PlayStation 4
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: PlayStation 4
begbeee: Dakujem velmi pekne, prezrel som si ten web od teba a bola tam pekne rozpisana verzia PRO. Uvidim este po vydani niesom extra hrac a do mesiaca prinej budem max 5 dni.
Daju sa na PS4 hrat vsetky hry z PS3?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ani jedna
to fakt?
Remastere a porty, niektoré aj z PS2 sú.
Ale platíš znovu.
Ale platíš znovu.
no remastere to viem, ale keby som si chcel zahrat Red Dead Redeption? Mam zaujem o PS4 len kvoli exkluzivitam a chcel by som si zahrat aj tie z PS3
RDR nie je ale hovori sa ze bude remaster zdarma ked vyjde o rok 2-ka.
Dishonored, Uncharted a God of War tak z hlavy, co si spomeniem su urobene remastre.
Dishonored, Uncharted a God of War tak z hlavy, co si spomeniem su urobene remastre.
-
rufus59
Light Professional
Odkial nakupujete hry ? Alebo Digital verzie ? Teraz som nakupil na Ebay-i vyšlo ma to lacnejsie ako unás.
Super, gratulujem.
Ja osobne som takmer full digital a nakupujem najmä v akciách PSN store. Dakedy som riešil aj bazár, ale momentálne som dosť prieberčivý, čo sa hier týka a single playerovky ma momentálne moc nechytajú.
Ja osobne som takmer full digital a nakupujem najmä v akciách PSN store. Dakedy som riešil aj bazár, ale momentálne som dosť prieberčivý, čo sa hier týka a single playerovky ma momentálne moc nechytajú.
chlapci teste sa dnes mi prisla tato vybavicka takze na serveroch BF1,Call of Duty:MW remastered a Call of Duty:IW ako budem nahanat prestiz ma urcite stretnete

- Prílohy
-
- 41Vyy4Ir8lL.jpg (23.42 KiB) 1693 zobrazení
-
DeJF
Addict
A prečo to proste nehráš na pc? 
Aby si mohol pohonit, ze ma ovela lepsiu accuracy ako ti console peasants 
je to snad zakazane aby si to mohol kupit kazdy? je to oficialne licencovana mys na PS4Aiden napísal:Aby si mohol pohonit, ze ma ovela lepsiu accuracy ako ti console peasants
Mne je to jedno, nech sa každý hrá, tak ako chce. Sony je pomerne uzavretá platforma a pokiaľ budú sťažnosti hráčov na používateľov (oficiálnej) myši a klávesnice, po jednom update sa môže stať, že si s tým v multiplayeri viac neškrtneš a celá podpora skončí pri singly.
to dovtedy stihnem otocit prestize na oboch call of dury aj vylevelovat vsetky classy na bf1 takze pohodickabegbeee napísal:Mne je to jedno, nech sa každý hrá, tak ako chce. Sony je pomerne uzavretá platforma a pokiaľ budú sťažnosti hráčov na používateľov (oficiálnej) myši a klávesnice, po jednom update sa môže stať, že si s tým v multiplayeri viac neškrtneš a celá podpora skončí pri singly.
a popravde tieto mysi su uz na trhu dlho ci TAC v3 alebo Venom X a poznam kopec hracov co uz na tom funguje pekne dlhu dobu
ja som si zatial ziadne FPS nekupil presne kvoli tomu, ze si to neviem predstavit hrat na gamepade, hoci sa mi hry ako Battlefront,Battlefield,... celkom pacia. cize to moze podporit predaj takych hier a to bude asi podstatnejsie nez to, ze niekto bude vyplakavat ze ho davaju dole kvoli myske.
Tak je to dlhá téma, ako som povedal mne osobne je to šum fuk. Rozhodne to bude zaujímavšie sledovať ako sa to vyvinie, čo sa týka esports.
Ono ta myška popravde nie je uplne taka presna ako na PC musis s tym robit netrhane pohyby predsa PS4 nie je PC ked sa sa s myskou zacnu robit trhane pohyby pripadne mys nadvihovat nad polozkou niekedy to dokaze pekne lagnut hovorim nie je to ako na PC a hlavne sa treba pohrat s nastavenim senzitivity v hre plus DPi na mysi.
mozte mi poradit nejake hry pre dievca? co by ju bavili? skusala until dawn ale velmi ju to nebavilo, chvilu hrala need for speed ale iba tak jazdila po meste....
nejake arkadovky, skakacky alebo disneyovky co by ju bavili? vek 20+
dik
nejake arkadovky, skakacky alebo disneyovky co by ju bavili? vek 20+
dik
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Mortal Kombat- moze tam niekomu ankopat rit ked ju naseres
Battlefield 1- moze hrat medica a zachranovat ludi
Fallout 4- moze si tam vybudovat cele mesto a starat sa o ludi v nom
Battlefield 1- moze hrat medica a zachranovat ludi