to nevymyslis....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

to nevymyslis....

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

Ahojte,

chcel by som sa podelit o pribeh, ktory ak by niekto neveril...to sa da chapat...chcel by som len v skratke napisat co sa stalo, nejake nazory a pripadne by som chcel to vsetko spisat nie do knihy ale aspon na internet do publikacie....nevie niekto, ci ked pouzijem konkretne mena ludi v pribehu, ci to sa to pravne smie? alebo iba inicialy pre istotu? ...ak niekto vie, diky...

pribeh je nekonecne dlhy...napisem v skratke a pripadne ak by niekto chcel celu verziu..bude zverejnena, len to chce kus casu..teraz len aby ste povedali zhruba ako to vidite..

Na strednej sa na mna usmievalo dievca, skontaktovala sa..pisali sme si..dali sa dost skoro dokopy....nemala to v zivote lahke, doma sa bili, alkohol..citila sa sama..tak spoznala partie...dost zle..a spustila sa s nimi...ked spoznala mna..no tak videla ideal chlapca...zalubila sa po usi...nevidela nic na svete viac iba to byt spolu...prisli vsak chvile kedy sa odhalovali veci ktore boli pred nasim vztahom....vsetko popierala...klamala...dovera sa uplne narusila....neveril som jej uz nic....bala sa vsak priznal aby ma nestratila...no ja som uz nedokazal s nou byt....nasiel som si dievca ktore bolo dobre...super...zacal som s nou chodit von..nic viac....priatelka vsak ked to zistila..zacala sa vyhrazat smrtou...zabitim..hysterie..nevedel som co dalej..za kym ist...hanbil som sa, ze som v takej situacii..neziadal som pomoc nikde...... hovorila, ze si nedokaze anilen predstavit zivot bez mna...nukala sa fyzicky..skusala vsetko...nakoniec zlomila na slova, ze bude sama....prislo mi luto...slubila, ze sa zlepsi...atd...velmi lubi....presiel asi rok a ja som nevladal...dal som tomu koniec....definitivny..neslo podobrom...no tak som jej napisal skarede veci, ze uz ju nechcem lebo je zla, neverim nic co povie atd........................dalsi den telefonat.....neprisla do skoly......usla z domu...nasledne vysetrovanie policia...bola nezvestna istu dobu...trapil som sa....nasledne telefonat jej foter, ze nikdy sa k nej nemam priblizit....bolo to luto...po tom vsetkom...lenze aj tak som s nou nechcel byt...iba keby polutovat, ze co sa stalo....tri mesiace sme neboli spolu...konecne som sa netrapil....bol stastny.....na internete boli fotky ako s nejakym hajzlom beha po vonku...vsade.....hned po uteku....nestaral som sa....nasledne zavolala, ze sa chce stretnut...nenamietal som...ved preco....prisla s tym chlapcom trosku skakal do bitky...no nakoniec sli prec....hnusila sa mi, ze aj takto este pride s hlupakom....nasledne uz netelefonovala....lebo by som nedvihol...prisla pred vchod..zazvonila nech pridem, chce nieco povedat...tak fajn..ked uz taka namaha, ze prisla....tak som zisiel dole, ukazala lekarsku spravu....dovod uteku bol, ze bola tehotna...ja som ju nechal...tak v uskosti zutekala a spravila hroznu vec....bolo to velmi citlive...plakala...hrozne..povedala, ze po takej hroznej veci by s tamtym nic ani by nedokazala...takze bol len kamarat...vycital som si, ze som nie priamo a vedome..ale zavinil nieco take.....kamaratom som vravel, ze tak ja ju nesmiem nechat samu.....zase plakala, ze uz nikdy ani po zakroku, ktory bol nejaky komplikovany tak uz nedokaze byt este tehotna....vycital som si to..i ked bolo velmi nepravdepodobne, ze by to bolo so mnou......lenze preco by som neveril takejto verzii???...nepovedala to inym ludom, len tomu s kym bola za ten cas....a teraz mne...doma nemoze povedat, lebo by vyzabijali seckych za to co sa stalo...lebo su psychopati....vyhrazala sa vsak, ze ked s nou nebudem...no tak znici zivot..vsade povie kde som ju dohnal...navyse nedokaze na ineho ani pozriet, no tak bud so mnou bude...alebo s nikym..no takze bud ja..alebo spravi hocico ...aj sa zabije......bolo to uz po uteku.....bol som v uzkych...zena ked taky zakrok....to su hormony...tehotenstvo....ja som velmi citlivy...bolo luto...tak znova som sa vratil k nej....chcel sa postarat aby sa netrapila.....

