skapal telefon? (xiaomi redmi note 3 bricked)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

skapal telefon? (xiaomi redmi note 3 bricked)

Príspevok od používateľa aacid »

dnes som stiahol najnovsi update, restartoval telefon a po instalacii sa uz nezobudil.

ked ho zapnem, tak naskoci MI logo a hned sa vypne. ked ho zapojim do elektriny tak stale blika ledka na cerveno.
do recovery sa nedostanem, zase len blikne logo a vypne sa.
viem sa dostat iba do fastbootu.
pozeral som kadejake navody, stiahol som MiFlash, najnovsi fastboot image. ked dam flash_all_except_data, vyhodi mi to flash tz error. ked dam flash_all, tak pre zmenu error:FAILED (remote: Critical partition flashing is not allowed).

vraj sa musim dostat do nejakeho EDL modu ale to sa mi nijak nedari. v jednom navode som nasiel ze treba telefon otvorit a na 10 sekund odpojit baterku, ale tomu by som sa rad zatial vyhol.

predpokladam ze ak by som ho odniesol do alzy s tym ze je v zaruke a nejde zapnut, tak ho poslu niekam do servisu a o 30 dni ma odpalkuju s tym ze som sa hral s bootloaderom, tak je to moj problem, tak?

niekto nejake rady nahodou?

//autoeditácia príspevku (30 Nov 2016, 12:44)
vsetky navody pisu ze sa treba dostat do EDL modu cez adb.exe, adb mi vsak telefon vobec nerozpozna.

vyzera ale ze som ho ozivil. podarilo sa mi niekde najst upraveny fastboot.exe, ktory vie poslat command reboot-edl. po poslani toho commandu sa sice tvaril telefon ze je vypnuty, ale miflash ho rozspoznal a bol schopny tam naflashovat romku. dokonca aj data ostali.

tak sorry za zbytocnu temu, ale zase mozno niekomu niekedy pomoze.
Napísať odpoveď