nazdar pani,
mam taky problem ze mi po nastartovani motor zhasne po nejakych troch sekundach. nastartujem bez problemov ale potom ked aj hned zapnem svetla tak motor zhasne, riesim to tak ze motor chvilu rozturujem na neutrali a potom uz ide.
dalsia vec je ze som si vsimol ze mi to robi ked je motor studeny a ked je vacsia zima teraz rano ked uz byva chladno v lete som s tym problem nemal..
auto chevrolet kalos 1.2 benzin
budem vdacny ak by niekto vedel poradit
motor zhasne po nastartovani
Re: motor zhasne po nastartovani
Sviecky, skrtiaca klapka, moznosti je vela. Motor zhasne sam od seba alebo ho zacne dusit, vydava divne zvuky? Na diagnostike si bol?
proste len klesnu otacky a zhasne, divne zvuky som si nevsimol, na niagnostike som nebol
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
určite robí neplechu elektronika, takto sa mi na fabií prejavala odchádzajúca RJ. Napichni najskôr na PC a pozri čo je tam, takto to trošku vyzerá ako imobilizér.
-
Daniel9911
Professional
tak mne sa Fabia dusila a zhasínala padali otáčky, problém bol RJ a tiež sme vymenili aj Lambda sondu, palivový filter, palivove čerpadlo (lebo auto nechcelo ani naštartovať). Po oprave RJ sa problemy nevyriešil takže bolo treba kúpiť novu respektívne použitú.
Zdravim, mam nieco podobne. Odkedy je trosku chladnejsie tak sa mi deje takato vec. Nastartujem, zaradim jednicku, pri rozbehu drzim otacky, ale pohnem sa asi 2 metre, padnu otacky na nulu a zdochne. Po opatovnom nastartovani sa auto sprava uplne normalne a nemam problem. Deje sa to len ked auto dlhsiu dobu stoji. Zatial to riesim tak, ze ked sa rozbehnem co i len na 1 meter, tak okamzite hodim dvojku a idem.
Pri rozbehu s vyssimi otackami (cca 3500) mi ale nezdochne.
Ked budem mat cas tak ho hodim na diagnostiku. Motor nevydava ziadne divne zvuky. Stretol sa s tym uz niekto?
Seat Leon 1m 1.6 benzin, 74kw, r. v. 2001.
Pri rozbehu s vyssimi otackami (cca 3500) mi ale nezdochne.
Ked budem mat cas tak ho hodim na diagnostiku. Motor nevydava ziadne divne zvuky. Stretol sa s tym uz niekto?
Seat Leon 1m 1.6 benzin, 74kw, r. v. 2001.
Vymen hlavne sviecky a potom patraj dalej.
Tak diagnostika ukázala lambdu sondu.