Problém s myškou(?)
Problém s myškou(?)
počas hrania BF1 (trial verzia), alebo aj iných hier som nemohol udržať zameriavanie. keď som chcel zamerať, tak mi to stále preskakovalo medzi klasickým mierením, a mieridlami/zameriavačom. môže byť problém v myške?
Re: Problém s myškou(?)
Zameriavac je prave tlacitko na myske, preto je pravdepodobne, ze to moze byt myskou. Najlahsie mas skusit inu mysku a uvidis. Vo Windowse, pri surfovani alebo beznej praci ti nerobi problem, napriklad, ze by ti kliklo pravym tlacitkom?
lebo nerád by som investoval do novej myšky, a zistil by som, že problém je niekde inde. preto by som potreboval radu skôr o niekoho, kto má rovnaký problém, aby som mal istotu, či to zmena myšky vyrieši. inú totiž nemám, musel by som ju kúpiť
Mas Logitech? Podobny problem som mal pri 2 Logitech mysiach, nie herne, ale ani low-endy, zly kontakt, prva opravena v zaruke, pokazila sa mesiac pred zarukou, druha sa pokazila mesiac po zaruke. Priznaky su rovnake, neudrzi to stlacene tlacidlo, resp. ak to je na lavom tlacidle, robi to nahodne neziaduce dvojkliky.
Ak nemas inu mys, vyskusaj na inom PC, tak som to overil ja, bud doma, v praci, skole, ale je vysoka pravdepodobnost ze je to mys, ked to robi vo viacerych hrach, takze reklamacia, alebo vymena, kedze pozarucny servis by vyzadoval zaslanie niekde mimo SR a postovne drahsie ako nova mys.
Ak nemas inu mys, vyskusaj na inom PC, tak som to overil ja, bud doma, v praci, skole, ale je vysoka pravdepodobnost ze je to mys, ked to robi vo viacerych hrach, takze reklamacia, alebo vymena, kedze pozarucny servis by vyzadoval zaslanie niekde mimo SR a postovne drahsie ako nova mys.
Ty zijes na samotke niekde na Kamcatke, ze nemas ziadneho kamarata co by ti na pol hodinu pozical mys?
Je to na 99% mys, dalsou moznostou na vyskusanie je kupa z eshopu, ak by to nahodou nebola mys, tak ju vratis, prip. v kamennych obchodoch tiez umoznuju vratenie do X dni, len to treba dohodnut, hlavne kvoli tomu baleniu.
Alebo kupit mys za 3 az 4 eura.
mám Trust. túto značku používam už niekoľko rokov, a zatiaľ som s ňou nemal problémy, aj keď patrí medzi tie lacnejšie. myška nieje najnovšia, mám ju pár rokov, a do posledných pár mesiacov mi fungovala dobre. ten istý problém s myšou som mal u Batman: AK, keď som chcel batmobil prepnúť z normálneho režimu do útočného. jednoducho sa to nedalo "udržať". aj by som myšku odskúšal na inom PC, ale doma okrem herného máme ešte aj bežný, ktorý nieje veľmi vhodný na hry. tak že odpoveď, či to mám ako vyskúšať na inom PC, znie, nie. mimochodom, pri bežných prácach my myška ide v pohode, robí to len pri hrách
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A nemozes zobrat mysku z domaceho pc a pichnut ju do svojho a spustit BF?
vidíš, to my nenapadlo. aj keď na druhom PC je káblová myška, ale skúsiť môžem
Ked je bezdrotova, nie su problemom slabe baterie?
Inak vyskusat to, ci udrzis prave tlacidlo mozes jednoducho na ploche, vytvoris pravym obdlznik, vyber, mozes zahrnut ikony, alebo len tak plochu, hybat mysou a stale drzat to prave tl., ked sa ti zrusi vyber a bude sa zobrazovat kontextove menu, je zla mys, resp. tlacidlo, kontakt, alebo mozno tie baterie.
Inak vyskusat to, ci udrzis prave tlacidlo mozes jednoducho na ploche, vytvoris pravym obdlznik, vyber, mozes zahrnut ikony, alebo len tak plochu, hybat mysou a stale drzat to prave tl., ked sa ti zrusi vyber a bude sa zobrazovat kontextove menu, je zla mys, resp. tlacidlo, kontakt, alebo mozno tie baterie.
tak skúsil som tú káblovú myšku, a ide to bez problémov. len teraz neviem, či stačí vymeniť baterky, alebo rovno nová myška. lebo v tej spomínanej bezdrôtovej už boli asi 2x menené batérie, ale takýto problém s tlačítkom som ešte nemal. ale asi skúsim najskôr tie baterky
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2016, 18:35)
no tak som skúsil nové baterky, a robí to stále. tak že nová myška to istí. zrejme tá stará odchádza
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2016, 18:35)
no tak som skúsil nové baterky, a robí to stále. tak že nová myška to istí. zrejme tá stará odchádza
-
Dildogripak
Medium Professional
ja žasnem, bez vyskúšania inej myšky, čo je asi 2 minútová záležitosť založíš takéto vlákno na fóre.....
Necítiš sa blbo?
Necítiš sa blbo?