Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa slay »

-AA- napísal: Ešte dôkaz, že hádzal Mazurek by to chcelo. Sám netuším, takže v záujme objektivity a pravdy..
Pre upresnenie, bezbranná arabská rodina bola bránená policajtmi.
Bez vetra sa ani lístok nepohne, Mazurek sa prezentoval v tom videu ako totálny debil s opičím mozgom a mimoriadne agresívnym vystupovaním, bol obklopení svojími ľuďmi a zjavne tieto skupiny hádzali kamene. Už len to, že sa obhajoval ako keby tam nikto nič nerobil a oni tam iba tíško sedeli na chodníčku ako 12ti mesiačikovia a mali čajový večierok je dôkaz mimoriadnej zbabelosti a schopnosti verejne klamať. Mohli to povedať okomkoľvek, ale nie.. vybrali si práve Mazureka? Blbosť, zjavne ho niekto videl hádzať kameň a nič z toho videa ani z jeho histórie nenasvedčuje tomu, že by to nemohla byť pravda.

Rodina bola bezbranná. Áno mala byť bránená policajtami, na to tam sú.. škoda len že tam tych hajzlov nezvalcovali ťažkoodenci tak že by boli modrí ešte mesiac..

Ty si uvedom, že tu nejde o to, či ten kameň hádzal alebo nie. Vzhľadom na okolnosti a jeho profil a historiu je pravdepodobné, že áno. Ale je to nepodstatné. To že je sprostý ako podrážka a klamár vieme aj bez toho. Podstatné je, práve to, prečo mladí ľudia ako ty obhajujú takého tupca? Prečo? Kvôli rebélii? Kvôli tomu, že je to niečo nové? Iné? Kvoli tomu, že skutočne zdieľaš xenofóbiu? Kvoli tomu, že aj ty súhlasíš s popieraním holokaustu a velebíš Hitlera? Aj ty si rovnako zlyhaný človek ako on? Alebo prečo? Nerozumiem tomu, prečo má človek ako ty motiváciu tráviť čas na internete a obhajovať nejakého neonacistu. To je tak patetické a hlúpe, že ťa v tom kľudne nechám. :?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Kto je bez viny, nech hodi kamenom! Oh wait :D
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Vopred upozorňujem na to, že keď sa niekto bude pokúšať mnou hodiť, tak to budem brať ako fyzický útok :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

slay napísal:Už len to, že sa obhajoval ako keby tam nikto nič nerobil a oni tam iba tíško sedeli na chodníčku ako 12ti mesiačikovia a mali čajový večierok je dôkaz mimoriadnej zbabelosti a schopnosti verejne klamať.
Hovoril, že útočili na provokujúceho Araba.
slay napísal:Blbosť, zjavne ho niekto videl hádzať kameň a nič z toho videa ani z jeho histórie nenasvedčuje tomu, že by to nemohla byť pravda.
"Nie je to pravda, ale mohla by byť." To som už niekde počul. :) Každopádne ho asi nevideli hádzať ani v značnom počte prítomní policajti.
slay napísal:Ty si uvedom, že tu nejde o to, či ten kameň hádzal alebo nie. Vzhľadom na okolnosti a jeho profil a historiu je pravdepodobné, že áno. Ale je to nepodstatné.
V prípade priameho alebo nepriameho obvinenia to trochu podstatné je.
slay napísal:Podstatné je, práve to, prečo mladí ľudia ako ty obhajujú takého tupca? Prečo? Kvôli rebélii? Kvôli tomu, že je to niečo nové? Iné?
Nie som jeho fanúšik, neobhajujem jeho prejavy ani činy, ktoré niektorí tvrdia, že spáchal .. len neprijímam relativizáciu, že je vlastne jedno či sa stali, pretože ide o zlého nácka.
slay napísal:Nerozumiem tomu, prečo má človek ako ty motiváciu tráviť čas na internete a obhajovať nejakého neonacistu. To je tak patetické a hlúpe, že ťa v tom kľudne nechám. :?
Ono to nie je až taký problém, aj keď krivé obvinenia a lživá propaganda sa asi píšu jednoduchšie .. ale zas aj to je zmysel diskusie - výmena názorov a argumentov.

