Problemy s autorizovanym servisom - Mazda 6
-
cheeseburger
Light Star
Re: Zly odtien farby - poistovna
dakujem za odpoved. Citam aj na internete, ze po prvej a tretej garancnej prehliadke by sa mala robit aj geometria. Ja som vsak ziadny protokol z tej geometrie nedostal (neviem, je to povinnost davat?), no ani vo fakturach a v tych listoch, co mi davaju nie je uvedene nic o geometrii.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Netusim ci maju davat protokol, ale tu je zrejme, ze bud tu geometriu neurobili alebo je spravili velmi zle. Skor si myslim, ze ju vobec nerobili.
povinnostou to veru asi nebude, ale este sa mi nestalo ze by mi na geo nedali protokol
aspon tu je to dobrym mravom
-
cheeseburger
Light Star
Dakujem, zasiel som do najblizsieho servisu, ci mi nemozu len premerat geometriu. To vraj nejde, musia ju aj nastavit. Ale aj tak mozu najskor az niekedy k veceru. Skusim sa este ist spytat inde. Inak este taka trochu hypoteticka otazka, nemoze mat geometria vplyv aj na brzdy? Teraz som si uvedomil, ze pokriveny kotuc bol tiez len na lavej strane, na ktorej menili tie tycky a tlmice a neviem co vsetko. Mozno fakt len nahoda, sice som laik, ale nezda sa mi, aby to mohlo mat nejaky vplyv.
-
guess.whoo
Redeemer
to nie..daj si ju spravit a popytaj sa, ci bola predtym zle nastavena/nenastavena
-
hojko
Site Admin
Chod hlavne este teraz do tej Mazdy, kym bude riesit iny servis. Jazda na zlej geo za ten den, dva alebo tri ti uz neublizi. Kotuc ti to poskodit nemohlo.
To je konina, ale uplna...cheeseburger napísal:Dakujem, zasiel som do najblizsieho servisu, ci mi nemozu len premerat geometriu. To vraj nejde, musia ju aj nastavit.
Pocuj, ty co mas za servisy v okoli
-
cheeseburger
Light Star
No vidis, a prave o tom hovorim. Mne to bolo hned divne, ze preco by sa to nemalo dat. Ale tak ok, ked sa neda, tak sa neda.
-
hojko
Site Admin
V tej Mazde si uz bol???
-
cheeseburger
Light Star
Nie, dnes mi to casovo nevychadza, chystam sa tam skocit zajtra. Nemam to zial hned vedla domu.
-
Francek
Star
Nieco nove ? Dost ma to zaujima.
-
cheeseburger
Light Star
Riesim to cez importera momentalne, maju mi zo servisu poslat ponuku. Tak uvidime.
Aku ponuku? Co na to importer zatial? A co ti povedali v tom servise?
-
cheeseburger
Light Star
Ospravedlnujem sa, za trochu neskore reagovanie. V servise som nakoniec nebol, casovo mi to uz nevychadzalo a po praci som nemal chut uz ist riesit niekam daleko tieto veci. Napisal som importerovi, ktoremu by som pisal tak ci tak, a nech to riesi. Do servisu pojdem potom aj tak, tak im este tiez poviem svoje. Volali mi z PO, ci ma to suri lebo ze ten hlavny technik ma dovolenku, ak som spravne pochopil, a ze by bolo najlepsie aby to riesil on. Maju mi poslat ponuku, ako budeme riesit vzniknute komplikacie, davam im cas tento tyzden, snad sa ozvu. Aj tak teraz niesom doma.
Komedia. Ved tebe je to vlastne uplne jedno.
