Set-top box
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Set-top box
Slot ma každy TV bez rozdielu, to zisťovať netreba. V prvom rade by si mohol napisať čo vlastne za službu maš, lebo z toho čo si napisal môžeme akurat tak veštiť. Naskledne potom zistiť či ma TV patričny tuner.
Inak v mnohych priopadoch je ten STB lepšie riešenie.
Inak v mnohych priopadoch je ten STB lepšie riešenie.
Modul nema, ale je k tomu taky adapter kam tu kartu strcim.
Samsung 50" 6282
Mam magio. Dostanem tu kartu od nich alebo si ju musim kupit?
Dakujem za info
Samsung 50" 6282
Mam magio. Dostanem tu kartu od nich alebo si ju musim kupit?
Dakujem za info
-
Ryan Giggs
VIP
Ale Magio satelit ci iptv?
Satelit nie, normalne set top box, taku krabicu ciernu
https://www.telekom.sk/image/journal/ar ... 3312240252
A ta sa zevraj da nahradit jedinou tou malickou kartou
A ta sa zevraj da nahradit jedinou tou malickou kartou
-
Ryan Giggs
VIP
Nie neda sa.
Cize tu krabicu, ten set top box, magio, to sa neda nahradit tou kartou?
Preco potom jemu to ide?
Zbytocna vec, dva ovladace, jednym prepinam jednu vec, druhym druhu....
Preco potom jemu to ide?
Dá, ale nie pre Magio, ten zatiaľ nepodporuje CI moduly. Magio beží len na ich stb.
-
Ryan Giggs
VIP
Pretoze on magio nema.Awattar napísal:Cize tu krabicu, ten set top box, magio, to sa neda nahradit tou kartou?
Preco potom jemu to ide?
Ovladat sa to da jednym DO.
Jak zatial? Ani sa nebude dat. Rec je o IPTV.androidak napísal:ten zatiaľ nepodporuje CI moduly.
okej, takze ostava mi teda set top box
.
Dakujem
Dakujem
cauko, Skylink od januara 2017 ponuka kompletne vybavenie a montaz za 1 euro...rozmyslam nad satelitom, oplati sa tato ponuka? predajca mi vravel ze teraz by ma vysla 300Eur....
staci mi Set-top box od nich? alebo mam zhanat tento?
http://www.satelity.ellano.sk/amiko-hd- ... 32435.html
dakujem
staci mi Set-top box od nich? alebo mam zhanat tento?
http://www.satelity.ellano.sk/amiko-hd- ... 32435.html
dakujem
-
Daniel9911
Professional
Ahoj, skús prečítať toto : http://www.zive.sk/clanok/121674/alza-a ... -zavadzali
No relativne sa to oplati ak si planujes dat Skylink a chces si (bez ohladu na ich akciu) platit nejaky balicek. V podmienkach maju tusim ze je potrebne vyplatit ten balik na 3 mesiace vopred + viazanost na 2 roky. Teda v pripade ze chces balik na 2 roky, to je cca 24x8,80€=211,20€. Treba si to overit priamo u nich - na niektorych miestach to maju nejasne napisane, teda ci 3 mesiace jednorazovo a potom uz mesacne zvysnych 21 mesiacov... Samozrejme montaz je standardna - prijimac alebo CI modul, konzola na stenu, bezna metraz kablu, koncovky, karta. Ak budes potrebovat nieco specialne, to sa bude uctovat nad ramec. Tak isto som si nie isty ako je to s aktivaciou karty. Kym bezne stoji samotna karta 15-20€ a nasledna (povinna) aktivacia jednorazovo 40€, tu sa to nespomina. To ale neznamena ze to netreba platit. Cize treba si preverit detaily u nich.
diky za info...na dome nemám nič, takže sa budem musieť pre niečo rozhodnúť...mate nejaké typy kde je dobrý pomer "cena/výkon"
No zalezi si ti staci zaklad (v skylinku 56 programov, 29 v HD) za 2,60 mesacne (servisny poplatok) alebo nejaky iny balik (pri zaplateni balicka platis len cenu balicka, neplatis servisng poplatok). Vyhoda je flexibilita a ziadna viazanost (teda ak nevyuzijes ich akciu). Aj Freesat ma viazanost (neorientujem sa vsak v cenach a ponuke), MagioSat taktiez. Osobne mam skylink, platim si balicek mesacne a som spokojny.
Zalezi skutocne na poziadavkach a moznostiach, ci chces len "reklamne" kanaly, alebo nieco viac, ci mas pristup aj k IPTV, tam su ovela vyhodnejsie ponuky hlavne v spojeni s internetom.Milos666 napísal:...mate nejaké typy kde je dobrý pomer "cena/výkon"
Pri stabilnom internete bez FUP je tu (zatial) posledna ponuka s kanalmi Markizy bez mesacnych poplatkov - Antik Smart TV BOX, bez viazanosti, je tam vstupny jednorazovy poplatok za zariadenie.
Ak je jedinou moznostou satelit, okrem spominanych ponuk je tu este AntikSAT, zakladny balik je zatial za 99 centov, su tam aj dalsie baliky za vyhodne ceny, plusom su sluzby zdarma ako archiv, ci antik tv go - pre mobilne zariadenia. Nevyhodou je to, ze niektore kanaly su dostupne len so specialnym STB a cez internet, no su to menej sledovane, napr. lokalne tv. Je tam vstupny poplatok za zariadenie. Viazanost tam zrejme nie je, baliky su od 3 mesiacov, ale je mozne zvolit aj 1 mesiac.
Porovnaj si ponuky, pri satelite je vzdy nutne zaplatit za zariadenia, bud priamo pri aktivacii, alebo nepriamo cez viazanost, alebo cez vyssie ceny mesacnych poplatkov za baliky, treba si to prepocitat na dlhsie obdobie.
Este pozor na lacne ponuky, Markiza uz niektorym operatorov vyrazne zvysila poplatky, takze ceny sa mozu zvysovat, istou ochranou moze byt prave predplatenie na dlhsie obdobie.
Co sa tyka prijimaca, odporucam vlastny s CI slotom, aj Skylink uz prechadza na iny system, tiez ked operator zmeni podmienky, zvysi ceny, co sa deje pravidelne, tak prechod k inemu operatorovi je s CI slotom jednoduchsi.