BF4 vs. BF1
BF4 vs. BF1
ktorá z týchto hier je celkovo lepšia? zvykol som hrávať BF4, ale nakoľko som sa od nej na dlhší čas odmlčal, tak neviem, či sa mi k nej oplatí vrátiť, keďže som ju mal rád, aj z dôvodu zvyknutia si na modernú vojnu, alebo už rovno prejsť na 1ku. nechce sa mi totiž do BF1 vrážať peniaze, a možno ma to nakoniec ani nebude baviť. neviem sa rozhodnúť
Re: BF4 vs. BF1
BF1 je novinka, je z Prvej svetovej vojny, absencia modernej techniky, kopa hracov prejde prave na BF1. Ak nechces vrazat, tak hraj BF4, ale ak chces skusit nieco nove, neokukane, bez modernej techniky, tak zvol BF1.
kup si na mesiac origin access a tam mas 10 hod trial na BF1. to staci na to aby si si rozmyslel, ci pojdes do plnej hry alebo ostanes pri bf4.
-
Solo_Kamen
King
Ešte že si to spomenul, zabudol som si ho vypnút 
K téme, bf1 by som určite odporučil hlavne ak máš na bf3/4 odohraných vela hodín, Po dlhom čase prišla zmena prostredia velmi vhod. Nehovoriac o grafických orgiách, ktoré táto hra ponúka . Tiež nový herný režim Operations, podobný rushu s tým rozdielom, že namiesto odpalovania staníc obsadzuješ vlajky a behom jedného herného kola môžeš vystriedat až tri mapy, podla toho, ako sa darí útočníkom.
K téme, bf1 by som určite odporučil hlavne ak máš na bf3/4 odohraných vela hodín, Po dlhom čase prišla zmena prostredia velmi vhod. Nehovoriac o grafických orgiách, ktoré táto hra ponúka . Tiež nový herný režim Operations, podobný rushu s tým rozdielom, že namiesto odpalovania staníc obsadzuješ vlajky a behom jedného herného kola môžeš vystriedat až tri mapy, podla toho, ako sa darí útočníkom.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Isiel by som do BF1 na tvojom mieste uz len kvoli hudbe a zvuku.
To si este nezazil v ziadnej hre, garantujem.
p4ra - evidentne si nehral Star Wars Battlefront. Hudba a zvuk naparadu.
Ten sound system v jednotke je z Battlefrontu, ale posunuty este o level vyssie.
Este keby mal Stars Wars taku hratelnost.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
wladas, ale hral. Mam to na Xbox One. A som velky fanusik Star Wars, ale za seba hovorim, ze v sucasnosti aj historicky sa zvukovo na Battlefield 1 nechyta nic.