Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
A neblokuje to Blizzard potom nejakým spôsobom? Logicky takto prichádzajú o peniaze nie? Prečo niekde je lacnejšia hra ako u nich v shope?
-
Wishmaster
Medium Professional
to je len oskenovany kod z krabicky 
-
Kok
Light Professional
Zacal som znova potroske hrat, Legion vyzera na solidny datac, aj pre casuala ako som ja, co to niekedy par dni nezapne, a ked sa uz do toho dam, vydrzim tak 2 hodky..
Kazdopadne, najviac sa mi paci asi ten artefakt system, ze neswitchujem zbran kazdym levelom, ale pracujem od zaciatku na jednej. A este ta harpuna ci co to je, v Stormheime sa dokazem pohybovat viac plynulo, vyskakat z rokliny na utes. Dobre to spravili.
Kazdopadne, najviac sa mi paci asi ten artefakt system, ze neswitchujem zbran kazdym levelom, ale pracujem od zaciatku na jednej. A este ta harpuna ci co to je, v Stormheime sa dokazem pohybovat viac plynulo, vyskakat z rokliny na utes. Dobre to spravili.
ja som uz vytiahol druhu postavu na 110.
a hej, questenie je celkom sranda. hlavne sa mi paci ze je vsetko dynamicke, to ma vzdy sralo ked som leveloval 3-4tu postavu, tak stale dookola presne to iste, 2 levely v prvej oblasti, 2 levely v druhej a tak dalej.
teraz si mozem vybrat poradie ake chcem a rovnako mozem kludne dokoncit celu oblast aj ked tam spravim uz 2 levely, lebo sa to vsetko skaluje.
co ma trochu hneva je progres ked uz si na 110. viac nemej nema zmysel chodit normalne dungeony, heroicy a ani LFR, lebo lepsiu vybavu clovek ziska z world questov. hlavne pre cloveka ako som ja, ked nemam vela casu a teda zapnem vecer hru a mam cas bud porobit world questy alebo 2-3 dungeony. v dungeone mi mozno ani nic nedropne dobre a ked hej, tak to bude nic moc item level. naopak u WQ hned viem co mi padne a viac menej to bude vzdy upgrade, pretoze tie odmeny sa tiez skaluju.
samozrejme chapem ze chcu dat alternativu aj ludom co nemaju zaujem behat dungeony dookola alebo pvp, ale malo by to byt podla mna porovnatelne. aktualne sa proste neoplati nic ine ako robit vsetky dostupne WQ az kym nebude mat clovek dostatocnu vybavu na mythicy.
inak zaujimavost, pozeral som stream tohto tipka, dookola runovali mythic+ 7-9 a pri tej vybave co mali, vobec nepotrebovali healera. tank bol medved + 3 dps a vzdy brali jedneho random co mal kluc. mindfuck.
a hej, questenie je celkom sranda. hlavne sa mi paci ze je vsetko dynamicke, to ma vzdy sralo ked som leveloval 3-4tu postavu, tak stale dookola presne to iste, 2 levely v prvej oblasti, 2 levely v druhej a tak dalej.
teraz si mozem vybrat poradie ake chcem a rovnako mozem kludne dokoncit celu oblast aj ked tam spravim uz 2 levely, lebo sa to vsetko skaluje.
co ma trochu hneva je progres ked uz si na 110. viac nemej nema zmysel chodit normalne dungeony, heroicy a ani LFR, lebo lepsiu vybavu clovek ziska z world questov. hlavne pre cloveka ako som ja, ked nemam vela casu a teda zapnem vecer hru a mam cas bud porobit world questy alebo 2-3 dungeony. v dungeone mi mozno ani nic nedropne dobre a ked hej, tak to bude nic moc item level. naopak u WQ hned viem co mi padne a viac menej to bude vzdy upgrade, pretoze tie odmeny sa tiez skaluju.
samozrejme chapem ze chcu dat alternativu aj ludom co nemaju zaujem behat dungeony dookola alebo pvp, ale malo by to byt podla mna porovnatelne. aktualne sa proste neoplati nic ine ako robit vsetky dostupne WQ az kym nebude mat clovek dostatocnu vybavu na mythicy.
inak zaujimavost, pozeral som stream tohto tipka, dookola runovali mythic+ 7-9 a pri tej vybave co mali, vobec nepotrebovali healera. tank bol medved + 3 dps a vzdy brali jedneho random co mal kluc. mindfuck.
