Ako sa zbavim ôs?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Livia191
Novice
Novice

Ako sa zbavim ôs?

Príspevok od používateľa Livia191 »

Mame doma problem s osami. Uhniezdili sa nam pod strechou medzi hredami nieje vidno osie hniezdo. Dostavaju sa nam dovnutra prostrednictvom elektrickych kablov od lampy. Asi stovku sme zabili v kryte lampy. Predieraju sa kade sa da. Mame ich vnutri strasne vela. Pouzili sme aj hubiace spreje ale tie zabili len uplne minimum. Nevieme si s nimi rady kedze ako som spominala nevieme hniezdo lokalizovat. Prosim poradte mi nieco
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa zbavim ôs?

Príspevok od používateľa begbeee »

Dym.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ma to pod strechou, uz vidim ako to tam ide dymit. To akurat tak podpali cely dom. Mozes skusit Biolit alebo Sycak, striekat to a cakat na mrazy, ktore cih znicia. Tu v tvojom pripade to vsak vidim na odborne odstranenie, je ich tam zrejme prilis vela na to, aby si ich dokazala sama zlikvidovat. Skusit mozes este nadobu s medom a pivom, pripadne flasku, cast z nich tam vleti a utopi sa.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Keď sú pod strechou, tak im mráz neublíži. Nepríjemná situácia veru, my sme to mali horšie, mali sme takto sršne. Pomohol sprej a pretesnenie penou.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

fuknuť im tam montážnu penu nie je zlý nápad :) len dúfať, že nedvihne niečo, čo nemá. inak stačí zamazať postupne všetky otvory, ktorými tam lezú. ideálne začať večer, ked sú všetky doma
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Likvidácia ôs je dosť náročná. Dakomu sa to podarí hneď a dakto sa s tým trápi aj dni. Mne sa ich podarilo zlikvidovať hádam za dva dni. Najprv spreje a potom som otvor zatrel maltou. No vraj osa sa vie dostať aj cez maltu.
Tá pena môže byť riešením aj už len z toho dôvodu ,ze čerstvo po aplikácii je "lepiva" a ten "hlúpy hmyz" bude mať tendenciu uniknúť pôvodným otvorom von. Takže sa môže nalepiť. Treba skúšať toho veľa kým sa ich poriadne zbavíte.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Zvonkuu predsa musi byt vidiet kadial pod tu strechu lietaju.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Osa je podobný hyd ako kuna či tchor. Jedno si urobí dieru aj napriek tomu ,že mu ich zacpes a druhé je zas problém chytiť. Nanešťastie som mal možnosť skúsiť oboje.
Aj starý pán sused mi vravel ,že osa je tvor vynaliezavý.
Ja som na ne minul hádam dva spreje biolitu na hmyz a neviem čo všetko ešte a potom som im otvor zamazal maltou.
cinges
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Kup si tento prasok.. Ja neviem, co to je za toxicita, ale s tymto mas s osami nadobro pokoj.. Ja sam to pouzivam na povale.. Tam kde to posypes, tam osi nikdy nepridu.. A ked ich len take zive posypes s tym, tak do par sekund su mrtve, ani ti neuletia, nic.. fakt hardcore vec..;) odporucam
Prílohy
MTI3NTMyMDk2MA==.jpg
Napísať odpoveď