V aute mam taku tu policku pri radiacej pake ktoru ked otvoríte mozte si tam dat redbull alebo pivo (samozrejme ak tam budete len sediet a nesoferovat
Vrzganie drziaku na pohare
Vrzganie drziaku na pohare
Zdravim mam mensi a jednoduchy problem 
V aute mam taku tu policku pri radiacej pake ktoru ked otvoríte mozte si tam dat redbull alebo pivo (samozrejme ak tam budete len sediet a nesoferovat
) no a na tejto policke je dekoracny maly pliesok strieborny ktory je uvolneny a pri rozbiehani sa alebo po prejdeni po nerovnosti zacne hrkotat , no lenze nema ziadne srobky aby som ho dotiahol a ani nic podobne , a bohužiaľ na jeho spodok sa neda dat ani maly kusok lepidla , niake rady ?:D
Re: Vrzganie drziaku na pohare
To aj mne vadi, ak mi nieco zacne vrzgat
Rada, ze dat si tichsie radio pre mna nie je rada. Ono sa zvuk zvykne prejavit ked sa ochladi, v lete sa tie plasty na slnku za velkeho tepla roztahuju, potom pri ochladeni sa malicko stiahnut a nedaj, ze zacnu este aj vrzgat. Ja sa znacim na to pzriet, uvilnit, vycistit, trosku vazelinky, utriet, zlozit. Tebe sa da odporucat len uplna demontaz, pripadne to skus trosku mamazat vazelinou, poutierat, ved uvidis. Mozno este daku lepiacu pasku skusit, ktora minimalne zmensi tu volu, ktora tam je.