naozaj toho je dost...preto dalej v skratke...... dalsi vztah 6 rokov dennodenne hovorila o dietati,...ze je vrah....a nezvlada to...plakala.....ze na ineho nikdy nepozrie...len ja .....i keby hocico...vzdy bude pri mne...hoci by som ju aj bil.....nedokaze byt s inym....kebyze ju necham..no tak bude sama...navzdy... chcela peniaze za ten zakrok...lebo ja som ju dohnal tam...hrala na city...len aby som n plakal nad tym vsetkym..jej osudom..... no a este, ze ked ju nasla policia nekde lezat tak vraj isla z nemocnice a odpadla po zakroku..lebo podpisala, ze ide prec......lenze policii povedala, ze sa vyspala s nahodnym na ulici..lebo zistili, ze bola u zenskeho lekara..... veril som jej....dokazal by to niekto take vymysliet??? hrozne veci.....nepatral som no.....len som skor chcel aby sme to nepreberali...stale to vsak vytahovala....len aby lutost.....pri kazdom styku vravela, ze len tvoja....nikdy ineho (ja si zakladam na tychto hodnotach....)....

teraz po celej dobe....sa ten vztah kazil...stale vsak ked sme sli von...tak bolo vsetko.....na byt atd...nedokazala byt pri mne aby nedala pusu....zalubeny pohlad.....tak prisiel jeden vikend...bola ina...nechapal som...no tak som povedal,ze idem prec...chytila a povedala, nech ideme k nej na byt...len tak...bolo jasne, co bude...siel som...nebol dovod neist...po takej dlzke vztahu..i ked som ju nekedy nechcel.ale po seckom, hh..co sme prekonali..tak nas to spojilo...uz som nastavil sa, ze spolu budeme..no...noc bola dobra...siel som prec....lucili sme sa....krasne spravy....lubezne......cez tyzden vola....uplne divna....spytal som sa, ci je v tom iny chlap...zatajovala...nakoniec, ze hej...chce ineho, ze ju lubi a ona ho tiez chce...hoci ho pozna tyzden...ja som uz nikto...zablokovala telefon koniec... po nejakej dobe som jej volal z ineho cisla, dvihla...pokecali sme...ze sa stretneme.... dosiel som....nechala ma cakat....bola s tym chlapcom....ja stal hodinu s kvetinou....v dazdi..a cakal......povedal som, ze fajn..chce koniec...tak nech aspon povie secku pravdu ked niekedy klamala.....ze ako dokaze nechat, ked to dieta...atd.....tak povedala, ze to dieta bol vymysel....lekarske spravy si napisala....pravda bola, ze ju niekto nasilu...a na policii povedala, ze dobrovolne...lebo nechela nech sa to ludia dozvedia......zase plakala...no toto som neveril....tato verzia bola uplna hnusna loz....ako si niekto take neco dokaze vymyslat????!!!??? ....povedal som jej, ze je svina urcite s tymto tyzdnovym spala....ze je slapka......na to vola dalsi den, ze napisala jemu, ze s nim nebude nikdy....ignoroval som....dalsi den pise, ze ked precital tu spravu..tak jej povedal, ze aj tak ju chcel na jedno a nic viac....splakana pisala, ze ju ponizil jak zenu....znova lutost...netrapil ju nas vztah....ale, ze ju ponizil...no ved ako ...hoci to popiera....tak som nebol s nou v kontakte...a poziadal nech iba skontaktuje...ked uz povie konecne pravdu.....pisala,. ze nezasluzim si pravdu.....nakoniec zavolala.......ze vsetky verzie boli vymysel........spala s tym po uteku, no vedela, ze by smo nebol s nou....tak vymyslela verzie.....citovo vydierala...tyrala...

len preto, ze je slapka....vymyslela taketo veci....psychicky nicila.....

teraz chodi po svete stastna....vraj si zasluzim lebo som ju nechal......ten hajzel popiera, ze s nou nieco....lenze uz je s inou, takze jasne...napisal iba, ze mu vravela, ze sa mi pomsti....tak spravila to...s nim vyspala...a taku dobu nicila....

vynechal som naozaj dost....ak vsak najdete slova na to...napiste....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: to nevymyslis....

