Kolena,slachy
Kolena,slachy
Ahojte, nevie mi niekto poradit nejake centrum (ako napriklad VUSCH kardiologicke centrum Kosice) kde sa venuju problematike kolien,sliach atd... ? Mam totiz uz 2 roky zranene slachy, presiel som roznymi vysetreniami, doktori ma neposlali ani len na CT a len usudili ze to treba rehabilitovat, co nefunguje. Preto by som chcel vyhladat fakt ODBORNU pomoc a nie tychto felciarov ktory vychodili skoly za peniaze. Moze to byt hocikde na Slovensku, pojdem hocikam len nech mi pomozu. Za rady a skusenosti dakujem
-
qwerty-xyz
Re: Kolena,slachy
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skus dakeho sportoveho lekara, napriklad SportClinic v Bratislave, pripadne kopa hokejistov chodila k lekarovi do Topolcian ci Piestan, ale neviem presne kde. Alebo doktor Jakubec z Martina.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tiez by som siel na sportovych lekarov, kedze spominas VUSCH KE, skusal si sportovych v Saci?
Vdaka vam za rady
Fabo: nie este som neskusal ale pozriem co tam maju
M142: pozeral som ich stranku, vyzera to fajn skusim pohladat referencie na nete
Fabo: nie este som neskusal ale pozriem co tam maju
M142: pozeral som ich stranku, vyzera to fajn skusim pohladat referencie na nete
Referencia? Pan doktor Sopilko je obvineny v poistnej kauze kde obrali poistovne o 800 000 eur, v auguste ci kedy o tom bolo v TV. Dobra referencia ci nie?
referencia moze byt zla alebo dobra vsak 
no a taktiez pomohol stovkam ludi vratane mna. obvineny je, nie vsak odsudeny, tak na zavery by som este pockal. v kazdom pripade to je kvalitny doktor, ak by sa obvinenia potvrdili, tak by ma to popravde celkom zamrzelo.
Nepopieram jeho kvality, len som uviedol referenciu.
btw si z martina alebo mas taku dobru pamat? lebo si neviem predstavit, ze by si niekto pamatal meno doktora z pripadu medializovaneho spred troch mesiacov
ja som o tom pripade viac krat cital, ale pamatam si len dve mena, aj to koli tomu, ze som sa s tymi doktormi uz stretol.
Som z MT. Tych doktorov tam bolo viac, napriklad aj posudkovy doktor G.