4KA - dalsi mobilny operator
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
a mas na to nejaky realny dovod?
ved nic ti nebrani si platbu skontrolovat, nastavit si aby ti prisla smska alebo mail ktory ta bude informovat o platbe. pokial nieco nebude sediet, mozes reklamovat. na inkase si tiez vies nastavit limit, takze nech sa deje cokolvek, tak ti nikdy nestrhne viac nez mas povolene.
ved nic ti nebrani si platbu skontrolovat, nastavit si aby ti prisla smska alebo mail ktory ta bude informovat o platbe. pokial nieco nebude sediet, mozes reklamovat. na inkase si tiez vies nastavit limit, takze nech sa deje cokolvek, tak ti nikdy nestrhne viac nez mas povolene.
V prípade inkasa hrozí časom nekontrola faktúry, keď príde suma nad limit, tak si chýbajúcu úhradu nemusíš všimnúť atď. Inkaso som mal na firemný paušál a zrušil som to.
Ak si chýbajúcu úhradu z dôvodu prekročenia limitu nevšimneš, potom máš problém so svojou bankou! 
no neviem, ja mam inkaso prave preto lebo zabudam platit. nikdy som s tym nemal ziadny problem. pokial platba z nejakeho dovodu neprejde, tak mi operator posle mail ze neeviduju platbu.
proste mi to pride len smiesne, ze desattisice ludi vyuzivaju inkaso uplne bez problemov ale ty s tym mas problem.
proste mi to pride len smiesne, ze desattisice ludi vyuzivaju inkaso uplne bez problemov ale ty s tym mas problem.
Smiešne ti to môže byť, to je v poriadku
.
Mne to ale nevyhovuje, tak to nemám. Nemusím ísť vo všetkom s davom
.
Mne to ale nevyhovuje, tak to nemám. Nemusím ísť vo všetkom s davom
uplne si predstavujem cloveka pred 100 rokmi co jazdil na koci lebo nechcel auto a hovoril "nemusim ist vo vsetkom s davom"...
Pred 100 rokmi bolo auto výsada bohatých a nie "ísť s davom"
BTW
Momentálne mi je pohodlnejšie jednou platbou hodiť kredit na pol roka a hotovo
.
BTW tuším 4ka ako prvý operátor má možnosť akéhosi inkasa kreditu, teda keď klesne pod určitú úroveň, sám sa dobije...tak načo paušál s inkasom?
Momentálne mi je pohodlnejšie jednou platbou hodiť kredit na pol roka a hotovo
BTW tuším 4ka ako prvý operátor má možnosť akéhosi inkasa kreditu, teda keď klesne pod určitú úroveň, sám sa dobije...tak načo paušál s inkasom?
BTW. To mal Orange uz 15 rokov dozadu.
ja sa mozem opytat to iste, ked mam pausal s inkasom, tak naco kredit s inkasom?baldorex napísal:BTW tuším 4ka ako prvý operátor má možnosť akéhosi inkasa kreditu, teda keď klesne pod určitú úroveň, sám sa dobije...tak načo paušál s inkasom?
To bola reakcia na brm
brm napísal:Pekne, ešte nech zrušia debilné kredity a dajú faktúry a už začnem reálne uvažovať o prechode.
kredit inkasom, myslíte tú automatickú obnovu kreditu v 4ke? Má niekto odskúšané ako to funguje? Čo som pozeral na ich webe, viem si nastaviť automatickú obnovu, ak kredit klesne pod 0,50€ alebo pod 1€.
Ale nastane prípad, ak mám kredit 4€ a potrebujem automaticky obnoviť mesačný paušál povedzme 10€.. čo sa stane? Logicky by poplatok nemalo obnoviť, pretože nie je dostatok kreditu, ale zároveň mi ani neobnoví kredit, pretože stále mám nad 1€..
V tomto prípade asi treba okrem automatickej obnovy nastaviť aj pravidelnú obnovu kreditu..
Nuž, šlo by to, ale určite by bola jednoduchšia faktúra + inkaso..
