Tip na darček pre kamarátku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Tip na darček pre kamarátku

Príspevok od používateľa Fiju »

V tomto som každý rok strašne nekreatívny, preto skúsim ísť po radu sem.

Asi dva mesiace sa "poznám" s jednou kamarátkou - poznám v úvodzovkách preto, lebo je to internetová známosť a naživo sme sa stretli len dvakrát a chcel by som ju niečím prekvapiť na Vianoce :) Aj keď je to internetová známosť, ľudsky sme si strašne sadli (a to myslím vážne, už nemáme 15), sme v kontakte každý deň a myslím, že jeden pre druhého sme takým fajn novým impulzom do života :) Fakt je to čisto o kamarátstve, bavení sa a pod.

No a chcel by som ju teda prekvapiť niečím na Vianoce - malo by to byť niečo vtipno-milé (ja na sviatky trpím syndrómom, že kupujem vždy nejaké vtipné, ale absolútne neužitočné hovadiny) - napadol mi dať vyrobiť kalendár so spoločnými foto, ale tých máme zatiaľ málo - a navyše nechcem, aby to vyznelo príliš vážne, čo by mohlo vyzerať, že po nej idem a pod :smt007 :wink:

Takže ak by mal niekto nejaký tip, resp. akým smerom sa v hľadaní uberať, privítam akúkoľvek radu :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Tip na darček pre kamarátku

Príspevok od používateľa Soviet »

Mozno by som sa inspiroval aj v temach: vianocne-darceky-co-vy-kupujete-rodine-t62905.
darcek-t165516.html

Pripadne: search.php?keywords=darcek&terms=all&au ... Eada%C5%A5

Kalendar s vlastnymi foto istotne nie. To mozno tak po roku vo vztahu ;)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co si o tomto darceku mysli tvoja priatelka alrbo zena, co ti poradila ona?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som teraz kúpil frajerke na narodeniny parfém, ružu a čokoládu. Pri výbere parfému som išiel na istotu, sfotil som si u nej doma poličku s parfémami a potom som jeden z nich vybral vo Fann parfumérii.

Frajerka bola rada, že som trafil jej vkus a spomínala, že sa jej akurát minula, takže to bola trefa do čierneho :lol:

Síce asi nemáš možnosť odstalkovať jej parfém poličku ( :D ), ale v parfumérii by ti snáď vedeli poradiť...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

kup jej psa.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Pilifo napísal:Ja som teraz kúpil frajerke na narodeniny parfém, ružu a čokoládu. Pri výbere parfému som išiel na istotu, sfotil som si u nej doma poličku s parfémami a potom som jeden z nich vybral vo Fann parfumérii.

Frajerka bola rada, že som trafil jej vkus a spomínala, že sa jej akurát minula, takže to bola trefa do čierneho :lol:
Vzdy ma udivovala tato vynaliezavost heterosexualnych muzov. :D
Fiju napísal:No a chcel by som ju teda prekvapiť niečím na Vianoce - malo by to byť niečo vtipno-milé (ja na sviatky trpím syndrómom, že kupujem vždy nejaké vtipné, ale absolútne neužitočné hovadiny) - napadol mi dať vyrobiť kalendár so spoločnými foto, ale tých máme zatiaľ málo - a navyše nechcem, aby to vyznelo príliš vážne, čo by mohlo vyzerať, že po nej idem a pod
Podla mna je toto riadne "creepy" darcek, kedze si pisete 2 mesiace cez internet. Viac uchylnejsie by to mohlo byt uz len, keby si jej poslal kalandar, ale len s jej fotkami... ako ide po ulici, ako odomyka vchodove dvere od bytovky, ako sedi v kaviarni s kamaratkou, ako nasada do auta, z prace... :D

Chlapi, podla mna vobec nie je na skodu sa nechat inspirovat marketingom cielenym na zeny. Luxusna kozmetika, handry, parfemy, kabelky, boty, dovolenka na Sri Lanke...urcite neurazi. Vaginalne kremy a sprchove gely na intimnu hygienu prosim ignorovat. :D Rovnako ignorujte marketing, ktory chodi na vase muzske emaily, ze "toto chcu vase polovicky". Ziadna zena nechce pracku, zehlicku...ani vas by asi nepotesilo, keby vam vasa polovicka dala pod stromcek sice nejaky drahsi a pekny smetny kos, ktory potom budete vynasat. :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

ephramko napísal:Ziadna zena nechce pracku, zehlicku...ani vas by asi nepotesilo, keby vam vasa polovicka dala pod stromcek sice nejaky drahsi a pekny smetny kos, ktory potom budete vynasat. :D
Keby mi frajda dá pod stromček fajnú elektrickú vŕtačku na baterky, alebo zváračku, alebo mi dá načipovať auto, alebo mi dá sadu elektrónov, alebo mi zaplatí ročné predplatné Tuning magazínu, alebo mi dá cédečko nejakých mojich obľúbených raperov... :smt007 pane Bože, ako som tu, tak vám hovorím, že šťastím by som sa asi zbláznil :D .

Je pravda, že ľudia si často dávajú hlúposti, ktoré nemajú s tým druhým nič spoločné. Osobne beriem darčeky ako možnosť, niekoho sa "dotknúť". Znie to teple, ja viem, no asi chápete, čo tým myslím. Je naozaj super, vidieť, keď dáte človeku dačo, čo má fakt rád, alebo to súvisí s niečím, čo rád robí. Preto by som vysondoval, čo má kamoška rada, čo rada robí, čo ju baví, čo jej dokáže vyčariť úsmev, no a nejak sa od toho odpichol :) .
Napísať odpoveď