aacid ja som mal prave opacne pocity, to questenie bolo vcelku fajn ale expil som za healera tak to bol trosku pain in the ass ale inak fajn no ajtak ma najviac chytilo pve potom, hlavne m+ dungy - a prave tam mi dropuje eq s najlepsim ilvl, vo wq mam veci okolo 840 a teraz mi v Mythic Karazane padli 2x 855 ilvly, v m+3 mi padol tiez 855 ilvl takze po tejto stranke som spoko, dokonca tie itemove wq ani nechodim lebo vacsinou tam mam veci ktore nepotrebujem/uz mam lepsie.
No a co sa tych runov tyka, tak dobry tank a insane dps si poradia s cimkolvek. Chodievam s partiou ktori maju o dobrych 30ilvl viac a chodim s nimi m+ kt. by som nemal sancu normalne uhealovat ale tank a dps/druid su tak dobri, ze ich prakticky netreba healovat a ak treba tak mi to v predstihu oznamia (som lama, jedine moje wow skusenosti su expenie na freeckach na vanille, tbc, wotlk a kataci, toto je moj prvy subscription na ofiku
). Ono trik spociva v tom, ze kazdy vie kedy ma dat kick, nikdy nedaju kick 2 naraz, dpska poznaju bonus ability takze avoiduju vsetok dmg takze ako healer sa potim paradoxne najviac pri trashi.
No a co sa tych runov tyka, tak dobry tank a insane dps si poradia s cimkolvek. Chodievam s partiou ktori maju o dobrych 30ilvl viac a chodim s nimi m+ kt. by som nemal sancu normalne uhealovat ale tank a dps/druid su tak dobri, ze ich prakticky netreba healovat a ak treba tak mi to v predstihu oznamia (som lama, jedine moje wow skusenosti su expenie na freeckach na vanille, tbc, wotlk a kataci, toto je moj prvy subscription na ofiku
jasne, mythic a mythic+ je uz o niecom inom. ja rozpravam cisto o tej faze ked si cerstvy 110, nemozes este ani heroic ist, nie to mythic. proste normal a heroic dungeony tam pomaly ani nemuseli byt, len mythic.
ja som tiez healoval s monkom, teraz mam warriora a zatial budem asi len dps (guilda ma tankov az az), neviem ako ine buildy ale monk (aj druid aj priest) maju moznost robit popri healovani aj dps. tak ja sa snazim aspon to ked uz vidim ze tank bez problemov zvlada a dps niesu sprosti.
ale ten stream ma proste uplne dostal, najprv pozeram ze ako je mozne ze healer je druhy v dps, potom pozeram ze je to retri paladin. ale presne ako hovoris, obcasne tank zakrical ze treba heal, to mu paladin hodil LoH a hotovo.
ja som tiez healoval s monkom, teraz mam warriora a zatial budem asi len dps (guilda ma tankov az az), neviem ako ine buildy ale monk (aj druid aj priest) maju moznost robit popri healovani aj dps. tak ja sa snazim aspon to ked uz vidim ze tank bez problemov zvlada a dps niesu sprosti.
ale ten stream ma proste uplne dostal, najprv pozeram ze ako je mozne ze healer je druhy v dps, potom pozeram ze je to retri paladin. ale presne ako hovoris, obcasne tank zakrical ze treba heal, to mu paladin hodil LoH a hotovo.
aha takto, ano normal a hc nic moc, ale tie m+ urobili bravurne, ani neviem kolko tych + urovni je, max som siel tusim 6 s affixom raging a bolo to velmi zaujimave
v lfg som videl ale aj cisla ako m+12 a vraj je ich este o dost viac, to uz je challenge asi aj pre profika
predpokladam ze to bude to iste ako greater rifty v diable, teda tam nie je ziadny strop, proste pokial to das tak to bude stale rast.
viem ze je achievement lvl15 aby si dostal novu farbu na zbran. ale asi to pojde dalej.
zaujimalo by ma ako to bude v buducnosti, takto by sa teoreticky dali upravit aj napriklad vanilla dungeony aby sa proste skalovali.
viem ze je achievement lvl15 aby si dostal novu farbu na zbran. ale asi to pojde dalej.
zaujimalo by ma ako to bude v buducnosti, takto by sa teoreticky dali upravit aj napriklad vanilla dungeony aby sa proste skalovali.
bol som tie timewarp dungy a bolo to vyscalovane celkom dobre, takze verim ze by to veru slo
Pre tých, ktorí by hľadali nejaký spoľahlivý non-scammer zoznam freečiek
https://www.reddit.com/r/wowservers/com ... vers_list/ .
