cvrlikanie pri spolujazdcovi
-
James13579
Star
cvrlikanie pri spolujazdcovi
dobry den,
mam golf 5 1.9 77kw 2007, ked nastavim climatronic na ofuk vodica aj spolujazdca tak mi zacne nieco cvrlikat na pravej strane okolo praveho fukara, ked pridam a teraz to pocut aj pocas ustalenej jazdy. Po nastartovani to hned sa nedeje ale az po cca 10 minutach. Ked dam fukat na okno tak to sice menej pocut ale je to pocut. Ked vypnem climatrnic off tak nic necvrlika. CO to moze byt? Diagnostika vypisuje nieco s klapkami ale neviem na ktorej strane. Pomoze demontovanie praevho fukara? Hneva ma to dost. Dakujem
mam golf 5 1.9 77kw 2007, ked nastavim climatronic na ofuk vodica aj spolujazdca tak mi zacne nieco cvrlikat na pravej strane okolo praveho fukara, ked pridam a teraz to pocut aj pocas ustalenej jazdy. Po nastartovani to hned sa nedeje ale az po cca 10 minutach. Ked dam fukat na okno tak to sice menej pocut ale je to pocut. Ked vypnem climatrnic off tak nic necvrlika. CO to moze byt? Diagnostika vypisuje nieco s klapkami ale neviem na ktorej strane. Pomoze demontovanie praevho fukara? Hneva ma to dost. Dakujem
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: cvrlikanie pri spolujazdcovi
...ventilator? 
Myslim, ze skor bude treba demontovat celu palubovku. To bude ten ventilator (fukar alebo ako to inak oznacit).
-
vendo
Guru
ventilator na pravej strane, je pristupny celkom dobre, ziadne ze palubka dole (aspon v octavke, ale malo by to byt na 90% rovnake s golfami)
inac, celkom casta chyba, najdes tam kopec svinstva, precisti, premaz
s klapkami mam aj ja problemik, ale to bude asi trosku vacsi oriesok
inac, celkom casta chyba, najdes tam kopec svinstva, precisti, premaz
s klapkami mam aj ja problemik, ale to bude asi trosku vacsi oriesok
-
James13579
Star
ten fukar keby som chcel vybrat, musim ho nejako povolit? alebo ho mam len vypacit?
-
vendo
Guru
tie sa len pacia (teda na octavke
) ale to ti nijako nepomoze, problem je vo ventilatore
-
James13579
Star
diagnostika vypisala chybu privod cerstveho vzduchu V2 . Je to ten ventilator? ventilator fuka len ked akcelerujem tak to cvrlika. Da sa ho nejako spravit alebo kupit novy? kolko stoji novy?
Vypni ventilator a skus, ci to prestane. Podla mna to bude nieco ine, podobne "cvrlikanie" mozu vydavat ventily, vstreky alebo hocico ine v motore. Hlavne pokial sa to deje len pri akceleracii.
-
James13579
Star
vypol som ventilator a prestalo to