Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Kok
Light Professional
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ja hudbu len cez heiseri ak máš na mysli externý výstup. Kvalita hovoru je taky lepší priemer. Celkovo som ale spokojný, ale 500 ci koľko stál keď vyšiel by som nedal.
Keď vyšiel, stál tuším 400€, možno aj menej.
poradte spolahlivy dualny mobil
Rozpočet, prípadne nejaké špeciálnejšie požiadavky?
cca 200€ specialne poziadavky? 4,7-5 palcovy displej IPS, hlavne spolahlivost
Čo hovoríš na Xiaomi Redmi 3s?
teraz som vyberal telefon pre dvoch roznych ludi, viac menej mali rovnake poziadavky, do 200 eur cca a dual sim. jedna moznost bola huawei p9 lite cez unicredit na splatky. ale ked som to pozeral tak xiaomi redmi 3s vychadzal lepsie, za menej ako 200 eur sa da kupit verzia s 3gb ram a 32gb pamate.
Čaute, bratovi odišiel telefón a zvažujeme kúpu nového, cenová relácia približne 200 eur. Máte nejaké odporúčania, prosím?
Používať ho bude prevažne na internet (FB, Whatsapp) - možno menej náročné hry.
Rozmýšľal som o tomto - čo poviete? https://www.alza.sk/lenovo-k5-note-dark ... d=18856151
Ďakujem!
Používať ho bude prevažne na internet (FB, Whatsapp) - možno menej náročné hry.
Rozmýšľal som o tomto - čo poviete? https://www.alza.sk/lenovo-k5-note-dark ... d=18856151
Ďakujem!
Napríklad taký Huawei P9 Lite by mohol byť vhodným telefónom v danej cene. Kúpiť sa dá v cene cca 230€.
teraz mi nonukali p9 lite v unicredite. podla specifikacii by som radsej vybral redmi note 3 alebo redmi 3s, obe priplatit za 3gb ram.
Co hovoríte na xiaomi mi mix? Od pondelka idem na 2 týždne domov na Slovensko. A ak sa bude dat zohnať (4.novembra sa ma vraj predávať), tak môj dvoj mesačný OP 3 bude za tie 2 týždne k dispozícii na predaj 
-
Maxpayne
Light Professional
no nic kedze nema frekvenciu LTE 800 mHz
mi mix sa mi mrte paci, konecne nejaky telefon nad ktorym ma zmysel uvazovat. najprv som ho ani neriesil, lebo si hovorim ze 6,4" je uz proste mrte, ale tym ze to nema ziadny okraj, tak nie je rozmerovo vacsi nez lumia 640 xl co som mal predtym a to bol "iba" 5,7 palca.
len ta cena...
len ta cena...
Problém je v tom že xiaomi prehlasilo že týchto telefónov vyrobí len 10 000ks mesačne, reálne tak polovicu, kvôli zlozitemu vyrobnemu procesu, čiže ku nám sa ten telefón prvých niekoľko mesiacov ani nedostanelukas9206 napísal:Co hovoríte na xiaomi mi mix? Od pondelka idem na 2 týždne domov na Slovensko. A ak sa bude dat zohnať (4.novembra sa ma vraj predávať), tak môj dvoj mesačný OP 3 bude za tie 2 týždne k dispozícii na predaj
...a ak sa dostane, tak za velky priplatok.
Ahojte, hladam drobnu vypomoc s vyberom mobilu.
Momentalne som wp8 user, nakolko sa vsak rozhodol mrkvosoft ako sa rozhodol, odpadla vyhliadnuta lumia 950
Poziadavky su:
dual sim
Vzhladom na kapacity pamati pravdepodobne sd slot
Max 5.2" (urcite nechcem tie 5.5" lopaty)
Idealne 3gb ram
Rozumna baterka
Cena +-350€ strop
Pouzitie bude prevazne vo velkej miere telefonaty, maily, kalendar, messanger a nejaka ta slusna navigacna appka(waze?) + samozrejme web.
Hry ziadne - max sudoku
Do vyberu som nasiel xiaomi mi4s 64gb a lenovo vibe shot, som otvoreny aj roznym dalsim alternativam (nie samsung prosim).
Xiaomi zial nemam moznost si nikde ohmatat, vibeshot mi pride celkom robustny a konstrukcne zaujimavy.