Osobne som netušil, že už aj teraz sú Legion free servery, myslel som, že čo sa týka free serverov, tak max. je pindaria.
Hneď ma zaujala Valhalla, blizz s užívateľom nastaviteľným XP rate-on (tak toto som naozaj ešte nevidel). Vyzerá to na parádny tím ľudí a dobrú komunitu - zatiaľ je populácia menšia, veď Legion len prišiel ale tipujem, že to môže byť kvalitný server - dnes to hneď idem skúsiť a rovno aj najnižší XP rate.
https://www.reddit.com/r/wowservers/com ... vers_list/ .
Osobne som netušil, že už aj teraz sú Legion free servery, myslel som, že čo sa týka free serverov, tak max. je pindaria.
Hneď ma zaujala Valhalla, blizz s užívateľom nastaviteľným XP rate-on (tak toto som naozaj ešte nevidel). Vyzerá to na parádny tím ľudí a dobrú komunitu - zatiaľ je populácia menšia, veď Legion len prišiel ale tipujem, že to môže byť kvalitný server - dnes to hneď idem skúsiť a rovno aj najnižší XP rate.
to bude nejaka divocina, sice privatne servery moc nesledujem, ale vsade pisu ze ani WoD nie je este naskriptovany viac menej vobec, proste nehratelny, tak legion bude maximalne tak mozne pobehat si tie oblasti a zabijat mobov co su staticky na jednom mieste.
proste privat sa oplati hrat asi len ak chces vyskusat (ozivit si spomienky) ake to bolo v minulosti.
popripade nejake uletene servre, teraz som videl nejake streamy zo serveru kde bol maximalny level 10 a dalsieho serveru kde neboli classy, proste si si mohol vybrat akekolvek skilly zo vsetkych classov.
proste privat sa oplati hrat asi len ak chces vyskusat (ozivit si spomienky) ake to bolo v minulosti.
popripade nejake uletene servre, teraz som videl nejake streamy zo serveru kde bol maximalny level 10 a dalsieho serveru kde neboli classy, proste si si mohol vybrat akekolvek skilly zo vsetkych classov.
A čo sa týka offi - ako to je s kľúčikmi? Ešte je možné stále kupovať nejaké lacné krabicovky alebo kľúčiky a každý mesiac si ich aktitovať (a byť limitovaný max. do datadisku, ku ktorému patrí)?
Lebo som teraz rýchlu žmurkol na to a u G2A a Kinguin píšu
Znamená to, že už fungujú len tie pre-paid game karty?
-G2A, 2016Warning! This product CAN be used ONLY on account without World of Warcraft game activated on it. (You may have enabled TRIAL version). Only one copy of Battlechest may be activated on each Battlenet account, please make sure that you haven't activated any on your account before buying this product.
This is NOT a prepaid product - it CANNOT be used to extend game time.
-Kinguin, 2016Note: Product has regional limitations (see description). This product cannot be used as a prepaid card. The game time included is only valid for newly created accounts. Requires a monthly subscription!
pokial viem, tak vzdy fungovali iba pre-paid karty. aspon vzdy ked som to ja riesil, tak mi najlacnejsie vychadzalo kupit 60 dnovu kartu za nejakych 20-22 eur.
pokial chces ozaj usetrit, treba si nastudovat nieco o wow ekonomike. zrovna vcera som na reddite cital o tipkovi co za 3 mesiace zarobil 25 milionov goldov, plati z toho 3 svoje accounty a este piatim kamaratom.
wow token stoji nejakych 100k goldov, ked si zoberiem ze to som ja zarobil za 2 mesiace a to hram fakt obcasne, tak niekto kto hra denne a venuje sa tomu, nemoze mat problem platit si wowko aj cisto farmenim. samozrejme na aukcii sa da zarobit ovela viac ovela rychlejsie, ale treba sa tomu venovat.
pokial chces ozaj usetrit, treba si nastudovat nieco o wow ekonomike. zrovna vcera som na reddite cital o tipkovi co za 3 mesiace zarobil 25 milionov goldov, plati z toho 3 svoje accounty a este piatim kamaratom.
wow token stoji nejakych 100k goldov, ked si zoberiem ze to som ja zarobil za 2 mesiace a to hram fakt obcasne, tak niekto kto hra denne a venuje sa tomu, nemoze mat problem platit si wowko aj cisto farmenim. samozrejme na aukcii sa da zarobit ovela viac ovela rychlejsie, ale treba sa tomu venovat.
