Top Gear and Fifth Gear
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Top Gear and Fifth Gear
Oko nepoteší, ale dobre sa to počúva 
Co hovorite na prvy diel The Grand Tour? Podla mna intro nenecha nikoho chladnym, sice je to podla scenara, ale posobi velmi dobre. Presne ako ked sa zide partia starych kamaratov.
Zvysok dielu bol standardny, ale viac vtipny. Ja som spokojny a tesim sa na dalsiu cast.
Zvysok dielu bol standardny, ale viac vtipny. Ja som spokojny a tesim sa na dalsiu cast.
Celkom v pohode aj keď som čakal od prvej časti viac, určite však lepšie ako nová seria TG. Mysleli to určite dobre s tým že hned z úvodu daju najočakávanjší suboj "Holly Trinity" no natačali ho pred rokom a odvtedy už boli predbehnutý Salamondrinom, ktorý to spravil ešte viac zaujímavejšie. Nepochopil som presne tu čast kde hovorili že LaFerarri nesmie na cesty, nechce sa mi to teraz hladať ale hovorili iba o ich kuse ? Pretože čo viem tak LaFerarri "bežne" jazdí po normalnych cestach. Jedno napr. v Sobranciach
Jasne, to bol len ten konkretny kus - novinarske auto na ktorom chceli usetrit na daniach a poistke.
Myslim, ze to bolo pozicane auto od nejakeho majitela. Kedze ferrari nie velmi rado poziciava auta na taketo testy. Mozno na ochranu jeho totoznosti, kto vie.
Cast super. Mam len par pripomienok
- American bol strasny, dufam, ze to bola jednorazovka, alebo mu dat prilbu na hlavu nech je ticho
- Niektore sceny boli velmi preefektovane. Otrasny bloom, ze to vyzeralo ako nejaky instagram
- Fight scena bola strasna
- Zabijanie celebrit bolo smiesne 5 sekund. Zevraj to je running gag v kazdej casti.
Celkovo stanova cast bola taka poslabsia, mozno koli tym americanom.
Cast super. Mam len par pripomienok
- American bol strasny, dufam, ze to bola jednorazovka, alebo mu dat prilbu na hlavu nech je ticho
- Niektore sceny boli velmi preefektovane. Otrasny bloom, ze to vyzeralo ako nejaky instagram
- Fight scena bola strasna
- Zabijanie celebrit bolo smiesne 5 sekund. Zevraj to je running gag v kazdej casti.
Celkovo stanova cast bola taka poslabsia, mozno koli tym americanom.
Už sú aj titulky, ak by niekto čakal na ne
http://topgear.sovicka.net
-
Fabo
Hardcore addict
Suhlas s tym americanom, to bolo strasne... ako sa povie po slovensky cringeworthy?
Tie efekty, nie som si isty ci to bolo kvalitou ripu alebo cim
uvidime ked bude globalne dostupny prime.
Fight scena mi prisla ako dobry joke, len ta implementacia nebola uplne 100%. Take neprirodzene.
no a teda silno dufam ze s tymi celebritami to nebude kazdy tyzden. ako dobry jednorazovy vtip, ale aby to bolo kazdy tyzden? aky by to malo zmysel?
Tie efekty, nie som si isty ci to bolo kvalitou ripu alebo cim
Fight scena mi prisla ako dobry joke, len ta implementacia nebola uplne 100%. Take neprirodzene.
no a teda silno dufam ze s tymi celebritami to nebude kazdy tyzden. ako dobry jednorazovy vtip, ale aby to bolo kazdy tyzden? aky by to malo zmysel?
Tak je vonku dalsia cast.
- American tam furt otravuje
- Celebrity still not funny
- Jordan segment bol absolutna katastrofa. Top Gear bol vzdy naskriptovany, ale vzdy hrali samy seba a zdalo sa to byt celkom realne. Toto co spravili bolo ako shitny Bckovy akcny film. Absolutne nic s autami to nemalo a smiesne to moc tiez nebolo. Uz som len cakal, kedy to konecne skonci. Keby isli tie prekazky normalne, tak by to mozno bolo o dost lepsie ako to trapne opakovanie.
Jedine pozitivum, ze toto bolo prve co natocili, tak snad sa to zlepsi.
- American tam furt otravuje
- Celebrity still not funny
- Jordan segment bol absolutna katastrofa. Top Gear bol vzdy naskriptovany, ale vzdy hrali samy seba a zdalo sa to byt celkom realne. Toto co spravili bolo ako shitny Bckovy akcny film. Absolutne nic s autami to nemalo a smiesne to moc tiez nebolo. Uz som len cakal, kedy to konecne skonci. Keby isli tie prekazky normalne, tak by to mozno bolo o dost lepsie ako to trapne opakovanie.
Jedine pozitivum, ze toto bolo prve co natocili, tak snad sa to zlepsi.
Fuha dost slaby diel, začiatok super s tym Vulcanom ale potom som nechapal, ku koncu som sa už dost nudil a skoro som to ani nedopozeral. Niečo ako nový Top Gear s Evansom ale s troškou viac humoru
-
Fabo
Hardcore addict
Hej, tento diel bol oproti prvemu o dost slabsi. Aj ked mna ta cast v Jordansku celkom bavila, az na niektore detaily.
Bol ale natacany ako uplne prvy, tak hadam nabuduce to uz bude lepsie.
Bol ale natacany ako uplne prvy, tak hadam nabuduce to uz bude lepsie.
...konečne niečo prekonalo indický špeciál 
No mňa pri pozeraní prvej časti Grand Tour zaujala hlavne Pocahontas v hľadisku. A očividne nie som sám 
https://www.reddit.com/r/thegrandtour/c ... rl_behind/
Dayum, girl! Your teeth look brighter than my future
https://www.reddit.com/r/thegrandtour/c ... rl_behind/
Dayum, girl! Your teeth look brighter than my future
Po dlhej dobe som sa pri sledovaní Top Gearu dobre pobavil, nová séria vyzerá nádejne 
-
redliner
King
Našťastie je viac-menej v poriadku
https://refresher.sk/44212-Moderator-Ri ... d-poziarom
https://refresher.sk/44212-Moderator-Ri ... d-poziarom