monster_cs napísal:ja jsem si stahl clonedvd s FTP z anglie no od kamoša co tam ted bydlí no a ja to dělam přes deamons tools spouštím ISO to je vše mam tam crack
mam taky problemik.moje auto je stale zabrzdene. ked sice pridam plyn tak sa hned odbrzdi no ale neviem ci to tak ma byt alebo to tak mam len ja.ako ked idem pomalicky a pustim plyn tak sa hned samo zabrzdi ale ja nebrzdim.malo by ist dalej samo na zotrvacnost ale nejde. ma to tak byt, ci to ja mam pokazene.??
8roman napísal:mam taky problemik.moje auto je stale zabrzdene. ked sice pridam plyn tak sa hned odbrzdi no ale neviem ci to tak ma byt alebo to tak mam len ja.ako ked idem pomalicky a pustim plyn tak sa hned samo zabrzdi ale ja nebrzdim.malo by ist dalej samo na zotrvacnost ale nejde. ma to tak byt, ci to ja mam pokazene.??
CAUTE VSECI UZ MI TO IDE UZ SOM TO STIAHOL JETO BOMBOVA HRA
ALE MAAM OTAZKU kedy bUDE cestina alebo slovencina a dost ma nastvalo ze sa nedaju vymienat samotne spoilere len cely bodykit
ale couz a inac vsimliste si ze tam chyba podsvietenie
mohli ho tam dat aj ked sa hrava ibe cez den .
->slavo<- napísal:CAUTE VSECI UZ MI TO IDE UZ SOM TO STIAHOL JETO BOMBOVA HRA
ALE MAAM OTAZKU kedy bUDE cestina alebo slovencina a dost ma nastvalo ze sa nedaju vymienat samotne spoilere len cely bodykit
ale couz a inac vsimliste si ze tam chyba podsvietenie
mohli ho tam dat aj ked sa hrava ibe cez den .
A odkial si stiahol tu hru? Daj link alebo nieco. Vopred dik
cafte pls nechce mi to ist vypisuje toto: Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application
co to je treba daky crack alebo co? poradte pls