Vznik a zlozenie zeme
Vznik a zlozenie zeme
Zdravim, pozrel som si dokument o vzniku a zlozeni zeme kde sa uvadzali veci ako "pred tromi miliardami rokmi sa zem zrazila z inou planetou" alebo "25o km pod zemskym povrchom sa nachadzaju diamanty" ako vznika podobna teoria ked nepozname stroj casu a nikdy sme takto hlboko nikdy neboli? Docital som sa okrem toho sj o kolskom vrte ktory ma byt hlboky viac ako 10km viete o nom nieco viac? Na googli sa docitam len o tom ze bol zastaveny kvoli vykrikom z pekla, vie sa skutocny dovod zastavenia tohto vrtu? Za reakcie vopred dik
Re: Vznik a zlozenie zeme
To o tom kolskom vrte som čítal aj ja, ale čo som sa dočítal, tak pre technické problémy ako veľký tlak + teplo pod ktorým sa ničila vŕtacia technika. A tie výkriky z pekla, neviem čo je na tom pravdy, určite to nie sú výkriky, ale ak tam naozaj niečo nahrávali, tak nahrali vzduch ktorý tam prúdil, čo vytváralo také zvuky.
tu je citanie ku tomu veku: https://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_the_Earth
takze ak nasli dokazy zrazky s inou planetou, teda mineraly, ktore sa na Zemi prirodzene nevyskytuju, urcil sa ich priblizny vek.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Well_to_Hell_hoax - zastaveny bol po tom, co pise Oblak, teda pre financnu narocnost na vrtania, ked teplota dosahovala 180°C
takze ak nasli dokazy zrazky s inou planetou, teda mineraly, ktore sa na Zemi prirodzene nevyskytuju, urcil sa ich priblizny vek.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Well_to_Hell_hoax - zastaveny bol po tom, co pise Oblak, teda pre financnu narocnost na vrtania, ked teplota dosahovala 180°C
-
patka.kahalova-majercikova
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Dobry vecer,neviem či to sem patrí ale chcela by som sa spytat ci neviete co sa kazdy vecer zjavuje na oblohe,je to velke žiarive svetlo ktore leti velmi rychlo a po niekolkych sekundach zhasne .

-
hojko
Site Admin
To bude ten mimozemstan z Alzy na ufo lodi.
Alza nerobi donasku domov vecer, jedine zeby nejaky rozvoz na pobocky, to by mohlo byt ono.
-
hojko
Site Admin
Alza to posiela cez UPS a UPS pred Vianocami castokrat dorucuje aj o osmej vecer. Okrem toho je uz okolo piatej tma, teda u niektorych je to uz vecer.
Pozor. UPS v tomto necháva voľnú ruku dorucovatelom.
Tiež mi doručil tovar pred sviatkami v sobotu. A keď som sa ho pýtal prečo tak mi povedal " aby som mal medzi sviatkami kľud"...
To či mu to dakto nariadil alebo odporučil o tom reč nebola.
A ďalšou vecou vraj bolo to, že by mu to ostalo nedodane v aute.
Tiež mi doručil tovar pred sviatkami v sobotu. A keď som sa ho pýtal prečo tak mi povedal " aby som mal medzi sviatkami kľud"...
To či mu to dakto nariadil alebo odporučil o tom reč nebola.
A ďalšou vecou vraj bolo to, že by mu to ostalo nedodane v aute.