Battlefield 1

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield 1

Príspevok od používateľa heker »

Video som nepozeral, ale BF bol vzdy multiplayerova hra, ten single player tam nema ani co robit. Uz od cias BF1942 slo vyhradne o MP.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to nepochybne. MP ale hodnoti podobne.
ale toto je 3x dlhsie ako ta recenzia na SP
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

niekoho kto v 2016 krici "nigga nigga nigga" nemozem brat vazne

Edit: flagol som mu to video, a podla mna aj tu nema rasizmus a xenofobia co hladat
Pstros
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pstros »

Človeka čo pozerá Tartarus Cast by som v realite nechcel poznať, veď už len kto sa môže pozerať na nejakých zakomplexovaných chudákov čo hrajú hry niekoľko hodín na ktoré aj tak iba nadávajú, vyjadrovanie majú na úrovni cigáňa bez základky. Je to taký mix uziapaných a unadávaných youtuberov z našej a českej scény. Grc.
Doteraz si spomínam ako som sa s ich ľuďmi o niečom bavil cez youtube, keď im došli argumenty tak ma radšej zabanovali :D Však kto už len dnes slušne diskutuje na úrovni, že...
Takže keď chcete niečo pozrieť o BF1 tak týmto indivíduám sa vyhýbajte, oni neznášajú hocičo s názvom Battlefield... Zrejme len tak z princípu kedže dôvod som z nich nejako nedostal...
Čo sa týka mňa tak kupujem hneď ako bude väčšia zľava, konečne bude zmena po BF4.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Video som nepozeral, ved 3 hodiny videa z dakej gameplay akcie ma absolutne nezaujimaju, pretoze to si tie 3 hodiny mozem rovno zahrat Battlefield. Ale putavy je uz nadpis, ze "Dodatečné Znásilňování Historie"..., evidentne sa autor chcel zamerat na dake preslapy z historie.

Len tak, co som prebehol komentare k tomu videu, ze co sa asi tak riesi vo videu:
- 13:40 LoL, černej Němec s Enfieldem, to jsem ještě neviděl
- Opravdu řekneš, že en-bloc clip do M95 je nábojový pásek? Nebo Garand Clip? Full-moon/Half-moon clip?
- 50:50 tak kludneho kona pocas strelby vie len DICE
- hele oni v 1.sv bojovali černí?
- Kolem 13. minuty jsem viděl Inda s s wexem ahhhhh.
- 48:57 Ten zvuk.
- Toje tak keď EA nemá dejepis
- Ale pozor! Když si zaplatíte o 20 euro navíc dostanete Zweihander jako bayonet pod pušku!

Podla tych komentarov sudim, ze sa autor toho videa (podla komentarov je to video trapne) zameral na historiu a chyby v hre, najma tie historicke. Vsimol si tam bojujucich cernochov, ktorych som zatial nezachytil (hral som len MP, nehral som SP a nemam ani v plane), takze pocitam, ze asi budu v SP. Da sa predpokladat, ze pouzili textury postav z inej hry, mozno BF4 alebo ktorej (ak to robilo rovnake studio) a na tento detail zabudli. Tak ako zabudli na detaily v pripade niektorych zbrani, objavili sa tam nejake nedostatky, pomylene veci alebo co... Kopa tychto veci by sa dala odstranit, trebars zmena textur u postav, opravy u zbrani, mozno nejake doladenie v pripade historickych nezhod, ale na co, ide o MP hru a tieto detaily si vsima asi len trulo, ktory chce na seba zaujat na YouTube.

Aspon som sa docital, ze do BF1 pribudne hardcore mode: https://www.vg247.com/2016/10/17/battle ... ore-modes/ Inak co ma stve na hre je, ze nie je server bez killcam, doslova ma to rozculuje. A pingy na server su vsetky vysoke, prakticky nenajdem server s pingom pod 40, vacsinou je to aj tak az 60 a viac.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

ja vždy hrám s pingom okolo 28-35. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ved prave to sa mi nezda, ze viacmenej mam ten ping stale okolo 60ms, pritom bezne mam niekde na nete, trebars na sme.sk ping 15-30ms.
Slayter
Addict
Addict

Hojko a hladas servery cez Quick match, alebo server browser? Myslim ze 60ms je dost v pohode ping este. Moj priemer je cca 30 az 40ms, hry hladame iba cez Quick match.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako a kde vidíte problém s národnosťami a černochmi v WW1 ?
"..by the time of the armistice with Germany on November 11, 1918, over 350,000 African Americans had served with the American Expeditionary Force on the Western Front." zdroj Wiki

Indovia je podľa mňa úplne jasné, že tam boli v britských silách.

