4KA - dalsi mobilny operator
-
Maxpayne
Light Professional
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Ano to je pravda, ako vravim, kazdy co mu vyhovuje, to si vyberie, buďme len radi ze zrušili poplatok za prenos, a mozme skúšat co každému vyhovuje
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ja dnes poziadam o prenos cisla...za 5€ taky deal neni o com aj ked len na pol roka
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2016, 12:48)
inak preco je poplatok pri prenose 9€?
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2016, 12:48)
inak preco je poplatok pri prenose 9€?
-
Maxpayne
Light Professional
Nieje žiadny poplatok
-
guess.whoo
Redeemer
som teraz platil 9€ pri prenose
-
Maxpayne
Light Professional
U koho? Ta odrbkali, prenos nieje ziadny, ziadaj to naspat podľa zakona, ak u 4ky tak to nieje mozne, uz som tam prenasal tiez
-
guess.whoo
Redeemer
teraz som prenášal 2 čísla a pri každom prenose 9€..však si to naklikaj na necisto
-
Maxpayne
Light Professional
Teraz s snimi pisal, citujem,, prenos je bezplatný, platíte 4€ za SIM kartu na ktorej máte 4€ úvodný kredit + za balík ktorý ste si vybrali"
-
guess.whoo
Redeemer
aha lebo to tam nebolo uvedene pri prenose nikde v krokoch. dik za info 
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2016, 16:13)
mam aktivovany program s 300min/sms a internetom. napriek tomu mi ale niektore volania a sms podla prehladu spotreby spoplatnuje z kreditu a nie z volnych minut...stretli ste sa s tym niekto? na podporu 4ky som uz pisal
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2016, 16:13)
mam aktivovany program s 300min/sms a internetom. napriek tomu mi ale niektore volania a sms podla prehladu spotreby spoplatnuje z kreditu a nie z volnych minut...stretli ste sa s tym niekto? na podporu 4ky som uz pisal
-
Sarger
Guru wannabe
Chlapi rušil tu niekto 4G v1 Internet od Swanu?
Nepredlžil som zmluvu a SIM karta mala ostať neaktívna, ale zatiaľ sa tomu tak nestalo. Tak či ešte niekto je v podobnej situácii.
Nepredlžil som zmluvu a SIM karta mala ostať neaktívna, ale zatiaľ sa tomu tak nestalo. Tak či ešte niekto je v podobnej situácii.
-
guess.whoo
Redeemer
no napríklad mne povedali aj na infolinke že ak nepošlem podpísanú zmluvu tak mi službu nepredĺžia, ale o niekoľko dní na to mi volali z infolinky a tam ma evidovali tak som to zrušil...z toho vyplýva, že sa radšej informuj či tá evidujú ako aktívneho alebo nie
-
Sarger
Guru wannabe
Pani mi tiež volala. Oznámil som jej, že už nemám záujem tak teda kuriéra zadrží. Nik odvtedy nevolal.
Predtým som im poslal email a odpisali mi to isté čo tebe. Dám to preveriť, možno im opäť blbne systém.
Predtým som im poslal email a odpisali mi to isté čo tebe. Dám to preveriť, možno im opäť blbne systém.
-
guess.whoo
Redeemer
no ja som zvedavy ci mi vyfakturuju este januar, ale platit to nebudem
Dnes som zistil, ze mi nefunguju overovacie sms od googlu, slsp, atd. Ma mi prist sms s kodom a pride mi prd. Stalo sa to niekomu z vas? Kontaktoval som 4ku a povedali mi, ze je to chyba googlu a slsp... co je podla mna absolutny nezmysel... normalne sms ked mi niekto posle funguju v pohode...
Stala sa mi podobná vec so snapchatom bohužiaľ problém bol v ROMke.
Ako dlho sa to deje? Možno majú dačo so servermi. Lebo dakedy sa mi stane že mi prídú až 3 sms naraz. (Hlavne u toho snapchatu sa to deje)
Ako dlho sa to deje? Možno majú dačo so servermi. Lebo dakedy sa mi stane že mi prídú až 3 sms naraz. (Hlavne u toho snapchatu sa to deje)
V ROMke to nie je, skusal som to aj v inom mobile... A nejde mi to dnes, predtym som to neskusal... Za cely den mi zo snad 50tich sms neprisla ani jedna.. Inak si normalne sms pisem cely den... pisal som do googlu, uvidim, co mi ponedia..
Kľudne to môže byť v rom, máš tam originál systém?
Overovacie sms sú trochu "iné" ako bežné sms, takže sa to môže správať tak ako píšeš
Overovacie sms sú trochu "iné" ako bežné sms, takže sa to môže správať tak ako píšeš
Skusal som to v inom mobile a inom operacnom systeme. Moj nexus s najnovsim androidom, firemna lumia s windows 10, fotrovo lenovo s android marsmallow...rovnaky vysledok, sms od googlu neprisla..
Ako ja som mal kedysi problém s overovacou SMS od Googlu ale po tej správe, že už dostali tie certifikáty som to skúsil a šlo to. Rovnako som práve overil číslo na google účte a SMS prišla do 5 sekúnd.
-
Sarger
Guru wannabe
DropDead: kedy si to s nimi riešil? Ja som v decembri overoval túto skutočnosť, lebo sms nechodili a oni mi trvdia, že mojim smerom SMS od googlu ani nebola odoslaná.
Vraj sa mám obrátiť na google support.
// máš prenesené číslo alebo nové od nich?
Vraj sa mám obrátiť na google support.
// máš prenesené číslo alebo nové od nich?
Mam prenesene cislo, tiez mi povedali ze sa mam obratit na google, ale google nema ziadnu vseobecnu podporu... Je to divne, do googlu som napisal, povedali mi, ze mi daju vediet, ze co s tym... snad dnes, uvidime..