Strana ĽSNS
-
Solo_Kamen
King
Re: Strana ĽSNS
mna by zaujímalo, či sa konečne novinári poučia a začnú sa obúvat do nekoncepčnosti ich posledných návrho..
jackb: ochotu zlých škaredých putinom najatých konšpirátorov 100 krát hlasovat niekde by som príliš nepreceňoval. Samozrejmé je, že takéto ankety takto dopadnú, hlavne ak čast kotlebových fanúšikov pochádza z oblastí, kde sú nelegálne obydlia a netolerantní občania.
jackb: ochotu zlých škaredých putinom najatých konšpirátorov 100 krát hlasovat niekde by som príliš nepreceňoval. Samozrejmé je, že takéto ankety takto dopadnú, hlavne ak čast kotlebových fanúšikov pochádza z oblastí, kde sú nelegálne obydlia a netolerantní občania.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ten návrh aktuálne neni zlý, len ho majú písomne blbo formulovaný. 
-
Solo_Kamen
King
dám príklad ad absurdum. ak vyhodnotím, že ma niekto ide napadnúť a je vo vzdialenosti 2 metre, tak je z praktického hladiska rýchlejšie vytiahnut glock ako gulomet m60 alebo nejakú útočnú pušku... mýlim sa?
Hned sa citim omnoho bezpecnejsie, ked sa zacnu ozbrojovat ludia, ktori sa na internete vyhrazaju roznym ludom a skupinam, pricom sami nepoznaju ani rozdiel medzi TY / TI a S / Z.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V niektorých obranných modeloch je výhodnejšie použitie dlhej než krátkej, presnejšie použitie brokovej. Obsluhu brokovnice zvládne ktokoľvek, žena, decko, zranený, dôchodca. Krátka nemá voči dlhej žiadnu výhodu, teda okrem veľkosti.
V niektorých viac fašistických krajiných je nadobudnutie krátkej nemožné, zatiaľ čo nadobudnutie dlhej je celkom bezproblémové (v Rakúsku na občianku).
Pointou problému slovenskej legislatívy je, že dlhú môžem vlastniť iba na športové účely, takže ani cestovanie s ňou na chatu alebo hocikde inde nie je možné.
Použitie v praxi je síce len hypotetické, ale ide skorej o nejaký indikátor prítomnosti slobody a prejavu dôvery štátu voči občanovi.
V niektorých viac fašistických krajiných je nadobudnutie krátkej nemožné, zatiaľ čo nadobudnutie dlhej je celkom bezproblémové (v Rakúsku na občianku).
Pointou problému slovenskej legislatívy je, že dlhú môžem vlastniť iba na športové účely, takže ani cestovanie s ňou na chatu alebo hocikde inde nie je možné.
Použitie v praxi je síce len hypotetické, ale ide skorej o nejaký indikátor prítomnosti slobody a prejavu dôvery štátu voči občanovi.
To sa naštastie nestane z pár dôvodov, ktoré som už dávnejšie spomínal v inej téme, kopírujem:ephramko napísal:.., ked sa zacnu ozbrojovat ludia, ktori sa na internete vyhrazaju roznym ludom a skupinam,...
Andi_Cibula napísal:SBSkárov robia z týchto radov zvačša duté makovice, ktoré nesplnia zákonné podmienky pre vydanie ZP, ako je bezúhonnosť a spoľahlivosť. Celkovo je držanie ZP u náckov našťastie pomerne raritný jav z niekoľkých dovodov:
- nesplnenie bezúhonnosti
- nesplnenie spoľahlivosti (v hľadáčiku za účasť v extrémistických hnutiach)
- osobné postoje, ako neochota spolupracovať a čokoľvek požadovať od štátnej inštitúcie, preto nie je častý jav ani vlastnenie vodičského oprávnenia
- sebareflexia v zmysle uvedomenia si vlastného nedostatku mozgovej kapacity pre splnenie skúšky odbornej sposobilosti, popr. psychologickej sposobilosti
- nezaujem o strelne zbrane, keďže praví chlapi ako oni si všetko vybavia tradičným sposobom ako paste, palice, popularny americky (rusky) šport
- nedostatok pravneho vzdelania a povedomia
Fuu ako drsny prejav, to by som necakal od chalana
trufalost od niekoho, kto obhajuje Slovensky stat, ktory okupoval juh Polska prist hovorit na oslavy znovuobnovenia Polska.