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie ste obaja Cigani? Ani jeden sa neviete spravat, ty nevies poriadne pisat. Z toho co som cital to uplne sedi. A nemyslim to s rasistickym podtonom. Seriozna otazka.
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

zrus tento komentar.....niekto po tomto dokaze neco take napisat?...keby si nieco take zazil...by si pri kazdej spomienke nevedel najst suvislu vetu.....ty si asi poriadne bezcitny clovek...asi je chyba na internete hladat niekoho nie hlupeho...tak este pockam, ci niekto taky sa najde...ked nie...tak dam prec prispevok......snad vsak nie su tu len hlupaci....
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Tak toto je teda nieco....
Prílohy
dafuq-did-i-just-read_o_1146625.jpg
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Nerieš to, konečne ti dala pokoj. Buď rád a zabudni.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

cristiano ronaldo napísal:zrus tento komentar.....niekto po tomto dokaze neco take napisat?...keby si nieco take zazil...by si pri kazdej spomienke nevedel najst suvislu vetu.....ty si asi poriadne bezcitny clovek...asi je chyba na internete hladat niekoho nie hlupeho...tak este pockam, ci niekto taky sa najde...ked nie...tak dam prec prispevok......snad vsak nie su tu len hlupaci....
Samozrejme, ze dokazem. Preco nie? Je to absolutne ucebnicovy priklad. Byvala spoluziacka robi s touto chranenou komunitou na Slovensku. A pribehov, co sa od nej napocuvam, tak by ma to vobec neprekvapilo. Neplanovane tehotenstva, divne aborcie, alkoholizmus v rodinach, bitky, vyhrazky, nadavky, zalubenie a odlubenie za tyzden.. Vsetko si to tu pekne popisal. Tak som sa spytal. Bez naznaku rasizmu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Suhlasim s ludmi vyssie. Ser nanu. Sice to tu radime poslednu dobu uz skoro kazdemu chlapovi a aj tak je to zbytocne a robia opak.
Cize moja rada, pokracuj v tom co robis, najdi cloveka, ktory ta nauci lepsie sa vyjadrovat a napis nejaky novy roman cico to bude ;)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kristova noho to bolo utrpenie citat tie bodky vsade..nabuduce trosku daj dokopy ten inner monologue do suvislych viet a odstavcov.

inak si trulo ze si sa na nu vys..prdol hned po prvom rozideni ci ako by som to nazval
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Zhrňte to prosím vás niekto do dvoch viet, o čo ide. Ja to nedokážem čítať :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mal frajerku - nechal ju - usla z domu - vratila sa - 6 rokov spolu chodili/zili a cely cas mu vyhadzovala na oci, ze ked utiekla tak bola tehotna a isla na potrat - potom sa po tyzdni zamilovala do ineho a nechala ho - ten novy ju tiez nechal a ona je vraj teraz stastna
Otazka je preco mu 6 rokov pripominala potrat, ktory si vymyslela.
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

v skratke: hrala sa,ze lubi, po rozchode utiekla z domu, tak roztahovala nohy kde prislo, aby som nic nezistoval, predstierala tehotenstvo, spravila zo seba chudatko, vydierala citovo, vedela presne co zaberie, kedy sa zlutostim. Jednoducho - to, ze je lahka zakryla takymito pribehmi, ktore kazdeho dovolim si povedat dobreho cloveka dostanu. V skratenej verzii to vsak znie lahko. Tie slzy a trapenie, ze preco to vsetko prezila a pocity viny, to sa neda vyjadrit. Dokazala to taku dlhu dobu. Nie, zeby nechala to klamstvo, lenze stale ho pripominala a zatinala do citliveho. Stale iba vravela, ze: len tvoja, navzdy, s inym neviem si predstavit dat si pusu, nie to do postele. Kazdy den slzy za dietatom, no ziadne nebolo. Len vymysel ktorym si drzala na kratko. Nebol to dovod zostat s nou, lenze som ju nechcel nechat sa trapit... Existuje niekto, kto by jej pribehom neuveril? ktora zena by si neco take vymyslela?!?!!!! ..Pritom nic zle nezazila, len je slapka
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| boze kolko som sa ja takych pribehov uz napocuval.... Kto pracoval s problemovymi komunitami, alebo ma znamych co tam pracuju tak vie ze takychto pribehov je dennodenne niekolko, len v ramci jedneho centra, a je jedno ci rom ci ne, proste to je proste bezna vec. Akoze fakt.

