Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Čaute,
Planujem kupit auto do 4 mesiacov, rozpocet mam do 9 000.
Co by ste poradili? zatial som pozeral octavie 2010-2011 rocniky, 1.9TDI - cital som ohladom 1.6tdi/2.0tdi ze vraj niesu velmi spolahlive...mate tu niekto skusenosti s tymito motormi? ked pozeram bazar tak sama 1.6tdi, sem tam 2.0tdi ale tych 1.9 tdi je pomenej.
Dakujem.
Planujem kupit auto do 4 mesiacov, rozpocet mam do 9 000.
Co by ste poradili? zatial som pozeral octavie 2010-2011 rocniky, 1.9TDI - cital som ohladom 1.6tdi/2.0tdi ze vraj niesu velmi spolahlive...mate tu niekto skusenosti s tymito motormi? ked pozeram bazar tak sama 1.6tdi, sem tam 2.0tdi ale tych 1.9 tdi je pomenej.
Dakujem.
-
nejakymarko
Addict
1.9 nahradila prave 1.6 takze ak chces 1.9 tak asi sa budes musiet pozriet po nejakom starsom rocniku. Opravte ma, ak sa mylim 
Btw icefiresr, ake pzpcko by si mi oporucil (ktore nema amortizaciu)
Vdaka
Btw icefiresr, ake pzpcko by si mi oporucil (ktore nema amortizaciu)
Vdaka
Ano, samozrejme. Ale v ten den plati do polnoci, az neskor bolo napisane ze odhlasenie aj prihlasenie su v ten isty den.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak by som zadal aj ja
taky cvicny priklad.
Auto pre mladu babu ale nie uplne zaciatocnicku, takze nemusi byt hlavne lacne a kludne. Skor nejaka imidzovka. Motor predbezne moze byt aj benzin aj nafta, ale rozhodne musi byt dost zivy, bezne predbiehanie, dialnica. Predpokladany rezim pouzivania hlavne mesto a okresky, 1-2x mes. cesta KE-BA.
Cenovo okolo 5-6 tis. plus bezny servis po kupe.
Auto pre mladu babu ale nie uplne zaciatocnicku, takze nemusi byt hlavne lacne a kludne. Skor nejaka imidzovka. Motor predbezne moze byt aj benzin aj nafta, ale rozhodne musi byt dost zivy, bezne predbiehanie, dialnica. Predpokladany rezim pouzivania hlavne mesto a okresky, 1-2x mes. cesta KE-BA.
Cenovo okolo 5-6 tis. plus bezny servis po kupe.
-
nejakymarko
Addict
neorientujem sa v cenach veli, ale ako imidzovka mi pride Mito, 500vka, opel adam, fiesta...
-
Kok
Light Professional
Alfa Mito je super volba, ta 1.4ka neohuri vykonom, ale postaci na okresky a pripadne predbiehanie. Alebo Mini Cooper.
Chlopi, nemate niekto skusenosti s Grand cherokee WJ 4.7 benzin???? Chcel by som ist jeden omrknut, neviem na co si dat pozor a tak... Diky
-
RATZINGER666
Darca
nic moc, sypali sa tam automaty, elektrika, vozenie nic extra...
no to si ma nepotesil...... a ZJ 5.2???? a tom motore citam same basne... len ci je to pravda
-
RATZINGER666
Darca
ten motor nebol zly ani jeden... inak je to to iste...
ludia co vravite na toto: http://www.dovozaut.sk/aktualna-ponuka/ ... kW-90PS-M5
cena sa mi zda byt dobra a na prvy pohlad nevyzera zle
cena sa mi zda byt dobra a na prvy pohlad nevyzera zle
-
RATZINGER666
Darca
tu cenu uz maju s prihlasenim? ak ano, tak je slusna, skoda akurat toho blatnika...
Caute mam moznost si kupit svoje prve auto neviem ci je to dobra ponuka ak mate skusenosti : VW Polo 2003, 1.4 benzin (55kW), 5 dv., 130 000km, strieborna metaliza, el. okna, garazovane, zimne pneu zdarma vsetko aj s elektronmi za 1200 € je to podla vas dobra ponuka? Len ci za tu cenu sa to oplati diky
-
RATZINGER666
Darca
ano, ber to, to je super ponuka... ale ak by si si to nahodou rozmyslel, posli mi kontakt na majitela 
diky moc
este som sa trochu hneval ze to nema klimu ale prekusnem dajak
-
RATZINGER666
Darca
nuz, v hentych Polach to veru zvykom nebyvalo 
polo ujde.... mali sme 1.6 classic volakedy daaaavno
nenarocne auto, celkom spolahlive
Chcete vediet ako sa robi biznis? Pozrite si tento inzerat, A6 2013 za 15 000 aj s prihlasenim - https://www.autobazar.eu/audi-a6-avant- ... 35702.html Novoregistrovany ucet, zaloha vopred 50 percent, auto dodane do 14 dni, dava zaruku na motor a prevodovku vratane opravy a nahradneho auta. No co, kolkokrat preda tuto jednu Audi a vezme zalohu 50 percent, aspon 10x alebo aj 15x? Predava aj Passat a ine auta. Do decembra vie "nasetrit" mozno aj 200 000 eur a potom sa stratit niekde na Filipiny, do Thajska, Vietnamu, Bali alrbo inej lokality v ktorej prezije z 300 eur na mesiac.
-
guess.whoo
Redeemer
no ale to musi uz byt topkkt aby dal 50% ceny auta niekomu vopred
Tá cena za tú A6-ku je mega! Hneď beriem pôžičku od Providentu a kupujem