NETFLIX zmena EU do US
NETFLIX zmena EU do US
Ahoj, uz nejaku dobu som predplatitelom Netflixu. Bol som na vylete v US a zistil som ze US Netflix ma omnoho vacsi content v porovnani s tym Europskym. Je nejaka sanca v PC zmenit lokalitu aby som mal spristupneny US content? Skusal som HOLA VPN ale netflix to zistil a nespustil sa mi s hlaskou ze je virtualne VPN zapnute.. Je sanca to nejak oklamat a mat bud to na windowse alebo androide US netflix? Diky 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: NETFLIX zmena EU do US
Hola nepouzivaj ak nechces aby ty si bol VPN pre ostatnych... Osobne mam zaplateny TunnelBear, ale IMO stoji za H. Hlavne ohladne rychlosti, tych 10% spomalenie co oni spominaju je u mna 90% (zo 100Mbit na 10Mbit). Osobne to nie je az tak zle pre entflix a mozes si vybrat weby na ktorych to pojde cez VPN (whitelist alebo blacklist), bohuzial nepodporuju whitelist/blacklist aplikacii.
Mozes skusit, maju plan zdarma s 500MB a daju ti 1GB ked tweetnes na nich, ale free verzia ma obmedzene IP a co som skusal, tak tie su netflixom blokovane.
Mozes skusit, maju plan zdarma s 500MB a daju ti 1GB ked tweetnes na nich, ale free verzia ma obmedzene IP a co som skusal, tak tie su netflixom blokovane.
Vdaka za odpoved ale sorry nie som si isty ci som to spravne pochopil... Viem ze nie si spokojny s TunnelBearom ale ak rozumiem spravne US netflix na nom ide bez problemov i skrz spomalenie. rozumiem spravne? diky
-
Michaelo
Hardcore addict
Mal by fungovat, co som skusal, nefungoval vo verzii zdarma, taktiez sa mi zda ze na nom nefungoval spotify.
ak to mas predplatene bol by si ochotny to vyskusat? prepozicial by som ti prihlasovacie meno a heslo a povedal by si mi aky obsah tam je mam vytipovane konkretne zalezitosti kt slovensky netflix nema. vdak
-
Michaelo
Hardcore addict
Prave som sa tam zaregistroval, nepustilo ma cez PayPal ale kreditku to zobralo ok. Problem ale je, ked sa pokusim nieco prehat, tak dostanem chybu :'(
Damn it... nevadí, nejak to vymyslím, skúsim ešte pogooglit .. vďaka
-
Michaelo
Hardcore addict
Neviem ci to nejak vymyslis. Netfix ma dost velke zdroje na to aby proste prehladaval VPN a ich IP range a jednoducho ich zablokoval. Taktiez sa da detekovat ked sa napajas cez proxy a nedas si pozor...
Bohuzial, ale mozes sa tam dostar a nieco si pozriet, no na druhy den ti to uz fungovat nemusi... Dost ma serie ten region blocking...
Bohuzial, ale mozes sa tam dostar a nieco si pozriet, no na druhy den ti to uz fungovat nemusi... Dost ma serie ten region blocking...