Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

kali520 napísal:Za posledných 50 rokov klesla priemerná inteligencia o 5 bodov, za ďalších 50 rokov to bude ďalších 5 bodov, ciže na cca od 85-87 a to je priemerna intelignecia krajín ako je Eritrea, Tadžikistan alebo Kuba a táto prognóza je ešte velmi optimistická keďže do toho nerátam už spomínanú masovú migraciu a pokles pôrodnosti obyvateľstva s vyššou priemernou inteligenciou

Vieš na toto velmi závažné tvrdenie poskytnút zdroj?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

awtt napísal:Ludia s nazormi ako AA nemaju miesto v modernej spolocnosti, on zjavne bol najdalej v zivote v BB inac by videl ze ludia dokazu spolu nazivat bez nenavisti.
Ďalší nonsens.
xH4wK napísal:cudujem sa
Pretože si idiot.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

xH4wK napísal:Treba ignorovat co -AA- pise... podla jeho predchadzajucich prispevkov ci uz v tejto alebo aj v inych temach je to zjavne rasista a zastanca Hitlera. S tymito ludmi sa nediskutuje, tychto treba zatvarat.
Vidis a nezatvara sa, mozno za to vinit nasu spravodlivu justiciu, alebo ten zakon je len akysi strasiak bububu. Pripadne sa skus nastahovat do severnej korei, kde ludi za nazor zatvaraju, ale ani to som si neni celkom isty, media naserviruju rozne bullshity :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-AA- napísal:Ďalší nonsens.
Pretože si idiot.
Mozno by stacilo ak by som zasiel na policiu ?

Pripadne sa opytam mojej priatelky ktora je zhodou okolnosti pravnicka aky ma na to nazor.

V kazdom pripade si myslim, ze nas hrdina -AA- by pustil do gati pri prvom zavane pruseru a pomazal si vsetky taketo prispevky aby nezostali 'dokazy', kedze na fore sa moze volne editovat... skoda.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

butthead napísal: Vidis a nezatvara sa, mozno za to vinit nasu spravodlivu justiciu, alebo ten zakon je len akysi strasiak bububu. Pripadne sa skus nastahovat do severnej korei, kde ludi za nazor zatvaraju, ale ani to som si neni celkom isty, media naserviruju rozne bullshity :)
Tvrdenie, že skupina ľudí (homosexuáli, cigáni, židia, moslimovia, whatever) sú podľudia, menejcenná rasa, hocičo, nie je názor.
Tipnem si, že AA si teraz z toho vypichne niečo v štýle, že homosexuáli nie sú rasa alebo podobné hranie sa na slovíčka.
butthead
Darca
Darca

Begbeee... Kazdy si vysvetluje veci po svojom, pre teba nieco moze byt samozrejmost, pre niekoho je samozrejmost uplny opak a niektori (ako ja) som za otvorenu diskusiu vsetkeho, aj toho najhorsieho na co si spomenies.

Vzdy to bude len tvrdenie proti tvrdeniu a porozmyslaj, len ich vaha popularity a suhlasu sa odlisuje od mnoha faktorov.
Solo_Kamen
King
King

xH4wK napísal: Mozno by stacilo ak by som zasiel na policiu ?

Pripadne sa opytam mojej priatelky ktora je zhodou okolnosti pravnicka aky ma na to nazor.

V kazdom pripade si myslim, ze nas hrdina -AA- by pustil do gati pri prvom zavane pruseru a pomazal si vsetky taketo prispevky aby nezostali 'dokazy', kedze na fore sa moze volne editovat... skoda.

Mááámííí, oni hovoria niečo, čo sa mi nepáááčííííí!!! A mne niekto vyčíta, že fňukám o karme :roll:

Mohli by moderátori prosím vytvoriť témuá "Sloboda slova vs rasizmus" a dat do nej... neviem... posledné dve strany tejto témy? Lebo už sme úplne inde.
xH4wK

Nejde o to, ze sa mi nieco nepaci.. ide o to, ze to uz je na hrane zakona.. navyse, na hrane ludskosti pokial ide o Hitlera..
Ale ak si to doteraz nepochopil, tak ti uz asi nic nepomoze.
Solo_Kamen
King
King

Vieš, ono kvoli tým vašim politicky korektným blbostiam sa pre polku národa z označenia rasista/fašista/xenofób/homofób/nácek stala pochvala. Rozumne uvažujúci človek je potom hádzaný do jedného vreca z debilom, čo hajluje na ulici a hádže tehly po cigánoch. Myslíš si, že taký postoj si žiada niečo iné ako prúser?

