Transport Fever
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Transport Fever
Davam do pozornosti milovnikom strategii a tycoon-type hier prichadzajucu novinku Transport Fever. Viac informacii na http://www.transportfever.com/. Za mna jasna kupa. 
-
Solo_Kamen
King
Re: Transport Fever
dal som si to do zoznamu prianí na budúci rok
.
Dík za upozornenie, snáď to nedopadne ako Locomotion... 
-
p4ra
Redeemer
Zatial to vyzera velmi nadejne. Aj gameplay videa na YouTube, co dostali niektori a ukazovali to vyzera fakt dobre. Ocakavam od toho vela. 
Tiež som pozrel tie gameplay videá, vyzerá to ako nové Simcity s dôrazom na dopravu. Možno z toho niečo bude. 
-
p4ra
Redeemer
Game engine je najpodobnejsi asi Cities: Skylines, ale vychadza presne z noveho SimCity, aj ked priznavam, ze mne sa prave ten SimCity pacil asi najviac.
v Train Fever mam nahratych niekolko hodin. preto si brusim zuby na vianocne zlavy. videl som ale gameplay video so serioznymi bugmi: lietadlo nalietava na letisko krizom cez kopec, snapping kolaji je divnejsi ako pri Train Fever, preklad niektorych textov do angliny chyba, alebo je nespravny... no snad to opravili, alebo opravia cim skor. potom nebudem vahat to kupit.
odporucam si nastudovat obchodnu mechaniku v Train Fever, to ulahcuje hratelnost vo velkej miere - lebo hra nie je Transport Tycoon, co boli niektori zaskoceni
odporucam si nastudovat obchodnu mechaniku v Train Fever, to ulahcuje hratelnost vo velkej miere - lebo hra nie je Transport Tycoon, co boli niektori zaskoceni