Battlefield 1

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Alex481991
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield 1

Príspevok od používateľa Alex481991 »

Caute na ps4 mi prave zrusilo moj rank na 0 plus vynulovalo vsetky statistiky a ako bonus ma teraz nechce pripojiť do hry. Ma niekto podobne skusenosti alebo ide iba o ich momentalny vypadok serverov? Dakujem
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

používal si cheaty/glitche? :)
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Urcite nie nanestastie/stastie som jeden z tych poctivych ktory si hru chcu uzit a pri hre relaxovat :) ... co som sa docital nie som jediny uzivatel ktoremu sa dnes nieco podobne prihodilo. Snad sa to cim skor vyriesi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Da sa v tom hlupom server browseri pozriet, ze ako dlho sa hra mapa, resp. ake skore maju hraci??? Lebo sa pripojim a bum, za dve minuty je koniec hry, ide ma z toho roztrhnut. Na starsich BF taka moznost bola, ze clovek videl dlzku hry, videl tam scoreboard..., ale tu som si nic take nevsimol.
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Cez ps zial taka moznost nie je co irituje trochu aj mna
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

LTT vydali suhrn testov GPU a CPU v Battlefielde:

tl;dw
Staci aj 4 jadrovy CPU
Na Ultra detaily, 60 fps a 1080p treba aspon RX470 / GTX 1060
GTX660 da 60 fps@1080p na strednych detailoch
DX12 v BF1 zhorsuje vykon
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Na mojom FX8350, 16 GB RAM a 1060 6GB mam miestami problem vytiahnut 60 FPS na operations na akychkolvek detailoch.
(dx11)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

What. Ja zas s mojou gtx 970 a i5 6600k nemam žiadne poklesy, teda aspon som žiadne nezaznamenal. Stále si to drží 60fps na ultra
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Skuste nove drivre, tusim vysli dalsie to doladovali problemy v BF. A aj BF chysta patch pre problemy v grafike, cpu dropy a kopa dalsich veci. Riesilo sa to aj na BF fore.
Solo_Kamen
King
King

tak na to som zvedavý.

Inak, kedže mám väčšinu nastavení na high a nejaké efekty na medium, tak som sa rozhodol vypnúť DX12 a mám pocit, že framedropy sú na DX11 ovela jemnejšie až nebadatelné. Z DX 12 to klesalo na 50, dnes na DX11 som zaznamenal najmenej 54. Teoreticky by prepnutie z 12 na 11 malo ulavit grafike a preniesť záťaž na CPU. Má to objektívne vplyv alebo som blbo meral? :)

Karta je Nvidia GTX 760.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ano, to som zabudol dopisat do svojho prispevku. DX12 v Bf1 nefunguje tak ako ma, realne znizuje fps cca o 10 %.
Solo_Kamen
King
King

znamená to, že ked to opravia, tak bude DX12 ponúkať vyšší výkon aj keď bottleneck je CPU?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Neviem ci sa to podari opravit, skor to vyzera tak, ze DX12 nakodili, lebo to je moderne, ale neodladili to. Prinos DX12 by sme mali vidiet v dalsich novych hrach, v BF1 s tym uz nepocitam. A podla tych testov ma CPU este daleko do bottlnecku, takze moznost by tam bola, ale EA tak nefunguje :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Kolega mi dnes hovoril ze na i7 mu BF1 vykuri vsetky jadra na 100% a drzi, to som este nevidel. Vraj ako na benchmarku :shock: a spominal mi aj nieco ze to je bug, ze sa to riesi.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

To bude bug, to sa riesi aj na podpore BFka tieto problemy, aj v diskusiach, aj na forach sa o tom pise. Predpokladam, ze to coskoro opravia. Ja mam Xeon 1231 v3 a tam nemam ziadny problem s dakym vytazenim. Ale zase, ak ma daku prvotnu i7, tak kto vie...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

[email protected]
nie je to zrovna novacik ale i7-6700k je len o nejakych 20% vykonnejsia a to MUSI na tom CPU ist ako hodinky, ked moja i5 to uplne valcovala. Zrejme to bude nejaky bug.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

No neviem, ze ci je to daky extra procak, ale tak malo by to zvladat v pohode. Inak pozeral som ceny prenajmov serverov, tie su dost vysoke, trebars PC server pre 64 hracov za 43 dolarov mesacne, samozrejme, ze su tam potom zlavy podla dlzky: https://forums.battlefield.com/en-us/di ... er-program Podla toho co sa pisalo tam niekde vo fore, tak sa chystaju konecne dalsie typy serverov a to hardcore mod a tiez rozne custom servre, kde bude vypnuty killcam, hmla, vyssie tickety atd..., nakolko dnes su vsetky servre rovnako nastavene. Co som si vsimol posledne 2-3 dni, tak museli spravit optimalizaciu na serveroch, pretoze mi ping klesol, dnes sa dostanem v hre aj na 30ms a vela ludi islo dole s pingom co tak sledujem. Ale mam pocit, ze je menej serverov, pretoze kopa je plnych a niekedy je v cakacke aj 5 ludi. Co sa mi nepaci, ze mam zoznam serverov, su zoradene podla pingu, dam refresh, tam mi ukaze 61/64 hracov, dam sa pripojit a za 5 sekund ako ma zacne pripajat, tak napise, ze som siesty v poradi, pricom pred 5 sekundami ukazovalo 61/64. Ak by sa niekto nudil, tak si moze precitat komentare od ludi ku hre, ale je v tom velky bordel, pretoze skoro vsetci si zakladaju novu temu: https://forums.battlefield.com/en-us/ca ... neral-chat
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

čaute uvažujem nad kupou battlefield 1,aku to má velkost po nainštalovaní?,je potreba niečo stahovat,alebo sa to inštaluje z cd?kupovat budem krabicovu verziu z pgs.
Gothar
Moderátor
Moderátor

V prvy den nebolo treba nic stahovat, po nainstalovani to ma nieco malo cez 40 GB. Odvtedy uz vysiel mensi patch, ocakavam ze budes stahovat menej ako 1 GB.
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Dík,teraz už len budem dufat že mi to pojde :D
Napísať odpoveď