Android do 250€
Android do 250€
Čaute. Vedel by mi niekto poradiť pri kúpe mobilu?
- cena do 250€
- doteraz som mal huawei G7:
--výkonom mi úplne vyhovoval, nikdy nesekal a pracoval rýchlo
--čo mi na ňom vadilo bol príliš veľký a nevydržal nič, dopadol úplne rozbitý a doškrábaný
- pred tým som mal samsung Xcover 2:
--s tým by som mohol aj klince zatĺkať, vydržal dosť negentlemanské zaobchádzanie
--bol ale pomalý, sekal, GPS som chytil len zriedkakedy a mal obmedzenú pamäť na inštalovanie aplikácií
- potrebujem niečo rýchle, menšie ako G7 a aby to znieslo čosi ten displej hlavne
- s mojou prácou dosť súvisý mailovanie, surfovanie po webe a na tej huawei G7 mi google chrome prehliadač a mailový klient išli veľmi rýchlo a bez nejakého sekania
- výdrž batérie je +
Ak by niekto vedel poradiť, budem rád. Skúšal som hľadať sám, ale akosi tápam. Od každého ma niečo odrádzalo.
Ďakujem moc
- cena do 250€
- doteraz som mal huawei G7:
--výkonom mi úplne vyhovoval, nikdy nesekal a pracoval rýchlo
--čo mi na ňom vadilo bol príliš veľký a nevydržal nič, dopadol úplne rozbitý a doškrábaný
- pred tým som mal samsung Xcover 2:
--s tým by som mohol aj klince zatĺkať, vydržal dosť negentlemanské zaobchádzanie
--bol ale pomalý, sekal, GPS som chytil len zriedkakedy a mal obmedzenú pamäť na inštalovanie aplikácií
- potrebujem niečo rýchle, menšie ako G7 a aby to znieslo čosi ten displej hlavne
- s mojou prácou dosť súvisý mailovanie, surfovanie po webe a na tej huawei G7 mi google chrome prehliadač a mailový klient išli veľmi rýchlo a bez nejakého sekania
- výdrž batérie je +
Ak by niekto vedel poradiť, budem rád. Skúšal som hľadať sám, ale akosi tápam. Od každého ma niečo odrádzalo.
Ďakujem moc
Re: Android do 250€
Huawei P8, Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy A3 alebo A5 2016, mozno este nieco od Xiaomi.
ja by som doporucil Xiaomi Mi4 idealne 3gb verziu.
Tie samsungy sa mi páčia. Hlavne ten A3, je menší a píše sa v dákej recenzii o "výbornej kombinácii gorilla glass a kovu". Myslíš, že túto kombináciu obsahuje aj tá A5-ka? Lebo na tej A3-ke neviem, či by nebol problém s nejaký sekaním, má to menšiu ramku.heker napísal:Huawei P8, Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy A3 alebo A5 2016, mozno este nieco od Xiaomi.
Ďakujem
Pri tvojom rozpočte by som pozeral A5 2016, predsa len je výkonnejšia, má aj čítačku, lepší foťák oproti A3.
Budem musieť ísť pozrieť osobne a chytiť si obidva. Ten Huawei ma odradil od všetkých veľkých telefónov. Nedalo sa to držať jednou rukou, dať ho do vačku? nereálne.
O foťák by ani tak nešlo, budem si musieť kúpiť aj tak nejakú zrkadlovku, fotím občas produkty na eshop, takže sa bez toho už ďalej nezaobídem. Ale ten výkon je dôležitý. Škoda, že nie je dáka menšia verzia tej A5, s tými istými parametrami
O foťák by ani tak nešlo, budem si musieť kúpiť aj tak nejakú zrkadlovku, fotím občas produkty na eshop, takže sa bez toho už ďalej nezaobídem. Ale ten výkon je dôležitý. Škoda, že nie je dáka menšia verzia tej A5, s tými istými parametrami
Na veľkosť si zvykneš, ja som chcel tiež niečo do 4,7" a skončil som pri 5,7"
Ten foťák je len bonus.
Konkrétne ktorý Huawei ťa odradil?
Konkrétne ktorý Huawei ťa odradil?
G7. Nedalo sa to ovládať jednou rukou a bol dosť krehký, ten displej. Uvádzalo sa tam gorilla glass, ale škrábance sa robili ako nič. Pád nezniesol žiadny. Akurát ten výkon bol fakt parádny, žiadne seknutie.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
K comu ti je Gorilla Glass, ked sa aj tak rozbije. Ked uz kupujes taky telefon, tak si zaplat 15 eur za ochranne sklo.
Pozri si ešte Xiaomi Mi4c, dá sa kúpiť bez problémov aj u nás 
-
Ryan Giggs
VIP
Naco kupovat predrazene, spomalene Samsungy ked je kopa lepsich telefonov? Napr. nejaky spominany Xiaomi. A o dalsej kope cinskych, ktore su lepsie ako Samsungy ani nehovorim.
Chlapi dík moc za rady.
Xiaomi ma akosi odrádza neviem prečo.
Nakoniec sa rozhodnem medzi Samsung A3 alebo ostanem pri Huawei. P9 lite alebo P8 lite.
Uvidím, ktorý sa mi bude zdať "telom" najvhodnejší. No a skúsim dáke to ochranné sklo ako píše hojko.
To mailovanie a surfovanie na webe zvládnu myslím si všetky 3 a ostatné veci mi netreba, takže zbytočne by som dal viac peňazí za tú A5.
Ešte raz dík všetkým.
Xiaomi ma akosi odrádza neviem prečo.
Nakoniec sa rozhodnem medzi Samsung A3 alebo ostanem pri Huawei. P9 lite alebo P8 lite.
Uvidím, ktorý sa mi bude zdať "telom" najvhodnejší. No a skúsim dáke to ochranné sklo ako píše hojko.
To mailovanie a surfovanie na webe zvládnu myslím si všetky 3 a ostatné veci mi netreba, takže zbytočne by som dal viac peňazí za tú A5.
Ešte raz dík všetkým.
Tak to už radšej Huawei P9 Lite ako ten Samsung A3 
do samsungu by som fakt nesiel, svokra si kupila nejaky, myslim ze zrovna ten a3 a po 3 mesiacoch uz nadava ze je strasne spomaleny... ona co 5 rokov pouzivala nejaku prastarucku lumiu, jednu z tych prvych...
Ja som po konzultacii na tomto fore kupoval Mi4s a za tu cenu to je bezkonkurencny telefon.
-
Kok
Light Professional
Možno ešte nexus 5x. Čistý android bez bloatwaru, výdrž veľmi slusna, rýchly snímač odtlačkov a Nougat.