Černosi boli v pekných množstvách aj vo francúzskych jednotkách a v menšom počte ale vôbec nie raritne aj v nemeckých silách. Však preboha to bola vojna koloniálnych veľmocí.

nemecký vojak:
http://www.blackpresence.co.uk/wp-conte ... niform.jpg

Pre ilustráciu:
http://www.blackpresence.co.uk/remembra ... rs-in-ww1/

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Pozrel som si to černý vtip video, ten človek, čo to komentuje je debil a obyčajný smart-ass, čo vie prd, ale bude mudrovať.
Slayter
Addict
Addict

Vsak samozrejme, staci povedat nieco, s cim budu jeho divaci suhlasit, nemusi to byt pravda :D

Debilko co ani nebol vo Svedsku nazyva Svedov ciernymi moslimami :D Ja milujem tychto pseudo pop rasistov :D Aspon sa vieme na ich ucet dobre pobavit ked uz nic.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Begbeee ale zabudol si dodat ze "Most African American units were largely relegated to support roles and did not see combat." :) z 4m armady. Podla mna nema nic proti cernochom len nema rad ked sa meni historia podla toho ako to komu sedi :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No ja som pozrel pár videí a všetky tie automatické zbrane a poloautomaty mi do toho obdobia fakt vôbec nepasujú. Plus to bola väčšinou zákopová vojna, tamtie mapy tak rozhodne nevyzerajú. Hrateľnosť a grafika vyzerajú fantasticky, ale s tou prvou svetovou to moc spoločného nemá. Najviac som sa pobavil na tom cepe alebo palcáte :-D Kto by už len toto počas vojny nosil, keď mali lopatky a bajonety?

trošku na pobavenie :-D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako pise Muffi. aj ten napad bezat do kopca v Alpach v stredovekom brneni je prinajmensom zvlastny. nasi prededovia, ktori tam boli ako nosici municie boli radi, ze nemali na sebe nic navyse.

plus to rozdelenie strojov, ked Nemci maju francuzske tanky, v pusti si to vali legionarsky vlak Orlik zo Sibire,... su to prkotiny, ktore beznemu hracovi nevadia. ale ked od prveho traileru bolo hovorene "robime Velku vojnu", tak nech to je co najmenej ahistoricke. to je jedna z veci, ktore ten youtuber opakuje uz od svojich videii k bete.

BF1 hral kvoli recenzii a "kvoli fenomenu hype", ako povedal. chcel ukazat, ze ludia vidia jedine scenicke video a daju nemale peniaze za pre-order a lepsi HW a za to dostanu hru, ktora napriek masivnej reklamnej kampani potrebuje opravovat. a narody, ktore v tej vojne umierali najviac si musi dokupit v dlc.

okrem toho, ze je politicky nekorektny, tak proti charakterom tmavej farby pleti nema nic. v Mafii 3 to kvituje. v recenzii tam upozornuje na uplne ine veci.

inak je pravda, ze je prilis a zbytocne vulgarny, hlavne ked video toci on sam co sa da hodnoti ako poza, aby si nalakal fanusikov. ked vsak hraju Armu 3 tak sa mierni. tvrdi o sebe, ze ma vojensky vycvik a zaujima sa o zbrane, ale to neznamena, ze to co chce on od hier musi chciet uplne kazdy hrac.
Slayter
Addict
Addict

...a nemecky A7V je dostupny takisto na vsetkych stranach. Mne je jasne, ze je to arkadovejsie, a viac casual ako Arma, alebo Verdun, ale ved oni sa nikdy nesnazili o simulaciu. Skus si zahrat operations, konkretne Kaiserslacht, v dazdi cez zakopy dobyvat kazdu poziciu, je to neskutocne. Pre mna je to najviac immersive hra za posledne roky.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neviem o tom, ze by sa Battlefield seria vobec niekedy snazila o vojensky simulator, ako napr. ARMA. Takze to porovnavat je nezmysel. Tu ide v prvom rade o zabavu. A sice vela veci sa zhoduje s historiou, ale snad nikto necakal 100% popisanie udalosti a prisposobenie hry. A hra plni to, co slubovala. Masivne boje na velkych mapach, zabavu a dobru hratelnost.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

To ozaj niekomu vadia také blbosti? ovplyvňuje to nejakým sposobom vaše hranie keď mate napriklad za talianov nemecký tank? Alebo to že behá po bojisku nejaký černoch.. :D Je to predsa hra, nie dokumentárny film o prvej svetovej vojne čo sa ju snaží znázorniť v meritku 1:1
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ja tiez neviem ako to niekomu moze vadit, mozno tak nejakym uplnym historikom. Navyse ked pridem a ukradnem cudzi tank, tak som zase v inom cudzom vozidle a to uz je v poriadku. Porovnavat BF1 so zabugovanou Mafiou 3 sa snad ani neda.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako súhlasím, že je to hra a netreba na to tak pozerať, že realita a tak, ale zas poviem...
1) bojovať s ukoristenou technikou je úplne bežné, týkalo sa to aj prvej svetovej vojny, v druhej mali nemci celé regimenty ukoristenej tankovej techniky, T-34, KV-1 a prakticky celú francúzsku a československú techniku.
2) vojaci rôznych rás sú fakt, bojovali v prvej svetovej vojne a boli tam prítomný vo všetkých úlohách, aj bojových
3) vojaci bojovali s rôznymi improvizovanými zbranami, pretože bajonety boli v zákopoch neuveritelne neefektívne, námatkovo Gewehr 98 mala 1,2 m plus bajonet a brán sa s tým v 2m širokom zákope pred raidom
fotka improvizovaných zbraní z múzea:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... G_1703.JPG

lopatky boli neuveritelne popluráne jasné...

Na búranie mýtov o zbraniach a ich používaní v rôznych historických obdobiach odporúcam tohto týpka:

Aj sa fajn počúva. Síce ak keď skončíte s jeho kanálom tak získate dojem, že čokoľvek okrem kopije je dosť špatný nápad :D
O WW1 sa oplatí vypočuť video o WW1 helmách a potom ešte dobré aj o bajonetoch.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Hh, good :) S tym zaciatkom videa suhlasim, presne tak som sa citil ked som zacal hrat. :lol:
Napísať odpoveď