Pauza vo vztahu po dlhej dobe? Alebo koniec?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: Pauza vo vztahu po dlhej dobe? Alebo koniec?

Príspevok od používateľa kayko »

Jedina pauza vo vztahu, ktora pre mna prichadza do uvahy je taka, zeby bola ona v kome.
Nebud z toho taky potentovany, daj jej priepustku a vymen zamky, nie je to az take drahe...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Filip.Mayer napísal:Čaute,

S priateľkou sme spolu 5 rokov, bývame spolu, ale ejha povedala mi že chce pauzu a potrebuje zistiť či ma milujem skutočne alebo len zo zvyku. Vraj to zistí jedine tak že budeme nejakú dobu od seba. Neviem čo si mám o tom myslieť.
Jasne. Dovtedy si bude chodit hore-dole, uzivat si. A ked ju to prejde, vrati sa k tebe, ze ona ta teda naozaj miluje, a co bolo medzitym sa vlastne nerata.

Pauzy vo vztahoch neexistuju.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Som ineho nazoru. Ak dvaja su spolu niekolko rokov a muz sa to nechysta specatit manzelstvom (jeden mozny aspekt), zalubenie vyprcha a mas len stereotyp.. Ak ziju zo dna na den a nemaju ciele pred sebou, nerastu vo vztahu, len preslapuju.. samozrejme klesa motivacia investovat dalej do vztahu. Pauza neznamena, ze si chce niekto uzivat s inymi a experimentovat. Moze to znamenat, ze potrebuje cas si ujasnit vlastne hodnoty a zivotne ciele a mozno ziskat nove skusenosti, rozvijat sa.. je to vzdy lepsie, ako byt vo vztahu nespokojny a nic s tym nerobit.

najhlavnejsie ale je, rozobrat dovody, ktore k tomu vedu a neposudzovat hned druheho, ze je sebec, co si chce zrazu uzivat.

//autoeditácia príspevku (05 Aug 2016, 11:34)
Filip.Mayer napísal:Čaute,

S priateľkou sme spolu 5 rokov, bývame spolu, ale ejha povedala mi že chce pauzu a potrebuje zistiť či ma milujem skutočne alebo len zo zvyku. Vraj to zistí jedine tak že budeme nejakú dobu od seba. Neviem čo si mám o tom myslieť.
Co si mas o tom mysliet? To sa spytaj jej! Je to prilezitost ju lepsie spoznat. Kedy a preco zacala nad tym rozmyslat? Chyba jej nieco vo vztahu, co by ju uistilo, ze ste jeden pre druheho ten pravy? Ake su jej sny? Naplnaju sa vo vasom vztahu?

Samozrejme, musis byt pripraveny, ze Ti povie veci, ktore si mozno nechcel pocut.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Tak to tu chcem oživiť. Prešlo niekoľko mesiacov a stále nič. Snažím sa na to nemyslieť, ale dnes som zistil že bola u môjho kamoša, takže ma to trošku zobralo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cize (ex)kamarat ti obraba tvoju ex?
Filip87
Medium Star
Medium Star

Nech si robí čo chce :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Keď kamoš dačo rieši s tvojou bývalkou je to vždy také pomerne chúlostivé...

Jeden môj kamoš bol ako taký mrchožrút, bol zapletený s tromi babami, ktoré som riešil aj ja a on ich prebral jak štafetu po mne :D . Až na jednu mi to nevadilo...

Tá bola taký špecifický prípad, proste trofej a nechcel som, aby ju zrovna on dal dole. Ale stalo sa... chvíľku som bol nasratý, ale potom som si uvedomil, že vlastne ani nemám byť prečo :) . O nejaký čas neskôr som šiel dakam s tou kamoškou a došla reč na nezáväzný sex. Voľačo sme sa bavili a tá holčina vraví: No, ja si zakladám na svojej hodnote, že som nedostupná.
A môj komentár k tomu: Hej, jasne, preto si nám s Mišom dala hneď po druhom rande... :D :D :D
Filip87
Medium Star
Medium Star

Ide o to že to neriešim, každý si žije svoj život a nemám právo jej do toho kecať. A čo sa týka kamaráta tak to je tiež jeho vec, ale áno máš pravdu trošku to vo vnútri naserie.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Filipito napísal:Ja sa tu mozno zle vykreslujem. Ale jednoducho by som tomu sancu asi nedal. Stale by som mal v hlave to co spravila a ocakaval by som to uz vkuse. Ked sa nevie rozhodnut ani nic podobne tak kaslat nato. (Ale ked si viem predstavit co bude hovorit a robit ked za nou pridem...) Kamaratov mam skvelych, podrzali ma v takych casoch,co si len malokto predstavit. Velmi mi pomahaju. Prve dni to bol fakt masaker ale sundal som sa v sobotu, a aj v pondelok a neako to postupne prechadza. Aj vdaka vam ze ste mi pomohli hojkaci, ze som dostal neake rady. Dakujem vam vsetkym este raz
Čau, čau. Ako si teda dopadol? Už ťa to prešlo úplne? Priateľka má stále také stavy? :)
Napísať odpoveď