vyriešil svojsky. Nakúpil litre mlieka, jogurtov, nejaké to mäso... a vždy do seba, myslím, že neuvedomujúc si účinkov a pôsobenia, bezhlavo trepal gainer. Lebo mu to tak "poradil" kamarát, ktorý mal ruky cez 40. A spomínajúc si na tréningový plán.. ktorý sa skladal predovšetkým z kladivového zdvihu (lebo ten bol vraj lepší ako bicepsový - ale tam išlo o to, že na kladivový dal väčšiu váhu) a tlaku (na ktorom som si ja precvičil chrbát oveľa viac ako on prsia - a potom tie chvály, že nový osobák), ma doteraz pichne v kĺboch. O prevedení nehovoriac.
Odvtedy nemám rád chodiť cvičiť s niekym.. kto si nedá poradiť a má len svoju pravdu. Odhliadnuc od toho, týpek si myslel, že dovŕšil istého stupňa a zachcelo samu zahrať sa na kouča. Keď videl, že jeho radám nevzdávam veľký rešpekt, tak si to zlato hrdo nechal.
A ináč mi raz pri jeho asistovaní skoro spadla činka na krk pri tlaku na šikmej lavičke, lebo sa zapozeral niekde inde.. Po takom zážitku človek stratí dôveru v ľuďoch v asistovaní pri takých nebezpečných cvikoch (pri vyšších váhach samozrejme).
Inak by som viac popracoval na ramenách a prsiach, aspoň z môjho pohľadu, neviem aké máš ciele.
Vždy keď počujem slovo objem, tak sa mi vybaví jeden týpek, s ktorým som chodil cvičiť niečo cez pol roka. Bol v objemovke celé toto obdobie a o ničom inom nehovoril, nečudoval by som sa, keby tam bol doteraz. On to však so stravou vyriešil svojsky. Nakúpil litre mlieka, jogurtov, nejaké to mäso... a vždy do seba, myslím, že neuvedomujúc si účinkov a pôsobenia, bezhlavo trepal gainer. Lebo mu to tak "poradil" kamarát, ktorý mal ruky cez 40. A spomínajúc si na tréningový plán.. ktorý sa skladal predovšetkým z kladivového zdvihu (lebo ten bol vraj lepší ako bicepsový - ale tam išlo o to, že na kladivový dal väčšiu váhu) a tlaku (na ktorom som si ja precvičil chrbát oveľa viac ako on prsia - a potom tie chvály, že nový osobák), ma doteraz pichne v kĺboch. O prevedení nehovoriac.
Odvtedy nemám rád chodiť cvičiť s niekym.. kto si nedá poradiť a má len svoju pravdu. Odhliadnuc od toho, týpek si myslel, že dovŕšil istého stupňa a zachcelo samu zahrať sa na kouča. Keď videl, že jeho radám nevzdávam veľký rešpekt, tak si to zlato hrdo nechal.
A ináč mi raz pri jeho asistovaní skoro spadla činka na krk pri tlaku na šikmej lavičke, lebo sa zapozeral niekde inde.. Po takom zážitku človek stratí dôveru v ľuďoch v asistovaní pri takých nebezpečných cvikoch (pri vyšších váhach samozrejme).
Výška 191 cm.
Ramená nie sú problém, čo sa týka ceckov, tak tam je ten problém, že aby boli pekne vykrojené, tak treba naozaj už pracovať s tým percentom telesného tuku a keďže ja sa stále hýbem skôr za hranou...
Ale inak máš asi pravdu, cecky nie sú moja najsilenšia stránka a aj čo sa týka napr. benchu (sily), tak tie váhy sú slabé oproti drepu a mŕtvemu ťahu. Celkovo však ja už posledný rok/dva necvičím za cieľom akoby postavy /kulturistika/, ale riešim silu, zaujíma ma aj vzpieranie a strongman, proste skôr všeobecne tento silový a výkonnostný smer.
Samozrejme, ten "proces" objemu tiež už beriem s nadsázkou, aj u mňa to bolo dlho hlavne o tom, že som proste žral všetko.
A "ryska" bola o tom, že som si viac kontroloval tieto veci, robil viac kardia atď.
Ramená nie sú problém, čo sa týka ceckov, tak tam je ten problém, že aby boli pekne vykrojené, tak treba naozaj už pracovať s tým percentom telesného tuku a keďže ja sa stále hýbem skôr za hranou...
Samozrejme, ten "proces" objemu tiež už beriem s nadsázkou, aj u mňa to bolo dlho hlavne o tom, že som proste žral všetko.