Chcem kúpiť auto
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
som skor cakal, ze sem hodis benzinoveho megana 
-
host5
Light Star
Vcera som zase do noci pozeral bazar a zaujimal by ma vas nazor na BMW X1 20d. Celkom sa mi to auto zapacilo.
Dik
Dik
-
guess.whoo
Redeemer
to uz mas par tisic nad rozpocet, nie?
http://www.auto.cz/bazar-top-pet-nejhor ... =2-BMW-N47host5 napísal:Vcera som zase do noci pozeral bazar a zaujimal by ma vas nazor na BMW X1 20d. Celkom sa mi to auto zapacilo.
Dik
kuk
host5, ak už chceš BMW jednotku, skôr sa pozeraj po benzínových motoroch 116i/118i/120i. Záleží, aká výkon požaduješ. Na tak malé auto by 120i mal byť dostatočne svižný motor.
120d (N47) mali značné problémy s rozovodovou reťazou, ktorá sa zvykla natiahnuť a časom pretrhnúť, čo ti pošle celý motor do kytek. Preto by som sa mu odporučil vyhnúť, ak je to možné...
120d (N47) mali značné problémy s rozovodovou reťazou, ktorá sa zvykla natiahnuť a časom pretrhnúť, čo ti pošle celý motor do kytek. Preto by som sa mu odporučil vyhnúť, ak je to možné...
-
host5
Light Star
Tak konečne som doma z práce a mám čas všetkým odpísať.
Všetko by bolo ok ale ten vzhľad mi nesedí, čiže nie.guess.whoo napísal:v tom pripade by som siel urcite do benzinu..v pripade, ze nechces rodinne a bezne auto typu Golf tak by som siel do Juke-a
Toto by bolo ideálne auto po meste ale príde mi až moc malé a keďže som vysoký neviem či nebudem mať kolená na čele.p4ra napísal:host5, tak potom nieco taketo?
SUZUKI SWIFT 1.6 VVT SPORT - velmi zabavne male vozitko.
Práve že som našiel takú za 8200 včera no dnes už bol inzerát vymazaný. Ako mi ale Hegy ukázal tak ten motor má celkom vážnu chybu.guess.whoo napísal:to uz mas par tisic nad rozpocet, nie?
Pravda je taká, že momentálne jazdím občas na seat cordobe 55kW, čiže každý z týchto motorov bude pre mňa príjemná zmena. Čo som pogooglil tak 120i čo som našiel, tak to boli nad môj rozpočet. Najviac inzerátov som našiel na 116i. Ako som na začiatku spomínal nie som žiadny pretekár, čiže nejaký veľký výkon nepotrebujem. Ide o to aby to bolo spoľahlivé aby sa mi dobre jazdilo. Ak je ten motor spoľahlivý, tak asi by som do toho išiel.Pilifo napísal:host5, ak už chceš BMW jednotku, skôr sa pozeraj po benzínových motoroch 116i/118i/120i. Záleží, aká výkon požaduješ. Na tak malé auto by 120i mal byť dostatočne svižný motor.
-
p4ra
Redeemer
guess.whoo, nenasiel som ziadny pekny za take peniaze. 
host5, do Swiftu sa v pohode zmestis, ked sa zmestis do SEAT Cordoba. Mal som znameho, 190cm a jazdil Suzuki Swift. Povedal si, ze je to hlavne pre teba, sedacka dozadu a si v pohode.
host5, do Swiftu sa v pohode zmestis, ked sa zmestis do SEAT Cordoba. Mal som znameho, 190cm a jazdil Suzuki Swift. Povedal si, ze je to hlavne pre teba, sedacka dozadu a si v pohode.
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam 190 a v swifte mi bolo dost tesno aj ked za mnou nikto nesedel..resp. ani by si nikto nesadol aj keby chcel 
napr. v megane alebo focuse som sa citil o dost lepsie priestorovo.
napr. v megane alebo focuse som sa citil o dost lepsie priestorovo.
-
p4ra
Redeemer
Tak to su podstatne vacsie auta. To je jasne.
-
guess.whoo
Redeemer
no ano, ale zohnat benzinovy focus je tiez nad ludske sily v tej cene
-
host5
Light Star
To iste mam ja ked sedim v Cordobe. Ak chcem sediet ako tak pohodlne tak za mna nikto nesadne
.
-
nejakymarko
Addict
Pani, chcem sa opytat, aky je potup pri kupe auta a naslednom prepise
Kupim auto, idem s byvalym majitelom na policiu, kde on auto odhlasi na mna a potom ho idem prihlasit na seba, ak tomu dobre rozumiem.
Zaujima ma, ako to je s PZP. Predpokladam, ze ho musim mat uzatvorene ku dnu prepisu auta, chcem sa ale opytat, ci mi ho staci uzavriet cez net (co v tom pripade predlozim na policii ako doklad o PZP)?
Dakujem
Kupim auto, idem s byvalym majitelom na policiu, kde on auto odhlasi na mna a potom ho idem prihlasit na seba, ak tomu dobre rozumiem.
Zaujima ma, ako to je s PZP. Predpokladam, ze ho musim mat uzatvorene ku dnu prepisu auta, chcem sa ale opytat, ci mi ho staci uzavriet cez net (co v tom pripade predlozim na policii ako doklad o PZP)?
Dakujem
PZP musis mat uzavrete uz ked ides auto prihlasit na policiu. Cez net ti nedaju dobru cenu, na pobocke ti spravia lepsiu. Vytlacis so bielu kartu, pripadne aj zmluvu a tu predlozis pri prepise. Ak nebude povodny majitel s tebou na prepise, tak pottebujes este notarsky overene splnomocnenie od povodneho majitela, ze mozes prepisat auto.
Ja som mal na nete ovela lepsiu cenu ako na 3 navstivenych pobockach.
-
nejakymarko
Addict
Mne sa paci ponuka unionu, za necelych 200e pripoistenie skla, diskov a stret so zverou, co mi pride ako fajn ponuka. A hlavne po pravde nemam moc cas behat po poistovniach, tak to bude riesit asi cez net.
Otazka znie, ze ked budem robit prepis 3.12. tak poistku mi staci uzavriet ku 3.12., alebo 2.12.
Dik
Otazka znie, ze ked budem robit prepis 3.12. tak poistku mi staci uzavriet ku 3.12., alebo 2.12.
Dik
4.12.
-
nejakymarko
Addict
aj ked sa mi podari v jeden den dostat auto na nove znacky?
plan je taky, ze rano s majitelom odhlasime auto na mna a ja ho hned pojdem do druheho okresu prihlasit na seba, teoreticky by som to za jeden den mohol zvladnut
plan je taky, ze rano s majitelom odhlasime auto na mna a ja ho hned pojdem do druheho okresu prihlasit na seba, teoreticky by som to za jeden den mohol zvladnut
Ked v jeden den tak nie. Cez internet ti v podstate hned posielaju papiere. Hlavne si nedavaj poistovnu kde uplatnuju amortizaciu.
-
hojko
Site Admin
Ked ide robit prepis 3.12., tak predsa poistku musi mat uz uzavretu.