ani neviem ako toto presne popísať, pravdepodobne je to psychologickégo charakteru, neviem čo je spúštač ale pripisujem to stresu ktorého mám v poslednom období plné priehrštia hlavne z práce a možno trochu z takého vnútorného nepokoja.
K veci, v poslednom období sa mi stáva že pri vykonaní nejakej činnosti (hocičo, premiestnenie sa, zodvihnutie telefónu, napitie sa vody a pod) dostanem ako keby krátkodobý "zásek", ktorý sa prejavuje pocitom "šteklenia" alebo takej slabosti v oblasti hrudníka. Strašne ťažko sa to dá popísať, ale niečo podobné som občas (strašne zriedka) kedysi zažíval napr pri jazde autom ako spolujazdec kedy sa v premávke stala nejaká vec ktorú som nemohol priamo ovplyvniť, tak som len trnul, "zasekol sa" a čakal čo sa stane...
Teraz sa mi to stáva oveľa častejšie ako opisujem hore a už aj pri bežných činnostiach. Keď sa to stane, celý na chvílu stuhnem, je to taký akoby rýchly kŕč počas ktorého ešte aj mimikou tváre urobím grimasu že to vyzerá ako keby ma niečo bolelo. Stačí sekundu počkať a všetko je preč, cítim sa úplne normálne. Je to skoro ako také šteklenie v bruchu, taký dosť podobný pocit, akurát v oblasti hrudníka a niekedy aj srdca.
Som z toho úplne mimo, nikdy som nič také takto intenzívne nepociťoval a som z toho dosť na makko. U doktora som s tým ešte nebol lebo mám pocit že ma vôbec nepochopí a ani sám neviem ako mu toto povedať aby ma vôbec nevysmial.
Stalo sa niekomu niečo podobné v živote?