a pri vypocte polskeho heroizmu vybral len cersnicku. podiel moslimskych Lipkov vo vojsku Jana Sobieskeho rozoberat nemusime, stacilo pridat, ze Europu zachranili aj v roku 1920 pred Varsavou, kedy nikto iny na Starom kontitnente nemal sil zastavit cervene hordy z vychodu. teda, to by mu pan predseda kraja, ktory vyvesil prezidentsku standardu RF nedovolil.
a pri vypocte polskeho heroizmu vybral len cersnicku. podiel moslimskych Lipkov vo vojsku Jana Sobieskeho rozoberat nemusime, stacilo pridat, ze Europu zachranili aj v roku 1920 pred Varsavou, kedy nikto iny na Starom kontitnente nemal sil zastavit cervene hordy z vychodu. teda, to by mu pan predseda kraja, ktory vyvesil prezidentsku standardu RF nedovolil.
Červenák (ten spisovateľ) ho zotrel (slušne, historicky) na jeho stránke a Miňo, v rámci slobody, ktorej sa tak domáha, ho hneď zmazal a blokol 
toto si vraj fanusikovia LSNS zdielaju navzajom a utvrdzuju sa. citanie s pochopenim, rovnako ako znalost rodneho jazyka a dejin milovanej vlasti sa opat nedostavili.
..štvrtý zmanipulovaný prieskum... ?
Čo? WTF? 
begbeee: Je z toho Červenáka nejaký screen?
A už je na zozname agentov a vlastizradcov. 
Inak chlapci v zelenom sa učia rýchlo, akurát neviem od koho, lebo raz obdivujú Tisa a potom zase vyvesia vlajku Ruska. Selektívny tendenčný výber historických udalostí a ich prekrúcanie bez historicko-spoločenského kontextu, následná cenzúra kritikov a oponentov, to robili aj fašisti, aj komunisti a robi to aj Ruská federácia, keď nám prostredníctvom svojej ambasády každý rok veľmi rada pripomína, kto nás to oslobodil od fašistov a nacistov, komu by sme mali byť za to vďační a keď im niekto pripomenie rok 1968, tak sa tvária, že s tým nič nemajú spoločné, veď to bol ZSSR.
Inak chlapci v zelenom sa učia rýchlo, akurát neviem od koho, lebo raz obdivujú Tisa a potom zase vyvesia vlajku Ruska. Selektívny tendenčný výber historických udalostí a ich prekrúcanie bez historicko-spoločenského kontextu, následná cenzúra kritikov a oponentov, to robili aj fašisti, aj komunisti a robi to aj Ruská federácia, keď nám prostredníctvom svojej ambasády každý rok veľmi rada pripomína, kto nás to oslobodil od fašistov a nacistov, komu by sme mali byť za to vďační a keď im niekto pripomenie rok 1968, tak sa tvária, že s tým nič nemajú spoločné, veď to bol ZSSR.
-
Solo_Kamen
King
vieš aj o nejakom mieste, kde konkrétne si to medzi sebou zdielajú?jackb napísal:toto si vraj fanusikovia LSNS zdielaju navzajom a utvrdzuju sa. citanie s pochopenim, rovnako ako znalost rodneho jazyka a dejin milovanej vlasti sa opat nedostavili.
-
skjerp-deg
Medium Star
to by som aj ja rád vedel čo to znamená
No čo ja viem podľa mňa si z nich niekto spravil neskutočnú sradnu a nie úplne prvýkrát na to skočili, naši mentálni atléti...
-
Solo_Kamen
King
V tom prípade je to velmi dobrý argument pre zavedenie nejakej formy eugeniky, pričom by vybraní kotlebovci išli prví spolu z najneprispôsobivejšou častou populácie
.
Keby som bol novinár, tak by som si velmi rýchlo zistil, či je tá stránka pod správou člena LSNS a ak áno, tak by som začal pripravovat reportáž.
bigbee, majú to na fb stránke. https://www.facebook.com/PremierKotleba ... NE&fref=nf
Keby som bol novinár, tak by som si velmi rýchlo zistil, či je tá stránka pod správou člena LSNS a ak áno, tak by som začal pripravovat reportáž.
bigbee, majú to na fb stránke. https://www.facebook.com/PremierKotleba ... NE&fref=nf
To si pis. To je raj pre trolla tamtie komunity.
Len aby to nebolo tak, ako jeden komentar v uvedenom linkuSolo_Kamen napísal:V tom prípade je to velmi dobrý argument pre zavedenie nejakej formy eugeniky, pričom by vybraní kotlebovci išli prví spolu z najneprispôsobivejšou častou populácie.
Kotlebovci si vymyslia hoax, vy im na to naletíte. Potom sa na to príde, že to je KLAMSTVO, oni to priznajú a vy im to aj tak žeriete