Paypal pomoc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Misulik3
Novice
Novice

Paypal pomoc

Príspevok od používateľa Misulik3 »

Dobrý večer potrebujem pomoc asi pred týždňom som si kupovala zo stránky hollister.com oblečenie keď som dávala že spôsob platby dala som paypal no všetko sa odoslalo len my nestrhlo Z účtu peniaze a tak neviem či som to na tom paypal dobre zaplatila lebo na stránke hollister je to už vyexpedovane.....ďakujem
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Paypal pomoc

Príspevok od používateľa heker »

Vsak to je dobre :) Mozno to este len stiahne alebo je to ako daka rezervacia ci blokacia.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Paypal alebo kartova spolocnost si peniaze strhne z uctu az z nejakym odstupom (2-4 dni). Dovtedy nevidis v IB zrealizovanu transakciu, ale dana suma je blokovana a odpocitana od celkoveho zostatku na ucte.

Pokial mas niekde v IB zalozku Rezervacie alebo nieco podobne, tak tam by mali byt vsetky blokovane a zatial nezrealizovane transakcie.
Prílohy
trans.png
Misulik3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Misulik3 »

Len ja neviem či som to na paypal urobila správne platila som odtial prvý krat tak neviem teda lebo aj ked dám že čo som zaplatila nič sa tam nezobrazuje....ale ked si dám stránku hollister a zadám tam číslo objednávky ktorú mi poslali na email tak mi ukáže všetko aj to že objednávka už je poslana...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Preco sa vlastne stresujes?
Pheonix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pheonix »

Jednoducho povedané. Ak máš paypal perepojený s kreditkou tak platba prebehla. Ak si prachy posielaš prachy na paypal tak ti mali zmiznúť hneď. Tak či tak paypal nepodporuje dlžoby čiže tak. Ak chceš mať istotu zavolaj do banky že či vidia niečo na tvojej kreditke. Ak áno všetko je poriadku ak nie tak počkaj do utorka ak nie tak napíš do obchodu a do paypalu nič viac.
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Tovar je na ceste k tebe.
Buď ti to odrátajú, alebo nie.
Ten druhý prípad by bol lepší :D
Napísať odpoveď