SoundBar alebo Repro 2.1
SoundBar alebo Repro 2.1
Zdravim,chcel by som nahradit zvuk z TV niecim lepsim a rozmyslam medzi soundbarom alebo reproduktormi 2.1.
Konkretne: https://www.okay.sk/lg-sh4/#nopop - Soundbar
Repro - https://www.alza.sk/logitech-speaker-sy ... d=18842883
Konkretne: https://www.okay.sk/lg-sh4/#nopop - Soundbar
Repro - https://www.alza.sk/logitech-speaker-sy ... d=18842883
-
Ryan Giggs
VIP
Re: SoundBar alebo Repro 2.1
Už len kvôli možnostiam pripojenia by som volil k TV nejaky soundbar.
Ak by ten soundbar hral bezdrotovo alebo cez opticky kabel bol by rozdiel v kvalite ?
Ak by som pozeral cisto na kvalitu zvuku ? Tie repraky maju certifikaciu THX,neboli by lepsia voľba ?
Ak nie,nejaky lepsi soundbar do 200€
Ak by som pozeral cisto na kvalitu zvuku ? Tie repraky maju certifikaciu THX,neboli by lepsia voľba ?
Ak nie,nejaky lepsi soundbar do 200€
-
Ryan Giggs
VIP
Nejake tri marketingove pismenka nerobia kvalitu.
Su to repraky k PC, nie k TV. A novsie TV nemaju line out. Jedina moznost ako to zapojit je sluchadlovy vystup. A to nie je prave najidealnejsie riesenie.
Mimoto k soundbaru vies pripojit viacero zariadeni.
Bezdrat je vzdy horsi ako pripojenie kablom.
Su to repraky k PC, nie k TV. A novsie TV nemaju line out. Jedina moznost ako to zapojit je sluchadlovy vystup. A to nie je prave najidealnejsie riesenie.
Mimoto k soundbaru vies pripojit viacero zariadeni.
Bezdrat je vzdy horsi ako pripojenie kablom.
Takže ak zoberiem ten soundbar, mam ho radšej pripojiť opticky ako využiť bezdrovoty prenos?
A konkrétne nejaký dobrý soundbar do 200€ nepoznáš?
A konkrétne nejaký dobrý soundbar do 200€ nepoznáš?
co som pocul soundbary tak vzdy to bola zvukova katastrofa, maximalne tak na pocuvanie vecernych sprav..
-
Ryan Giggs
VIP
To ale aj Logitechy k pc. Este pripojene cez ten mizerny sluchadlovy vystup co maju televizory. Vzdy 100x lepsie soundbar ako pocuvat zvuk z TV.
Trochu nad limit a s efektovymi repro Sony HT-RT3.
Ryan Giggs
aka je vlastne "cielovka" pri soundbaroch? Na hudbu sa pouzit nedaju/slaba kvalita zvuku/. Na filmy tiez nie-chybaju zadne satelity. Naco to vlastne je? Vyrobcovia vymysleli tuto kategoriu preto aby nemuseli vyhadzovat najlacnejsie,nepodarene a este aj osekane domace kina? je to zahada..
aka je vlastne "cielovka" pri soundbaroch? Na hudbu sa pouzit nedaju/slaba kvalita zvuku/. Na filmy tiez nie-chybaju zadne satelity. Naco to vlastne je? Vyrobcovia vymysleli tuto kategoriu preto aby nemuseli vyhadzovat najlacnejsie,nepodarene a este aj osekane domace kina? je to zahada..
-
Ryan Giggs
VIP
Nato aby si nemusel počuvať zvuk televizora. Na filmy je to v pohode. Ako každe 2.1 repraky. V tom sa to nijako neliši. A niektore soundbary maju aj efektove repro, viď ten Sony čo spominam vyššie.
Osobne by som už ale pri rozpočte 200€ zvažil doplatok za Onkyo HTX-22HDX. To už je ina liga. Aj na hudbu.
Osobne by som už ale pri rozpočte 200€ zvažil doplatok za Onkyo HTX-22HDX. To už je ina liga. Aj na hudbu.
Asi by som skúsil niečo z druhej ruky.. Nejaký all in one, pripadne nejaký starší receiver a bednicky
pri takom rozpocte radsej kupit stary bazarovy hifi zosik + stereo bedne a bude to nielen lepsie hrat aleaj vyzerat ako tie plastáky
Zosik nebude mať digitálny vstup a ani 5.1... Na bazosi sa dá pri troche šťastia zohnať do 100€ slušný 5.1 avr.. Za zvyšok nejaké dve bedne a časom si môže dokúpiť ďalšie plus subwoofer.. Konektivita bude minimálne optika, a samozrejme aj analógové vstupy...
Nakoniec som zobral z alzy Logitech Speaker System Z906,vo vypredaji za 217€,tak som teda zvedavy na ozvucenie.
Z906 maju skutocne velky vykon a mohutne basy, na filmy idealne, na hudbu uz menej ale da sa. Vzdy je ete moznost casom povodne predne plastove repra vymenit za nejake kvalitnejsie drevene regalovky.
Konečne to mám aj ja aktuálne, len sa bojím že HT-CT80 budú hrať zle. Je niečo medzi HT-RT3 a HT-CT80? K Sony TV, asi skôr 2.1 nech ten reprák len položím pred TV na poličku.Ryan Giggs napísal:To ale aj Logitechy k pc. Este pripojene cez ten mizerny sluchadlovy vystup co maju televizory. Vzdy 100x lepsie soundbar ako pocuvat zvuk z TV.
-
Ryan Giggs
VIP
Miesto batia sa, si to treba ist niekam vypocut.
Je tam medzi tym CT180.
Je tam medzi tym CT180.
Hej ten som pozeral tiež, len som si všimol že má problém s oneskorením zvuku, ale to bude asi problém len niektorých kusov.
Ako to je vlastne všeobecne s týmito soundbarmi a oneskorením keď to pripojíš cez bluetooth k TV?
Ako to je vlastne všeobecne s týmito soundbarmi a oneskorením keď to pripojíš cez bluetooth k TV?
Osobne som kúpil soundbar Yamaha YSP 1600... Na veľké bedne jednoducho nemám priestor... A som veľmi spokojný, len susedia nie 
-
Ryan Giggs
VIP
Problemi s tym nebyvaju. Nie je to uplne bežne.The napísal:Hej ten som pozeral tiež, len som si všimol že má problém s oneskorením zvuku, ale to bude asi problém len niektorých kusov.