Nedodržanie bezpečnej vzdialenosti

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Rádio
Light Expert
Light Expert

Nedodržanie bezpečnej vzdialenosti

Príspevok od používateľa Rádio »

Ak som spôsobil nehodu kvôli nedodržanej bezpečnej vzdialenosti sa dávajú body u policií? Škoda bola cca 200 €

Ten do ktorého som ťukol okamžite volal polišov, fuj špina právnicka a každému vravel, že je právnik to bol ale čurák... a navyše on brzdil ako ko*ot so svojou A5 čo taktiež je na zamyslenie sa, ale srať naň.

Nič mi nepovedali poliškovia tak neviem koľko bodov som nazbieral, alebo odkaz niečo o bodoch? Zaplatil som 40€ pokutu, celkom ma to zaujíma info o bodoch.

Inak: Kúpte si na motorku kamerku, v mojom prípade ak by som mal dôkaz, že brzdil ako kokos bezdôvodne vinník by bol on... to mi potvrdili i poliši.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Nedodržanie bezpečnej vzdialenosti

Príspevok od používateľa Gothar »

Na Slovensku nemame bodovy system, zapise sa ti to iba do karty vodica. Prihliadat sa na to bude iba pri dalsich priestupkoch, ale viac ti to moze uskodit pri vypocte PZP.
Rádio
Light Expert
Light Expert

Díky za info, tak, ale je to riadna nespravodlivosť... policajtom ešte povedal, že som mu chcel kopnúť do auta aj v poisťovni to vravel. Na koniec to nebolo jeho auto, bolo to auto Vaľovej (patrí firme triada a triadu vlastní Vaľová) primátorky mesta Humenné, tak si myslí, že je mafián a môže vybrzdovať. Teraz ho vidím sem tam ako chodí pešo :D to ma strašne teší :D

Dohodli sme si stretko v poisťovni o 7:30 a kokos sa nedostavil, tak m uvolám a on ešte sople ťahal a ja som mal byt v práci o 8:00 ach kokos viem vás to nezaujíma :D :D
Hej a ešte ak sme spísali ten papierik o nehode uviedol som číslo a on hned volal či je pravé lebo som nemal mobil pri sebe (nemusím mobily...) zdvihol brat a on vraví: Tvoj brat mi nabúral audinu aby si vedel a zložil, ko*ot je to :D a brat tuším vravel: "Hej? No a čo? :D" mám jeho fotku kto by chcel vedieť kto to je :D inak ak som si ho dofotil vravel, že zavolá polišov a ja mu vravím, nech mi dokáže, že som si ho fotil :D taký je to hlupák právnik, že s kľudom mohol zavolať policiu lebo mal tam svedka a to tú pani poisťovačku, ale nezavolal... nervy mam ak som to písal ach :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nepovedal by som, ze už máš 18
Rádio
Light Expert
Light Expert

beardie jj mám viac, prišiel si podrývat? Tak odpáľ, twat are everywhere, ty by si aj Vaľovú volil. Potom to tak vyzerá. Určite si bol aj na dúhovom proteste. :D
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Beardie myslel IQ, nie vek :)

// :lol: :lol: Zato ze ty si nikdy nebol dalej ako v Humennom neznamena, ze ini nemozu zit v zahranici. Kludne pridi do Brna, pokecame. :)
Rádio
Light Expert
Light Expert

:D ja som vedel, že prídu aj zakomplexovaný rambo internet ľudia. Hm alebo skrachovaný právnici? :D aj to určite

Posratý ľudia kde si uvedú bydlisko Brno :D :smt033 aby náhodou nedostali na pi*u

Teraz bude nasledovať ban či vymazanie témy, je mi to jedno :D tu sa brániť nemôžete. kur*a vy určite ste poliši :D

Človek tu niečo napíše a už si robíte obraz už posudzujete človeka a pri tom chu*a viete, také slovenské. totálne offtopicy ste pi*eeeeeeee :D hej mam IQ 10 :DDDDD ale zasa niet nad zdravý rozum pánové.

Gothat si správny človek. Máš u mňa rešpekt.
beardie
Redeemer
Redeemer

O 5 rokov si tu tému po sebe precitaj a potom si daj facku
Rádio
Light Expert
Light Expert

nie, tú facku dám tebe ;) teba nasralo zníženie karmy :D :lol:

Ty si hneď prečítaj nejakú knížku ak nevieš napísať to čo si myslíš :D alebo sa to bojíš napísať? JJ bojíš :D