Diky za tipy, rady a nazory, hocico
Momentalne som wp8 user, nakolko sa vsak rozhodol mrkvosoft ako sa rozhodol, odpadla vyhliadnuta lumia 950
Poziadavky su:
dual sim
Vzhladom na kapacity pamati pravdepodobne sd slot
Max 5.2" (urcite nechcem tie 5.5" lopaty)
Idealne 3gb ram
Rozumna baterka
Cena +-350€ strop
Pouzitie bude prevazne vo velkej miere telefonaty, maily, kalendar, messanger a nejaka ta slusna navigacna appka(waze?) + samozrejme web.
Hry ziadne - max sudoku
Do vyberu som nasiel xiaomi mi4s 64gb a lenovo vibe shot, som otvoreny aj roznym dalsim alternativam (nie samsung prosim).
Xiaomi zial nemam moznost si nikde ohmatat, vibeshot mi pride celkom robustny a konstrukcne zaujimavy.
Diky za tipy, rady a nazory, hocico
-
CrazyJerry
Light Star
Zdravím,
malému bratovi(8 r.) chcem na Vianoce kúpiť mobil.
Bratova požiadavka je aby na tom mohol hrať minecraft
Moja požiadavka je max cena 70 - 80€. (Predpokladám, že ho stratí)
Čo som tak pozeral tak som našiel:
https://www.alza.sk/lenovo-a-plus-black-d4464097.htm
https://www.alza.sk/lenovo-a1000-pearl- ... 313315.htm
Našiel som aj nejaké Alcatel, Prestigio, Allview, iGet, atď. ale nejak ma to neťahá kúpiť takúto značku.
Niekto nejaké rady, poprípade skúsenosti ? Nech sa ten mobil nerozpadne pri prvom páde, a nech Android nepadá každé 2 minúty.
Vďaka
malému bratovi(8 r.) chcem na Vianoce kúpiť mobil.
Bratova požiadavka je aby na tom mohol hrať minecraft
Moja požiadavka je max cena 70 - 80€. (Predpokladám, že ho stratí)
Čo som tak pozeral tak som našiel:
https://www.alza.sk/lenovo-a-plus-black-d4464097.htm
https://www.alza.sk/lenovo-a1000-pearl- ... 313315.htm
Našiel som aj nejaké Alcatel, Prestigio, Allview, iGet, atď. ale nejak ma to neťahá kúpiť takúto značku.
Niekto nejaké rady, poprípade skúsenosti ? Nech sa ten mobil nerozpadne pri prvom páde, a nech Android nepadá každé 2 minúty.
Vďaka
bobopd:
urcite chod do xiaomi (Bad.boy: ak nema moznost osahat si xiaomi aka je sanca ze bude mat moznost osahat si zuk??), su to super telefony za vynikajuce ceny. xiaomi redmi 3s alebo xiaomi mi 4c. maju vsetko co pozadujes a este usetris polovicu penazi. 3gb verzia ma 32gb pamate, to by mohlo stacit. oni sice maju slot na sd kartu, problem je ze je to univerzalny slot bud na sd kartu alebo na druhu sim. su vsak na nete hacky, ktore ti dovolia tam strcit aj 2 sim kart aj sd kartu, ale mne zatial 32gb uplne staci.
CrazyJerry:
tak s limitom 80 eur fakt moc nenakupis. bude to shitka. a ani ten minecraft tam nejak extra dobre nepobezi.
120-140 eur je ovela realnejsie. za tu cenu uz mozes mat kvalitny telefon. radsej sa dohodni s rodinou ze sa zlozite. podla mna radsej ziadny telefon ako 80 eurovy.
urcite chod do xiaomi (Bad.boy: ak nema moznost osahat si xiaomi aka je sanca ze bude mat moznost osahat si zuk??), su to super telefony za vynikajuce ceny. xiaomi redmi 3s alebo xiaomi mi 4c. maju vsetko co pozadujes a este usetris polovicu penazi. 3gb verzia ma 32gb pamate, to by mohlo stacit. oni sice maju slot na sd kartu, problem je ze je to univerzalny slot bud na sd kartu alebo na druhu sim. su vsak na nete hacky, ktore ti dovolia tam strcit aj 2 sim kart aj sd kartu, ale mne zatial 32gb uplne staci.
CrazyJerry:
tak s limitom 80 eur fakt moc nenakupis. bude to shitka. a ani ten minecraft tam nejak extra dobre nepobezi.
120-140 eur je ovela realnejsie. za tu cenu uz mozes mat kvalitny telefon. radsej sa dohodni s rodinou ze sa zlozite. podla mna radsej ziadny telefon ako 80 eurovy.