-
cheeseburger
Light Star
Ano, je mi to uplne jedno, preto som zalozil tento topic, a riesim to tu. Pozri neviem ako pracujes ty, ale ja niekedy mam fakt dni, kedy sa namakam 8 hodin, a fakt nemam chut sa trepat k veceru 200km(cesta do PO a spat) za ludmi a hadat sa s nimi, ze odflakli robotu. Neviem, co by mi v tom momente povedali, nechal by som im tam auto, a mozem zabit dalsie 3 hodiny cestovanim vlakom domov. Napisal som email importerovi, myslim, ze ten sa velmi nepotesil, potom mi volali zo servisu, tusim stvrtok alebo piatok to bol. Som teraz odcestovany auto stoji v garazi, mam aj ine povinnosti, ako chodit kazdy tyzden do servisu a hadat sa s nimi. Keby som v tom smere nerobil vobec nic, tak ok chapem tvoj nazor, ale v tomto pripade tvojej reakcii nerozumiem. Myslis ze by sa nieco zmenilo ak by som tam nabehol hned s autom? Mozno by to v konecnom dosledku maximalne urychlilo proces riesenia, ale hovorim nesedim nonstop doma, aby som mohol behat do servisu kedy sa mi zachce.
V konecnom dosledku si myslim, ze zapojit do toho hned aj importera bola lepsia volba.
V konecnom dosledku si myslim, ze zapojit do toho hned aj importera bola lepsia volba.
Za 4 mesiace si ale moc teeeda nevymyslel.
-
cheeseburger
Light Star
Nanovo "prestriekane" auto som prevzal este len 4. novembra, odvtedy to viacmenej stale riesim.
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2016, 13:34)
Ahojte, tak co sa tyka tych pneumatik, servisny technik si to nafotil pri prehliadke v aprili, ale vraj mi to pri predavani vozidla zabudol povedat, co ho velmi mrzi lebo to bolo nebezpecne na tom jazdit atd atd. Geometriu mi spravia zadarmo, a ze nevie ako to budeme riesit dalej, ci mi bude postacovat ospravedlnenie, a ze to doriesime osobne. Geometria vtedy pri vymene riadenia vraj bola robena, ale z tych protokolov, ktore davaju zakaznikovi to nejde zistit, lebo pri vymene tychto dielov to je automaticke a nepisu to explicitne. Asi si budem pytat protokol z geometrie. S tou tyckou riadenia, neviem, ci sa mi podari nieco vybavit, hoci sa mi to zda divne, ale zrejme tu vymenu budem musiet zaplatit. Co sa tyka tej farby, tak by to rad videl, ale, ze ked to je take zle ako na obrazku, tak to opravia, lebo, ze sa mu ta fotka nepozdava. Tak neviem, ci si myslia, ze schvalne si upravujem fotku, aby som ku nim chodil na prestreky alebo co. Viete mi niekto poradit este, co ziadat za tie pneumatiky, a takisto ako argumentovat s tou tyckou?
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2016, 13:34)
Ahojte, tak co sa tyka tych pneumatik, servisny technik si to nafotil pri prehliadke v aprili, ale vraj mi to pri predavani vozidla zabudol povedat, co ho velmi mrzi lebo to bolo nebezpecne na tom jazdit atd atd. Geometriu mi spravia zadarmo, a ze nevie ako to budeme riesit dalej, ci mi bude postacovat ospravedlnenie, a ze to doriesime osobne. Geometria vtedy pri vymene riadenia vraj bola robena, ale z tych protokolov, ktore davaju zakaznikovi to nejde zistit, lebo pri vymene tychto dielov to je automaticke a nepisu to explicitne. Asi si budem pytat protokol z geometrie. S tou tyckou riadenia, neviem, ci sa mi podari nieco vybavit, hoci sa mi to zda divne, ale zrejme tu vymenu budem musiet zaplatit. Co sa tyka tej farby, tak by to rad videl, ale, ze ked to je take zle ako na obrazku, tak to opravia, lebo, ze sa mu ta fotka nepozdava. Tak neviem, ci si myslia, ze schvalne si upravujem fotku, aby som ku nim chodil na prestreky alebo co. Viete mi niekto poradit este, co ziadat za tie pneumatiky, a takisto ako argumentovat s tou tyckou?
-
guess.whoo
Redeemer
no jeho to mrziet moze ale tebe zodralo kvoli nemu gumy. pozri kolko stoja nove a ziadaj bud vymenu alebo uhradu
Ten protokol musia mat, pocitac uklada hodnoty pred geometriou a po ukonceni.