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2016, 10:18)
Vieš, ono kvoli tým vašim politicky korektným blbostiam sa pre polku národa z označenia rasista/fašista/xenofób/homofób/nácek stala pochvala. Rozumne uvažujúci človek je potom hádzaný do jedného vreca z debilom, čo hajluje na ulici a hádže tehly po cigánoch. Myslíš si, že taký postoj si žiada niečo iné ako prúser?
xH4wK

Aka polka ? Tu na fore je ich len par.. a jeden z nich je -AA-.. ja nehadzem nikoho do jedneho vreca.
Smutne je, ze ludia co nezazili zvyknu ignorovat alebo tomu neverit.. co by na to ich obhajovanie toho co Hitler a jeho banda robili povedali ludia co to zazili na vlastnej kozi..
A myslis, ze nazyvat niekoho menej ako clovekom pre jeho farbu pleti alebo vieru ako to robi -AA-, je spravne ?
butthead
Darca
Darca

xH4wk - No ak si si nevsimol, zakon ako taky je zbytocny az kontraproduktivny, ludia jednoducho nemaju doveru, to by aj tvoja priatelka mohla vediet, ak teda nie je len dalsia nabiflovana absolventka pravnickej fakulty:

- justicia nefunguje
- kradne sa
- mafia, oligarchia
- nevysetrene kauzy
- ... milion dalsich dovodov...

to je zivna poda vzostupu LSNS, ale co cakat od ludi, ktori nemaju inej cesty, len sa vyhovarat na prorusko-fasisticko-komunisticko-nacisticku-neviem_aku medialnou propagandou a robenie BUBUBU. A vid jedna sa o celosvetove moralne zlyhanie, ked ludia prostrednictvom volieb takto reaguju vo velkom.
Solo_Kamen
King
King

xH4wK napísal: A myslis, ze nazyvat niekoho menej ako clovekom pre jeho farbu pleti alebo vieru ako to robi -AA-, je spravne ?
uveď pár citácii a môžeme sa o tom baviť.

butthead: čast poslancov LSNS ale naozaj má sympatie k nacizmu a bude najťažšou úlohou budúceho internetového "mainstreamu" sa z týmto fenoménom vyrovnať a ponúknut skutočné riešenia na odkorupčnenie slovenska. EDIT: resp. ponúknut objektívne informácie s tým, že vždy bude musiet byt pár čitatelov/dovákov/poslucháčov, ktorí budú robiť kontrolu objektivity
xH4wK

Ved si pozri jeho prispevky v teme skinheads-t17425.html

Inak predtym mal nick Aryan Angel
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

begbeee napísal:Tvrdenie, že skupina ľudí (homosexuáli, cigáni, židia, moslimovia, whatever) sú podľudia, menejcenná rasa
xH4wK napísal:A myslis, ze nazyvat niekoho menej ako clovekom pre jeho farbu pleti alebo vieru ako to robi -AA-, je spravne ?
Výmysly a lži.
Solo_Kamen napísal:uveď pár citácii a môžeme sa o tom baviť.
Zatvárali by ľudí na základe svojich dotknutých pocitov, odkazujúc na príspevky staršie viac ako 10 rokov. Tak liberálne..

Mimochodom sám asi nebudem súhlasiť so všetkým čo som napísal 10+ rokov dozadu, ale aj tak by ma zaujímalo, konkrétne za čo z toho by ma chceli zavrieť.
Solo_Kamen
King
King

xH4wK:
-AA- napísal: Retne este som nemal tu "cest" mat v blizksoti negra ale ludia z inych casti sveta kde ich maju, maju na ten smrad trochu iny nazor ;) :lol:
myslím, že z jeho príspevkov za posledný rok je cítit určitý názorový posun. A áno, tento príspevok, ktorý som vyhrabal na tretej strane tej témy, čo si odkazoval je rasistický. Tu nie je o čom a zhaujimalo by ma, aký je názor -AA- teraz ;)

