facebook stranka, aku ma hodnotu ?
facebook stranka, aku ma hodnotu ?
Vytvoril som si si 2 stranky na fb v časoch kedy bolo in sa do nich pridavat asi tak 6 rokov dozadu. Dnes mi vypisuju ci ich nepredam, su v nich na 95% slovaci a češi, jedna ma 28k fans a druha 13k fans. Aku maju hodnotu ? Neviem čo za to pytat. Vdaka
Re: facebook stranka, aku ma hodnotu ?
Kolko ti ponukaju? Skus sa ich spytat, ze aka je ich predstava. Pocitaj, ze ceny su tak do dvoch eur za 1000 ludi. U teba za 28K by to bolo tak 60 eur. Hento druhe polovica. Dokopy maximalne za 100 eur, ale skor pocitaj tak 80 eur. Tie ceny su dnes nizsie ako kedysi, pretoze dnes ludia filtruju na co klikaju, brania sa reklame a hlavne FB je plny uz aj platenej reklamy. To skor spropaguj hojko.com cez tu stranku a budes zaspavat s blazenym pocitom na dusi. Problemom je, ze aj ked cez tu stranku napises prispevok, tak sa nezobrazi vsetkym 28K ludom, pretoze je tam algorytmus komu sa zobrazuje a komu nie podla toho v kolkych si skupinach, kolko casu travis na FB, co hladas, co lajkujes, na co klikas, kde komentujes, niekde som cital o tom.
-
yoggy
skor to funguje na takom zmysle, ze facebook najskor zverejni post pre 60 (?) ludi, pokial je nejaka odozva, tak ich zverejni dalsim atd. pokial post zaujme prvych 60 (?) ludi, tak ma velku sancu, ze sa zobrazi velkemu poctu ludi
Uz som ich predal za 100e. Sranda dal by som ich aj za 20
By ma zaujimalo ako z nich niečo vyťaží ked ako ste písali sa posty nezobrazia všetkym ale len mozno max 1k, potom musim kupovať dosah