Upload velkych suborov - kde najdem rychle pripojenie?
Upload velkych suborov - kde najdem rychle pripojenie?
Zdravim,
mam velke videa, ktore chcem v plnej kvalite uploadnut na youtube a doma mam iba 1Mbit upstream.
Pomaly kazdy den chodim do Bratislavy - neposkytuje tam niekto moznost rychleho uploadu? Akoze pridem, zaplatim 10 euro za hodinu na nete a mam k dispozicii upstream 50Mbit alebo viac?
mam velke videa, ktore chcem v plnej kvalite uploadnut na youtube a doma mam iba 1Mbit upstream.
Pomaly kazdy den chodim do Bratislavy - neposkytuje tam niekto moznost rychleho uploadu? Akoze pridem, zaplatim 10 euro za hodinu na nete a mam k dispozicii upstream 50Mbit alebo viac?
Re: Upload velkych suborov - kde najdem rychle pripojenie?
Dake optiky, pozri UPC alebo nieco podobne, pripadne internaty kde su linky od Sanetu. Otazka je, ze ci YouTube pusti taku rychlost pri uploade.
pozri si sukromne spravy
A ako to mam pozriet? Neviem ake klucove slova zadat do googlu.heker napísal:Dake optiky, pozri UPC alebo nieco podobne, pripadne internaty kde su linky od Sanetu. Otazka je, ze ci YouTube pusti taku rychlost pri uploade.
Antik ma v BA upload 1 Gbit/s, za 17.92€, bez viazanosti, ale vypovedna lehota su 3 mesiace, mozno ak to ma znamy, alebo nejaka kaviaren. Mimo BA je to asi 70Mbit download aj upload.
Ak potrebujes nahrat vela narazovo a mas v BA niekoho znameho, mozes mu dat data na USB kluci a dat mu docasne - zmenene heslo k uctu, alebo sa k nemu pripojit cez vzdialenu plochu a nahrat si to sam, ked nepouziva pocitac.
Ak potrebujes nahrat vela narazovo a mas v BA niekoho znameho, mozes mu dat data na USB kluci a dat mu docasne - zmenene heslo k uctu, alebo sa k nemu pripojit cez vzdialenu plochu a nahrat si to sam, ked nepouziva pocitac.
Tak skus porozmyslat ake mas dat klucove slova do Googlu, nebude to nic nelogicke. Ja to za teba robit isto nebudem. Skusit mozes spojenia typu "opticky internet v bratislave" alebo nieco podobne.
Ja potrebujem nejaku internetovu kaviaren alebo hernu s vysokorychlostnym internetom. Myslim, ze si ma nepochopil.
A rozmyslat za mna nemusis, to fakt nepotrebujem.
A rozmyslat za mna nemusis, to fakt nepotrebujem.
Jo, vdaka, uz som nad nimi rozmyslal, zajtra im brnknem.
//autoeditácia príspevku (21 Nov 2016, 14:04)
Do tej storm kaviarne/herne sa neda ani dovolat an poslat email.
//autoeditácia príspevku (21 Nov 2016, 14:04)
Do tej storm kaviarne/herne sa neda ani dovolat an poslat email.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vsak si skoro kazdy den v BA tak tam odbehni
Je to kusok od kamenneho namestia.
Mam taky pocit, ze su zruseni, kedze aj ich facebookovska stranka je zrusena.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Storm a zruseny?
Nesranduj. To by som sa o tom dopocul. Tam maju stale ludi takmer, neni dovod to rusit. Len tam chod osobne.
Google hadze Telefón: +421 911 123 233
Google hadze Telefón: +421 911 123 233
Dovolal som sa k nim. Vraj maju up aj down rychlost 200 Mbit. To mi postaci
. Vdaka vsetkym.