Kupa internetoveho radia

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Kupa internetoveho radia

Príspevok od používateľa STomko »

Ahojte. Viete mi poradit pri kupe internetoveho radia? Je to pre slabozraku osobu, cize to musi byt lahko ovladatelne (s vynimkou napriklad uvodneho nastavenia, to by nastavila ina osoba). Predstava je mat moznost "naladit" rozne streamy. Zaujima ma pripadne akou formou to prebieha - ci mavaju radia nejaky webinterface kde by som vedel zadat URL pripadne nejaky subor odkazujuci na stream, alebo pripadne maju vyrobcovia nejake svoje "repozitare" s radiami). Primarne SK+CZ radia. Samozrejmostou by malo byt pouzitie aj s klasickym FM tunerom. Bluetooth pripadne ostatne moznosti prepojenia su vitane, no nie podmienkou. CD/DVD nie je potrebne. Pouzite to bude v mensej izbe, cize podla moznosti ziadne 5+1 repro s receiverom... Rozpocet niekde okolo 200 EUR. Dakujem
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Kupa internetoveho radia

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Funguje to rovnako ako v telefone cez nejaku aplikaciu napr. Tune in. Mas proste zoznam radii roztriedenych podla roznych kriterii (krajina, zaner, atd...).
Nez tu vypisovat ako to funguje, je lepsie raz vidiet. Pre pochopenie principu staci.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Mas aj nejaky konkretny tip na prijimac? Pozeral som napr. v NAY, a videl som prave tento Hama, resp. este nejaky Technisat (cca 240 EUR). Cakal som ze najdem nieco na styl mikrosystemu (bedna + 2 reproduktory), no vyzera to ze vsetko su taketo celkom nevzhladne krabicky :) Dik
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Ja mam tu hamu, ale tu vacsiu a funguje v pohode. Nevyzera to zle. Prednastavis si oblubene stanice, je to aj so spotify kompatibilne, dokonca mozem do toho poslat hudbu z mojho spotify aj ked som na druhej strane sveta :) Je aj na to aplikacia, aj dialkove.
Napísať odpoveď