Netreba to asi rozpisovať, ale mám silný odpor k politike slušných, kultivovaných a vzdelaných ("štandardných") zlodejov a oportunistov, ktorých ideály sú mi cudzie, alebo ich nemajú žiadne. ĽSNS má ďaleko od dokonalej strany, určite ale vítam, že ten parlamentný kabaret trochu spestria.

DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ten mazurek za tie 3 minuty teda išiel riadne do hlbky :soros, mimovladky, lgbt, utecenci, americka ambasada, agenti, biele europske narody, islam .. vsetko temy co sa daju zhrnut do troch minút. Radsej by im nejaka mimovladka mohla zaplatit logopedov.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

AA ja naozaj neverim ze dokazes byt taky hlupy aby si uveril ze utocil na agresivneho araba. To vacsiu bajku som nepocuj ani nepametam.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ten dedo zo Sorosky bude superman: zo svojich sukromnych penazi riadi teroristicke utoky, statne prevraty, plati kazdeho jedneho mimovladkara vo svete a neviem co vsetko... ale prezident Putin, hlava najvacsej krajiny na svete s najlepsou tajnou sluzbou na svete nemoze robit nic.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

awtt napísal:AA ja naozaj neverim ze dokazes byt taky hlupy aby si uveril ze utocil na agresivneho araba. To vacsiu bajku som nepocuj ani nepametam.
No ja vcelku verím, že ty naopak dokážeš byť dosť hlúpy na to aby si si takúto bájku vymyslel a potom sa nad ňou čudoval. Nikto nehovoril o agresívnom (minimálne nie aktívne) arabovi.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

a ako provokoval, keď už nie aktívne a agresívne už vôbec?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie aktívne v zmysle fyzickej aktivity, čo bude bežná interpretácia slovného spojenia "agresívny arab". Hovoril viacmenej o pasívne-agresívnom správaní - výsmech, fotenie, arabské výkriky (pod ochranou polície) .. si hluchý, alebo len potrebuješ všetko "preložiť"?

Takže ak chcete spochybňovať Mazurekove bájky, tak aspoň v tej podobe v akej ich vyslovil.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no a ako sa hovori, "kto do teba slovom, ty do neho kamenom".
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Waagbistritz69 napísal:a ako provokoval, keď už nie aktívne a agresívne už vôbec?
podla mna uz len jeho samotna existencia je pre individualov ako mazurek dostatocna provokacia
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Rád by som videl vysvetlenie Magiánovej strany k tomu, prečo nehlasovala proti Dankovmu náhubkovému zákonu. Určite si vymyslia nejaký tradičný bezvýznamný dríst typu "nechceli sme sa miešať do politického boja", alebo niečo podobné:

http://www.nrsr.sk/web/Page.aspx?sid=sc ... b&ID=37868

Celá ĽSNS je iba figúrkou SMERu a SNS. Normálny človek s aspoň základnou dávkou demokratickej morálky by hlasoval proti.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

seth82 napísal:Normálny človek s aspoň základnou dávkou demokratickej morálky by hlasoval proti.
Ked niekto oslavuje stat, ktory poslal na smrt niekolko desiatoktisic vlastnych obcanov a este za to financne zaplatil, dalsie tisicky zbavil obciansky prav a uvaznil, tak asi nebude demokrat a nebude vyznavat demokraticke hodnoty, aj ked sa samozrejme nestiti vyuzivat vsetky vyhody, ktore mu demokracia poskytuje.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Môj tip je, že nebolo v ich v záujme podporovať divadlo, ktoré robí Matovič a spol., ani Dankove výmysly a preto sa zdržali.

Pri tomto ma napadá, či ste sa náhodou nepýtali aj na to, prečo SaS podporila Žitňanskej "extrémistický zákon" trestajúci myšlienky a zavádzajúci prezumpciu viny?

Možno toto budú tie "demokratické hodnoty".

