Diaľkovy ovládač na svetlá

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dodike
Novice
Novice

Diaľkovy ovládač na svetlá

Príspevok od používateľa Dodike »

Zdravímchcel by som sa spýtať že či nemá niekto skúsenosť alebo nevedel by mi pomôcť stým čo chcem..
Jedna sa o to že bývam v rodinnom dome a chcel by som si spraviť osvetlenie do dvora tak žeby som si ho zapína diaľkovým ovládačom ktorý by som si niesol zo sebou.. prečo to chcem tak sa má nepýtajte proste to jedine riešenie mi pripadá do úvahy keďže chcem aby keď bola tma vedel by som si zapnut svetlo v garáži uzked vychádzam z domu a tak isto keď prichádzam domov po tme tak chcel by som už vchádzať do dvora autom tak že už svetlo by som si začínala sám.. skúšal som rôzne veci napríklad tie svetlá na pohybový senzor lenže keďže na dvore máme psa tak to je blbosť keďže to svieti hocikedy ak niekto prejde okolo cez normálny deň to nepotrebujem jedna sa iba o tmu tak jedine riešenie ostáva pre mňa asi toto predstavoval by som si niečo také čo by fungovalo na 230V skúšal som hľadať aj na internete lenze nic také som nenašiel.. chcel by som nejakú krabičku na ktorú by som pripojil káblami jedno svetlo a druhé svetlo a že by som mal diaľkový ovládač jeden ja jeden otec a ak by som stlačil na diaľkovom ovládači zapnutie svetiel tak žeby ovládač vyslal signál do krabičky vzdialenosť cca 10metrov stačí medzi krabičku a ovládačom . Existuje niečo také alebo vedeli by ste mi niečo poradiť prípadne inú alternatívu?
Napísať odpoveď