Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ak chces 4ml, tak ten kit objednavaj cim skor. Onedlho bude zakonom zakazane predavat tanky vacsie ako 2ml a naplne vacsie ako 10ml... Nechapem koho taka hovadina napadla, ale je to tak.
Najprv bude zakaz vyroby, nech sa dopredaju zasoby a cca 3 mesiace na to bude kompletny zakaz predaja. Bohuzial neviem presny datum, ked sa to dozviem, dam vediet.

Osobne je fajn si za to priplatit, sef nemal ani jednu normalnu cigaretu od kedy si to kupil, a kolega fajci asi o 70% menej.
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

Cital som aj par stran dozadu, ale riesilo sa tu mrte vela veci takze mam v tom chaos trocha, cize este prihodim par otazok..
Viem, ze toto je otazka na ktoru sa asi neda jednoznacne odpovedat, ale skodi to menej nez bezna cigareta hej?
A z dlhodobeho hladiska, co budem potrebovat este k tomuto setu co si mi vyskladal? (nejake spiralky, alebo vaty, alebo neviem co vsetko tam vlastne je co sa optrebuvava..)?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Skodi to vyrazne menej kedze nedochadza k horeniu. Nepali sa papier, lepidlo a podobne dobroty. Inhalujes len samotny nikotyn spolu s aerosolami glycerinu a propilenglykolu.
A efajcenie je niekolko nasobne lacnejsie. Duplom pri vlastnom miesani.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Skodi to menej ako normalne cigarety, len s amusis pripravit na to, ze po prepnuti budes par mesiacov kaslat, uplne rovnako ako keby si prestal fajcit a vykaslavas to svinstvo z pluc. Zlepsi sa ti onieco cuch a aj chut.

Jedine co budes potrebovat je casom dalsia baterka (jedna vydrzi v pohode cez rok) a nove spiralky. Jedna spiralka vydrzi tak 4 az 5 tyzdnov ked si tam nedas fejkovy liquid. Sef si kupil 30ml AmericanStars (fejky, realne sa vyrabaju len 10ml) a sundalo mu to spiralku, skusil som ho aj ja a tiez som musel menit spiralku. Kolega to tahal na mojom Nautile kde spiralka vydrzala dlhsie (kedze to neni sub ohm), ale po case napln uz nechutila ako med ale ako kava a potom ako spalenina.

TL;DR:
Skodi menej.
Budes potrebovat sprialky a baterky.

// Wladas:
Jediny problem je, ze subOhmy maju taky vykon, ze skodia viac ako obycajne ne-subOhmove e-cigarety. Ale stale o dost menej ako klasicke cigarety.
sano456
Medium Star
Medium Star

Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nie, to su na stary atlantis ktory pouzivam ja, ale ja pouzivam Triton spiralky.

Tuto su nahradne na Atlantis Evo: http://www.ejuice.cz/nahradni-zhavici-t ... -4oh-12328
Je to celkom novy tank a dost obchodov ho nema a ked ho maju nemaju spiralky... Napriklad najst na neho 0.2 ohm spiralky je problem. Ale v baleni mas 2 spiralky, co ti vydrzi minimalne 2 mesiace v pohode a dostupnost spiraliek sa zlepsuje. Ejuice by mal onedlho mat uz aj 0.2 ohm spiralky.
sano456
Medium Star
Medium Star

Dobre, tak objednam zatial bez spiraliek a baterii :)
Dik za pomoc
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No baterku potrebujes aspon jednu :D
sano456
Medium Star
Medium Star

No hej to mi je jasne :smt033 . Asi objednam ale tu drahsiu, nech mi to vsetko pride naraz a skoro, nechcem cakat niekolko tyzdnov na baterku :) . Ale aj tu drahsiu si ulozim, to objednam neskor ako nahradnu ked mi bude jedno za kolko to pride
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ok, potom nezabudni na nejake normalne liquidy do toho :P
Ja mam celkom rad veci od American stars, momentalne ale skusam aj rozdielne ine, Ara max nie je zly a koncom tyzdna by mi mali dorazit vsetky co ma ejuice of Le French liquide.
wladas
Redeemer
Redeemer

Ta baterka bola z Holanska za 5 prac.dni u mna na stole.
sano456
Medium Star
Medium Star

Hoši . Ešte jedna vec ma napadla. Taha sa to ako cigareta (do ust a sluknut) alebo ako vodna (priamo do pluc)?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

sub ohm su robene na tahanie priamo do pluc, slukovanie s nimi snad ani neni mozne, iba ked si nastavis najmensi otvor.
wladas
Redeemer
Redeemer

Su take aj take. Ten atlantis je ale priamo do pluc. Sice sa da znizit nasavany vzduch regulatorom prietoku a tym tahat pomalsie do ust, ale nieje to uplne ono.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Na sub ohm potrebujes poriadny prietok vzduchu, cokolvek menej ako ma atlantis a akurat si nicis spiralku. Plus tahanie priamo do pluc co sub ohmami je dost prirodzene. Ked som dostal moj atlantis tak som si to ani neuvedomil a behom par minut som tahal do pluc.
sano456
Medium Star
Medium Star

Už sa neviem dočkať, behom dvoch dní (možno aj zajtra) to príde :D postnem potom nejaky feedback
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Len ta upozornim ze na zaciatku to moze trochu prskat. Sef si rad dava na novu spiralku liquid, ja to zasa robim nerad a skor len naplnim tank a necham ho par minut stat. Takto sa mozes trochu vyhnut prskaniu. Samozrejme nie uplne, nove spiralky zo zaciatku vzdy prskaju o nieco viac, ale pri cca druhom naplneni to uz takmer neprska.

Dalsia rada u toho tanku, ked ho budes plnit, zavri si spodny prieduch vzduchu, inak sa stane ze ti moze pretiect liquid dole ak ho nechas dlhsie otvoreny.
Jo a vykon niekde medzi 40W az 50W, presnejsie si to uz nastav podla svojho usudku.
sano456
Medium Star
Medium Star

Michaelo napísal:
Dalsia rada u toho tanku, ked ho budes plnit, zavri si spodny prieduch vzduchu, inak sa stane ze ti moze pretiect liquid dole ak ho nechas dlhsie otvoreny.
Ale iba pri plneni, pri beznom pouzivani to nemusim zatvarat po kazdom vapovani, ci?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nie, len ked mas odsrubovany ten vrch. Ked ho das prec, zrazu tam nieje podtlak a liquid moze pretiect cez spiralku dole. Inak je to fakt super tank.
sano456
Medium Star
Medium Star

A take niečo, že vypaľovanie spiralky, keď bude zhorený liquid? Robí sa take niečo?
Napísať odpoveď