Kľudne mi nakladajte, idem rozumne využiť čas a nebudem si riešiť svoje ego ako vy. Čautéé :D :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Som cez tapatalk, takze karmu nevidím, aspoň si sa podpísal?
Inak, pokojne uberaj, mam jej dosť
Rádio
Light Expert
Light Expert

beardie nenasralo ma to, napíš niečo lepšie :D ale fakt už sa odhlasujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Comu sa chces branit, ze nevies jazdit a nabural si do neho? Policajtom si mal povedat, ze nedoslo k zrazeniu osob, skoda je velmi mala a ze sa to bude riesit z PZP, cele je to skodova udalost a tam to konci. Ci bol pravnik alebo nie, tak to je uplne jedno, ty si vinnik, nakolko si do jeho zadku narazil. Predpokladam, ze vodic auta nezabrzdil len tak z nicoho nic zo srandy. V prvom rade by si sa mal naucit jazdit, v druhom rade slusne spravat, lebo tvoj prejav je dost primitivny.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

A navyse ,vacsina firiem ma poucenych zamestnancov tak ,aby v pripade aj akejkolvek skody ktora nepresahuje 4000€ volali policiu.
Poistovna to sice nevyzaduje no aj v zaujme setrenia a likvidacie skody je to lepsie.

Zabrzdit mam tak aby som nohrozil a neobmedzil. Aj zle a bezdovodne brzdenie moze mat za nasledok kolizny stav.

A z jednostranneho tvrdenia nemoze nik vyvodzovat akykolvek zaver

@hojko

No ak by mal kameru a auto pred nim zabrzdilo "bezdovodne" tak potom je to na posudenie.
To ,ze som vzadu este neznamena,ze v plnej miere nesiem vinu.

Nedodrzanie vzdialenosti je casto pouzivana fraza.
No zaroven daleko menej nebezpecna ako vysoka rychlost ktora sa bez namerania i tak dost tazko dokazuje.
Tam by boli skody asi ozaj ine a vyssie.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kamarat mal skolenie v tomto smere ako vodic z povolania. Tam im vraveli, ze sa treba obhajit, ci je to prudke brzdenie alebo aj to, ze blikas vodicom oproti cim upozornujes na policajtov - treba povedat, ze na ceste bol pes, oslepilo ta, opity chodec, jelen alebo ine nebezpecenstvo.

Ake setrenie a aka likvidacia pri skode za 200 eur? Dnes sa neuplatnuje amortizacia, problem s poistovnou nebude, ak sa vypisu papiere a bude to zrejme.
farnell
Star
Star

Mne to nevysvetluj. Svagor robil ajtaka a mali sluzobne auta. Vraj aj akukolvek mensiu skodu mali nakazane od zamestnavatela riesit nahlasenim policii. Drobne tukance a skody radovovo v 10-kach eur.
Ked sa mne stala dopravna nehoda nie mojou vinou a likvidator bol u mna doma tak som sa ho na to pytal.
Povedal mi tolko ,ze je to blbost a oni ako poistovna to nevyzaduju. Cize je to cisto vecou zamestnavatela ako z toho vyplynulo.

Na kameru v aute mi zas v poistovni AXA bolo povedane ,ze kamera je podružný dokaz a oni skor akceptuju vyjadrenie a zapis policie.

Tak si teda vyber co je lepsie.
A priznam sa ,ze sam som trpol ako dopadne moja skodova udalost pretoze sme ani ja ani vynnik dokonca ani svedok nevolali policiu. Pritom skoda pokial by auto slo do autorizovaného servisu zarucene dosiahla sumu 4000€.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tento clovek ma opravnenie viest motorku, ci vozidlo? Dnes uz kazdy idiot dostane vodicak evidentne.
farnell
Star
Star

Bohužial tak to je a s tym nic nenarobis.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ale narobíš, ak je to motorkár, ktorý sa ľúbi lepiť autám na zadok tak vždy ho vieš postriekať ostrekovačmi :D aspoň ja to tak robím :D motorky a cabri-á :D

a najlepšie kúpiť smrdľavú vodu z tesca za pár centov ;)

(a karmistovi, robil som 9 rokov box a teraz 7 rokov kick-box ;) takže sa teším)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Bezdôvodné brzdenie je bullshit. Neviem, ako by si mu to dokázal. Mohol by kľudne povedať, že mu cez cestu prebehol pes/mačka/chupacabra alebo sa vyhýbal jame/konáru/čomukoľvek a ty máš za povinnosť jazdiť v takej vzdialenosti, aby si vedel dobrzdiť, aj keby z fleku zabrzdil na nulu.

Aj na zdanlivo bezpečnej rovnej ceste sa môže vyskytnúť nepredvídaná okolnosť, ktorá donúti šoféra zabrzdiť.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

kamera by mu pomohla trt baraní, neverím, že mu toto policajti povedali, keby aj povie, že mu piršlo nevoľno, alebo sa mu zakrútilo v hlave, tak kľudne môže brzdiť koľko chce.

Plus policajti práve zvyknú povedať, že ten čo sa lepil na auto je kok*t, lebo keby autu pred ním vbehne srna pred auto...a vodič za ním s tým vždy musí rátať.
Napísať odpoveď