-AA- : samozrejme... ja nesúhlasím ani z niektorými vecami, ktoré som povedal pred dvoma rokmi, pretože nové skutočnosti by mali názor človeka formovať neustále aby neostal zaseknutý niekde v roku 2008.... ako niektorí diskutéri na sme a pravde, ktorí sa doteraz ohadzujú dzurindom, ficom a maďarmi.
butthead
Darca
Darca

Solo netvrdim, ze nema, najdeme tam roznych krasavcov, vid STBencikove blogy.
Lenze a zdoraznim to este raz, priamym zakazovanim, spehovanim, udavanim sa problem nevyriesi, len sa prehlbuje.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Solo_Kamen napísal:Tu nie je o čom a zhaujimalo by ma, aký je názor -AA- teraz ;)
Pozrel som si to a je to reakcia na Retne-ho, ktorého príspevok vyznel tak, že na rozdiel od niektorých cigáňov, nesmrdia.. :lol:

Príde mi dosť absurdné to teraz rozoberať, ale nešlo v podstate ani o môj názor, skutočne som od Američanov počul, že černosi majú špecifický "odor". Nejde ani výhradne o "rasistický stereotyp" https://answers.yahoo.com/question/inde ... 932AATx9Ag
Solo_Kamen
King
King

butthead napísal:Solo netvrdim, ze nema, najdeme tam roznych krasavcov, vid STBencikove blogy.
Lenze a zdoraznim to este raz, priamym zakazovanim, spehovanim, udavanim sa problem nevyriesi, len sa prehlbuje.
Súhlas

-AA- ok, teraz si zvrtol diskusiu velmi neočakávaným smerom.... a ja nie som pripravený bavit sa o rozdielnych zápachoch podpazušia spotených ludí na základe ich rasy (netvrdím, že to nie je geneticky možné, medzi skupinami ludí sú rozdiely).
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ja som zase pocul od roznych ludi z roznych krajin Latinskej Ameriky, ze my Europania dost smrdime. Ma nejaku vypovednu hodnotu taketo stereotypne skatulkovanie? Mozno len pre nejakeho rasistickeho neonacistu ako AA, lebo mu to zapada do jeho nazerania na svet. Uz sa tu XYkrat snazil spravit z roznych skupin ludi menejcennych, druhoradych ludi a z bielych akusi elitu (napr. dookola nejake pseudoargumenty o mozgu, inteligencii a IQ ludi z Afriky). A ked uz si neonacista mysli, ze to uspesne dosiahol a dokazal, ze biela rasa je elita, tak v dehumanizacii pokracuje dalej a snazi sa presvedcit inych o tom, ze tieto skupiny druhoradych ludi, vlastne ani ludia vobec nie su. Demonstrovane je to podobnymi srackami o tom, ze cierni smrdia... Za Hitlera to viedlo k roznym paradoxnym situaciam, kedy v jednom propagandistickom filme vyobrazili Zidov ako dobre oblecenych, sarmantnych, charizmatickych ludi, ktori sa dokazali vyborne adaptovat na podmienky nemeckej spolocnosti, az tak, ze si to slusny mudry arijec nemusi ani vsimnut a Zid moze byt kludne jeho sused alebo najlepsi kamarat. Vraj v tom spocivala zakernost Zidov. A hned na to pokojne odvysielali dalsi propagandisticky film o Zidoch, kde ich zobrazili ako nejake zivocichy, ktore sa ani neumyvaju, smrdia a ziju v spine medzi potkanmi a teda by sa tak s nimi malo aj zaobchadzat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto "smrdenie" je neuveriteľná urban legenda. :D Veď predsa, už len každý jeden z nás sám na sebe musí poznať, že tiež "nesmrdí" vždy rovnako. Ja som napr. vypozoroval, že dosť záleží aký materiál na sebe mám keď sa potím + do toho vstupuje x iných faktorov. Ďalej, ak sa posunieme o stupeň ďalej, každý musel zažiť aj to, že "bieli" ľudia nesmrdia rovnako. Niekto smrdí tak, niekto inak, niekto subjektívne horšie atď. Ale tak hlavne, že neonacisti nám vysvetlia, ako to je (a aj mnohí hlupáci, viď yahoo alebo téma Rómovia na Slovensku).
Napísať odpoveď