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2016, 17:24)
No je to na dobrej ceste... možnosť platiť to. program kartou bez zbytočného dobíjania kreditu.
https://www.4ka.sk/tlacove-spravy/4ka-v ... obnu-kartu

Ale nastane prípad, ak mám kredit 4€ a potrebujem automaticky obnoviť mesačný paušál povedzme 10€.. čo sa stane? Logicky by poplatok nemalo obnoviť, pretože nie je dostatok kreditu, ale zároveň mi ani neobnoví kredit, pretože stále mám nad 1€..
V tomto prípade asi treba okrem automatickej obnovy nastaviť aj pravidelnú obnovu kreditu..
Nuž, šlo by to, ale určite by bola jednoduchšia faktúra + inkaso..
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2016, 17:24)
No je to na dobrej ceste... možnosť platiť to. program kartou bez zbytočného dobíjania kreditu.
https://www.4ka.sk/tlacove-spravy/4ka-v ... obnu-kartu
Ked mi skonci viazanost v Tshite rozmyslam ze si dam ten neobmedzeny TO, net z LTE mobilu-tabletu pojde bezproblemov zdielat do PC s wifi ?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nemal by si mať problém.
Pôjde to bez problémov, akurát sa priprav na veľké drancovanie baterky v mobile/tablete... na dlhodobé používanie by som to radšej riešil cez 4G USB modem.
-
Sarger
Guru wannabe
Ako spomenul brm. Ja už rok používam ten 4G v.1 na tablete - Hotspot vydrží nejakých 8-12 hodín (Nexus 7).
Takže pre príležitostné vytvorenie wifi je to postačujúce.
Takže pre príležitostné vytvorenie wifi je to postačujúce.
-
Soviet
Darca
Daky hacik? http://techbox.dennikn.sk/aj-4ka-ma-via ... u/?ref=mpm
Za 15eur neobmedzene volania a sms je dost slusne
Alebo to akoze plati len do "získa ľubovoľný produkt TO. za polovičný poplatok do konca apríla 2017" ?
Za 15eur neobmedzene volania a sms je dost slusne
Alebo to akoze plati len do "získa ľubovoľný produkt TO. za polovičný poplatok do konca apríla 2017" ?
-
Maxpayne
Light Professional
ano napol roka to plati,co ti moze byt tak jedno kedze tam nieje viazanost,cize kto je v pokryti,super ponuka
Neviem ci je to dobry krok, za pol roka si uz ludia zvyknu na polovicne ceny a budu tak prakticky zdrazovat na dvojnasobok.
-
Maxpayne
Light Professional
To asi robis srandu teraz co si napísal, nikoho 4ka nenuti aby si si to dal, ci si ľudia zvyknu alebo nieje, je len na nich ci tu sluzbu budú vyuzivat aj naďalej alebo prejdu zas niekam inde, je to len dobry tah pre nich, ktory OP to nerobi? Aspoň maju normálne ceny, netreba sa ani viazať, pokrytie slabšie ale ako vravim, kto je v sieti 4g, prečo to nevyzit na data, no nie, kto zas vela vola tiez super za tu cenu, ludia si to aspon vyskúšajú, ci im to vyhovuje alebo nie, nieje to na mesiac akcia ako niekto dava na skúšku, pol roka je slušné, ako ked funfon dava pri prenose zadarmo na pol roka 500mb,pri tejto ponuke je to smiešne a zdrazovat nic nebudú, praveze to dali lacnejšie, normalne služba stoji tak ako je v cennikoch
ja sa priznam ze vobec nechapem takejto politike, ale robia to vsetci operatori. teda asi to chapem, je to proste kartelova dohoda, miesto toho aby bola realna konkurencia, kde sa snazi operator ponuknut nieco viac nez konkurencia, tak sa striedaju v takychto pol rocnych akciach aby potom zakaznik skakal jak drbnuty od jedneho operatora k druhemu.
preco 4ka da dobre ceny len na pol roka a nie neobmedzene?
akoze mne je to osobne jedno, ja mam firemny pausal a nemusim riesit nic, ale asi keby som mal vlastny tak na to tiez seriem, aby som kvoli par euram kazdeho pol roka menil operatora... asi som moc pohodlny a lenivy.
preco 4ka da dobre ceny len na pol roka a nie neobmedzene?
akoze mne je to osobne jedno, ja mam firemny pausal a nemusim riesit nic, ale asi keby som mal vlastny tak na to tiez seriem, aby som kvoli par euram kazdeho pol roka menil operatora... asi som moc pohodlny a lenivy.