:| byvalu zensku neries, najdi si inu, a zi s nou stastny zivot....
:| -- zamilovana zenska, vypocitava zenska a vseobecne zenska si vymysli HOCICO, scifi, fantasy, hocico, proste zeny.
--- vela kecov musis jednym uchom dnu a druhym von.
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

lenze v takych komunitach ked sa stretnu dvaja, lenze ja som slusny chlapec, nikdy som necakal taketo nieco. Vedela, ze ked sa dozviem, ze davala kde prislo, tak s nou nebudem, preto nicila takto? psychicky. Ved ja som nemal take problemy a ked som ju spoznal, len sa nabalovalo. Teraz som neuveritelne slaby. Znicila uplne. Stale pripominala veci ktore bolia. Navyse neboli pravda. Dovod vymyslov bol este horsi. Kolkokrat som nechcel s nou byt, iba prinutila hnusne citovo, kedze som nechcel byt zly, tak som s nou bol. Jedine co by som neodpustil, ze by bola s inym, no to stale slubovala, ze nedokaze. Presne naopak. Dal som jej prednost pred lepsimi dievcatami. Ked som chcel s nou skoncit, nedokazal som nedvihnut telefon. Ked vsak teraz nechce ona nic, tak zablokovala. Tvari sa, ze nespravila nic zle a tie klamstva akoby boli nejake bezne, ze povie co jedla na veceru i ked jedla nieco ine. Neviem kludne spat, budim sa, predstavy behaju stale hlavou....je super, ze uz koniec s nou, lebo bol to vztah viac o lutosti ako laska, no takto nezasluzene. Niekto dokaze tak dlhu dobu klamat a stale vytahovat, ze sa na to tesila ked si pozerala brusko, chcela potesit s novinou a ked som dal koniec vztahu, zrutilo sa jej vsetko utiekla. Presne popisovala ako sa trapila, lekari ju presviedcali, nech to nespravi. Nasledne po siestich povie, ze to bolo znasilnenie, co sa jej stalo pocas uteku a teda hned sla do nemocnice..pravda je vsak ina..dost.. Chcel by som ju postavit vedla nejakej zeny, ktora to zazila!!!!!! nech sa jej pozrie do tvare a povie pribeh, ktory vymyslala cely vztah.
Este sa hrala na poskodenu. Je toto clovek? alebo hyena? neuvedomuje si, ako dokaze ublizit nekomu?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a teraz ju este stale riesis alebo co? 6 rokov je sakra dlhy cas. vypis jej prihlasku na VSMU a to by mala byt tvoja posledna myslienka venovana jej
energy00
King
King

Normalny clovek to neurobi, nevymysli. Ak sa z toho poucis, tak do buducna budes opatrny, mozno budes tazko nadobudat doveru vo vztahu, no podla mna mas dost dobry dovod zabudnut na nu. A od zien, ktore hraju dookola na city, sa drz dalej.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

TL;DR
Vycuc k tomu nie je?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

GothaR napísal:Mal frajerku - nechal ju - usla z domu - vratila sa - 6 rokov spolu chodili/zili a cely cas mu vyhadzovala na oci, ze ked utiekla tak bola tehotna a isla na potrat - potom sa po tyzdni zamilovala do ineho a nechala ho - ten novy ju tiez nechal a ona je vraj teraz stastna
Otazka je preco mu 6 rokov pripominala potrat, ktory si vymyslela.
Výcuc tu už predsa máš :-D Ale naozaj sa ten text lúštil ťažko. Jediná rozumná rada, akú tu môžeš dostať je neriešiť / vykašľať sa na ňu.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no dvoma slovami: manipulativna psychopatka.
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

hej, psychicky narusena je naisto, lenze tiez uz som nejak labilnejsi po tych tlakoch. Predstavte si tak dlhy cas, ze lutujete niekoho kto vlastne sa hra na obet a pritom je slapka. Kazdy den pocuvat, ze vase dieta, plakat nad tym no... vycitat si, trapit sa, byt s nou lebo vyplakava, ze ste jediny a na cely zivot a nikdy iny uz nebude, ked ju nechcete, tak ste nemali s nou spat, lebo iba jedneho na zivot a to neporusi...
energy00
King
King

Prerušiť kontakt a držať sa od nej čo najďalej. Byť chlapom a mať nejakú sebaúctu...
Aj keď sa nedá vylúčiť, že z teba urobí pred všetkými naokolo totálneho idiota a zo seba obeť.
Napísať odpoveď