Zdravim,
Pri praktickej skuske sa aj cuva s vleckou alebou len kuzelky a jazda ?:)
Dakujem
Skuska autoskola skupina T
Re: Skuska autoskola skupina T
Chodíš s vlečkou ale ja som robil na nákladne auto tak som dostal aj traktor-s ním som mal dve jazdy a jedno cvičisko a ten sme na skúškach nemali. Videl by som kebyže jeden čo s nami robil urobil test. Ale myslím si že kedže sa jazdí s vlečkou takže sa bude asi aj cúvať prečo nie šak si to cvičil nie ? (alebo ešte len budeš robiť ?)
Re: Skuska autoskola skupina T
Nie je to podmienka. Schopnosť zacuvat vlečkou sa získava praxou. A ten kto by to dokázal po jednej hodine či dvoch v autoškole by bol minimálne poloboh...
Robil som si E-cko a tam sa predsa s prívesom tiež cuva , no pri záverečnej jazde to od nás nik nevyžadoval. Podstatné bolo aby sme bezchybne prešli trasu, tam kde bolo treba dať prednosť tam sme ju dali a to bolo asi tak z 5 km úseku všetko.
Navyše k-u-l-i prečo sa nepytaš na toto svojho inštruktora.
Kto iný by mal vedieť čo sa bude pri skúškach diať...???
Mne samému už pri tých 30 minútach čo som sa s cuvanim mordoval povedal,že pri skúškach toto nebude pretože vie ako by to už dopredu dopadlo.
Robil som si E-cko a tam sa predsa s prívesom tiež cuva , no pri záverečnej jazde to od nás nik nevyžadoval. Podstatné bolo aby sme bezchybne prešli trasu, tam kde bolo treba dať prednosť tam sme ju dali a to bolo asi tak z 5 km úseku všetko.
Navyše k-u-l-i prečo sa nepytaš na toto svojho inštruktora.
Kto iný by mal vedieť čo sa bude pri skúškach diať...???
Mne samému už pri tých 30 minútach čo som sa s cuvanim mordoval povedal,že pri skúškach toto nebude pretože vie ako by to už dopredu dopadlo.