Inak, Vyhlásenie ĽS Naše Slovensko k výsledku prezidentských volieb v USA
  • "Chápeme, že zvolenie Donalda Trumpa za prezidenta USA vlialo nádej do sŕdc mnohých zúfalých ľudí. Tiež sme radi, že voľby nevyhrala besná zástankyňa 3. svetovej vojny Hillary Clintonová. Ale aj v prípade Donalda Trumpa si však treba opatrne počkať až na činy a až potom ho chváliť alebo odsudzovať."
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

toto ma zaujímalo že ako sa zachovajú odporcovia USA po voľbách :D na koniec si Ameriku aj obľúbia.
A neviem komu výsledky vliali nádej. Väčšinou len zhnusenie nad úpadkom spoločnosti.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Aby som dal niečo k téme... Grausová zabila vo svojom vystúpení tým, že "zakážme hazard". Neviem si ani zdaleka predstaviť ako moc by stúpli príjmy slovenských mafii a kolko ludí by na tom zarvalo. http://tv.nrsr.sk/archiv/schodza/7/10?M ... rman=false Malo by to byt okolo 40. minúty pri konverzii na audio sa mi to dorvalo(nepýtajte sa :smt059 a ano, už som zistil, že aimp mi z .mp4 súboru vie prehrat len zvuk). Po jej vystúpení sa môj postoj k LSNS mení z -10/+100 na -45/+100.

EDIT: nedalo mi to... prečo, ked niekto chce zdiskreditovat tú stranu, tak proste nepošle odkaz na perlu podobného formátu? práve som dopočúval jej vystúpenie a je to teda riadna sila... satelity na sledovanie zločinca, čo si ide zahrat poker :smt033
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

"Môj tip je, že nebolo v ich v záujme podporovať divadlo, ktoré robí Matovič a spol., ani Dankove výmysly a preto sa zdržali." - uvažujem teda, na akú psiu mater sa trepali do parlamentu? Veď tam stále ide o niekoho divadielko. Avšak ak je niečo proti demokratickým princípom a to doslova očividne, nevidím dôvod, prečo by MORÁLNI ľudia nemali proti tomu zahlasovať. Absolútne neviem, načo tam celá tá stranička je, hlavne, že sú "nesystémová" strana, ktorá pred voľbami celý čas kritizovala "systém" a teraz ho využíva naplno.

A čo sa týka toho Trumpa - keďže ĽSNS a jej fanúšikovia sú veľkými "bratmi" Rusov, podporujú košpirácie a veselo ich šíria na čele s Magiánom, tak ma ten ich postoj voči Trumpovi vôbec neprekvapuje.

A nie - neviem, prečo by sme sa mali niečo pýtať SAS? Ak ma SASkári nasrdia, nemám problém ich kritizovať, na tomto fóre som to už dokázal X-krát. Zato fandovia Kotlebu dokážu prežrať úplne všetko nekriticky a ihneď otáčajú pozornosť na iné strany, tak ako to predviedol Aryan vyššie.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/gu ... vrhom.html Od LSNS sa niečo také dalo čakať. Ale to ako hlasovali ľudia dole v ankete to ma dorazilo. Ak sú to skutočné výsledky, tak som náš slovenský národ veľmi precenil.

"Dlhé zbrane poskytujú možnosť efektívnej obrany aj strelcom, ktorí z dôvodu subtílnosti fyzickej stavby tela alebo z dôvodu zlého znášania spätného rázu výkonnejších krátkych zbraní nemôžu na obranu svojho života, zdravia, alebo majetku použiť dostatočne výkonné krátke zbrane,"
Maximálne smiešne. Aby ste mohli účinnejšie zabiť zlodeja, zaveďme silnejšie zbrane. Pretože tie majú menší spätný ráz :D :D ... Beztak by z toho zas len ťažila nacistická pliaga ktorá ma potrebu uchovávať zbrane. Bežnému človeku kľudne stačí aj obyčajná plynová pištoľ.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako funguju ankety o Kotlebovi sa ukazalo pred volbami: mal vyhrat s 60%. viacnasobne hlasovanie v anketach z jedineho pocitacu vobec nie je raketova veda.
rovnako ako rozne konspi platky mavaju anketami, kde 10 tisic ludi zahlasuje v ich prospech ako o vseobecnom nazore spolocnosti. ze si zdielaju medzi sebou a hlasuju z multiuctov nepriznaju.
Napísať odpoveď