Varná doska, horúce ovládanie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Filip359
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Filip359 »

Ahojte potreboval by som poradiť. Kúpil som vstavanú sklokeramickú varnú dosku. Všetko bolo v pohode ale asi po týždni sa stalo, že keď som varil tak som mal strašne horúce to dotykové ovládanie pod platňami, že som ho nemohol vypnúť lebo som si popálil prsty. Je to normálne? Mal by som zabehnúť spať so elektra a žiadať o výmenu alebo vrátenie peňazí?
farnell
Star
Star

Re: Varná doska, horúce ovládanie

Príspevok od používateľa farnell »

Pokial si to kupoval v obchode tak na vymenu zabudni. Tu uz mozes iba reklamovat. Je len malo obchodov ktore poskytuju moznost vymeny do urcitej doby ak vôbec.
Dalej dost mozne ,ze bude predajcu zaujimat ci Ti dosku osadil odbornik. Viem ,ze to málokto robi no moze to byt jedna z otázok pri uplatneni si reklamacie.
Dokonca niektore spotrebice to maju v navode uvedene, no i tak by Ti reklamaciu odmietnut nemali.
Cize byt tebou miesto vypisovania uz volam alebo osobne navstivim predajnu.
Toto je zakladna vec v takýchto pripadoch.
Navyse ak si si to montoval sam a vznikol by poziar (nedajboh) a mas byt ci majetok poisteny v daktorej z poistovni tak Ti mozu odmietnut plnenie skody.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Kupil si to cez net, ked chces ziadat vratenie penazi? Mozes to dat akurat tak reklamovat.
farnell
Star
Star

Filip359 napísal: Mal by som zabehnúť spať so elektra a žiadať o výmenu alebo vrátenie peňazí?
Ak by to kupil na internete tak asi tazko "zbehne" do elektra :)
Filip359
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Filip359 »

Osadzoval to kolega elektrikár nie ja a kupoval som z kamenného obchodu. Som mimo domu ale hneď ako dôjdem tak tam zabehnem.
farnell
Star
Star

Tak to je dobre. Cize reklamacia.
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CheZteR »

naco sa chces trepat do elektra? oni ti nepridu opravit vstavany spotrebic ani ti na to nespisu reklamaciu, zazmluvneny servisak daneho vyrobcu ti to pride pozriet domov, aku mas znacku a z akeho si mesta? mas od kamarata elektrikara opeciatkovany zarucny list o odbornej montazi?
farnell
Star
Star

Minimalne na to aby si overil postup.
Mozno nezmysel ale ja by som to urobil tiez. Kazdy obchod hoc je zakon jeden ma u tak svoj "reklamacny ritual". Pripadne by som tam zavolal tak ako som uz vyssie spomenul.
Napísať odpoveď