Pocul som tiez, ze si zeny rady nechaju lizat muslicku svojim domacim milacikom. Cakam na Vase nazory
Je zoofilia uchylkou?
Je zoofilia uchylkou?
Je vseobecne zname, ze par % obyvatelstva holduju zoofilii. Mate nejake osobne skusenosti z touto sexualnou perverziou? Ruku na srdce, vsak sme tu vsetci anonymni, stoporil sa vam ud, alebo vam vlhla muslicka pri pohlade na ovecku, psika, alebo konika? Osobne poznam cloveka, ktory sa mi priznal, ze si ho strka do sliepky. Ma z coho na vyber, lebo chova sliepky. Povedal som mu, ze je to pravdepodobne proti zakonu. On mi odpovedal, ze kto bude proti mne svedcit na sude, sliepka? Predsa najprv ju pretiahne a potom ju aj uvari... Podla mna to je chory clovek, ale chcel by som poznat viacero nazorov na tuto tematiku.
Pocul som tiez, ze si zeny rady nechaju lizat muslicku svojim domacim milacikom. Cakam na Vase nazory
-
Rasta Dawg
Amateur
Je to humus najhrubšieho zrna... Je smutné že človek v tvojom veku LES má takéto myšlienky. Teraz neviem, či sa chceš utvrdiť že v tom nie si sám, alebo si iba čistý teoretik... Mimochodom niekde som čítal že najviac sex. úchylákov (akéhokoľvek druhu) je v USA - v prepočte na počet obyvateľov - dúfam že to nie je prenosné a niečo si nechytil... 
Zase splietas slova, ako vzdy. Neviem ake uchylky v Amerike, ved pomaly tam uz nemoze zena sa prechadzat v bikinach na plazi. Tam su praveze velmi extremne konzerativni.stans napísal:Je to humus najhrubšieho zrna... Je smutné že človek v tvojom veku LES má takéto myšlienky. Teraz neviem, či sa chceš utvrdiť že v tom nie si sám, alebo si iba čistý teoretik... Mimochodom niekde som čítal že najviac sex. úchylákov (akéhokoľvek druhu) je v USA - v prepočte na počet obyvateľov - dúfam že to nie je prenosné a niečo si nechytil...
-
Nymphested
Zablokovaný
heh mame o tom aj text 
tu je
Boys from Farm
the boys from farm..
they are the biggest sizzle squad..
no girls for them.. only animals all the time..
they love animals.. but mostly sheeps..
farm boys like sheeps .. farm boys like sheep!!
sheeps like me .. sheeps like me!!
a mne sa to zda byt aj normalne ked si predstavim malu farmu dakde v pustine
a brutalne su na tom nemci a japonci
uchylaci 
tu je
Boys from Farm
the boys from farm..
they are the biggest sizzle squad..
no girls for them.. only animals all the time..
they love animals.. but mostly sheeps..
farm boys like sheeps .. farm boys like sheep!!
sheeps like me .. sheeps like me!!
a mne sa to zda byt aj normalne ked si predstavim malu farmu dakde v pustine
a brutalne su na tom nemci a japonci
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
vysvetlis mi suvislost medzi tym ci ma clovek uchylku alebo nema a tym ze su ludia konzervativny? pretoze ja som tam akosi ziadnu nenasiel.Les napísal:Zase splietas slova, ako vzdy. Neviem ake uchylky v Amerike, ved pomaly tam uz nemoze zena sa prechadzat v bikinach na plazi. Tam su praveze velmi extremne konzerativni.
zoofilie
Jako kazda lidska uchylka, je asi dana okolnostmi,t.j. nedostatkem normalniho sexualniho materialu k "normalnimu" ukojeni.To normalni jsem dal do uvozovek schvalne,protoze kazdy, kdo se nechova jako se chova vetsina,se pak pta, co je a co neni normalni???
Tak se z heterosexualu ve veznicich stavaji docasni homosexualove,stejne jako na odlehlych mistech,jako je pastevectvi ve vysokych horskych oblastech,muze dojit ke koitu s ovci nebo kozou,ale to nam nevezme nic na chuti ostepku, jakozto chutneho syra...Zil jsem dlouhou dobu v Africe,hlavne v JAR a v Botswane.Tam mi jeden muj zahradnik sdelil,ze jako dospivajici,soulozil s kozou.Podle tamniho trestniho radu byl tento prestupek postizitelny vypraskem...
Nejsem nejaky poboznustkar,ale v bibli stoji psano,LUK. 6,37:Neodsuzuj,abys nebyl souzen,Nezavrhuj,abys nebyl zavrzen,Odpust,aby Ti bylo odpusteno.
Zdravi Vas Bob
Tak se z heterosexualu ve veznicich stavaji docasni homosexualove,stejne jako na odlehlych mistech,jako je pastevectvi ve vysokych horskych oblastech,muze dojit ke koitu s ovci nebo kozou,ale to nam nevezme nic na chuti ostepku, jakozto chutneho syra...Zil jsem dlouhou dobu v Africe,hlavne v JAR a v Botswane.Tam mi jeden muj zahradnik sdelil,ze jako dospivajici,soulozil s kozou.Podle tamniho trestniho radu byl tento prestupek postizitelny vypraskem...
Nejsem nejaky poboznustkar,ale v bibli stoji psano,LUK. 6,37:Neodsuzuj,abys nebyl souzen,Nezavrhuj,abys nebyl zavrzen,Odpust,aby Ti bylo odpusteno.
Zdravi Vas Bob
-
Nymphested
Zablokovaný