Lebo ja, čo som doteraz hral len Cata...neviem si to predstaviť, áno, s dobrými glyphmi si s Inscription dokážem pekne zarobiť - neraz glyphy za stovky goldov ale neviem si ani predstaviť zarobiť tak veľa ani vo sne.
tak ono inflacia je strasna s kazdym datadiskom. ked si zoberies ze v WotlK bol money sink mamut za 20k, v pandarii to bol yak za 120k a teraz je to pavuk za 2 miliony 
ja som na zaciatku legionu boostol monka na 100, takze nemal ziadne goldy zarobene, ked som spravil 110, tak som mal nejakych 15k, len z questenia.
ja som na zaciatku legionu boostol monka na 100, takze nemal ziadne goldy zarobene, ked som spravil 110, tak som mal nejakych 15k, len z questenia.
G2A pise (zjednodusene) ze produkt je iba datadiskom. Za musis mat na svojom ucte basic verziu WOW - da sa aktivovat 10 dnovy trial ale na ten to nefunguje. Len nerozumiem tomu upozorneniu, ze mozes mat iba jeden battlechcest, to je logicke. (battlechcest = basic verzia+vsetky datace okrem posledneho, bez toho ti legion samotny nepojde).DropDead napísal:A čo sa týka offi - ako to je s kľúčikmi? Ešte je možné stále kupovať nejaké lacné krabicovky alebo kľúčiky a každý mesiac si ich aktitovať (a byť limitovaný max. do datadisku, ku ktorému patrí)?
-G2A, 2016
-Kinguin, 2016
a Kinguin - ked si este nehral wow na ofi na tom ucte, tak dostanes k legionu aj subscription na 30 dni zdarma, ak ale uz mas rozohrate wow na tom ucte tak tu subscription nedostanes a musis si predplatit mesiac (11e tusim)
Takže teoreticky aj keby som stiahol WoW cez launcher a mal tú pre-paid game kartu, tak ju neaktivujem?
Lebo to je totálny bullschiit, veď človek si vie zadarmo cez battle.net launcher stiahnuť celú hru, tak nechápem, čo tam má človek ešte kupovať špecificky nejakú hru...a nielen takýto game time
Lebo to je totálny bullschiit, veď človek si vie zadarmo cez battle.net launcher stiahnuť celú hru, tak nechápem, čo tam má človek ešte kupovať špecificky nejakú hru...a nielen takýto game time
Zadarmo?
Wow sa da stiahnut ako trial - na 10 dni, potom sa dekativuje. Nasledne si musis kupit (ak chces hrat legion) basic verziu (to je vzdy vsetky datace okrem posledneho, cize v aktualnej dobe basic znamena vanilla+tbc+...+pandy+wod) a na to si dokupujes posledny datadisk - Legion - cize 2 produkty.
Na tu trial verziu si nevies dokupit legion. Trial sa neda predlzit.
Navrch, ked chces hrat wow potrebujes subscription, ak si newcommer tak dostavas automaticky 30 days free, ak si uz ale v minulosti wow na tom ucte hraval, tak nedostanes a musis si k legionu dokupit este subscription ak chces hrat.
Existuje aj verzia complete ale tu som asi na G2A nevidel.
Wow sa da stiahnut ako trial - na 10 dni, potom sa dekativuje. Nasledne si musis kupit (ak chces hrat legion) basic verziu (to je vzdy vsetky datace okrem posledneho, cize v aktualnej dobe basic znamena vanilla+tbc+...+pandy+wod) a na to si dokupujes posledny datadisk - Legion - cize 2 produkty.
Na tu trial verziu si nevies dokupit legion. Trial sa neda predlzit.
Navrch, ked chces hrat wow potrebujes subscription, ak si newcommer tak dostavas automaticky 30 days free, ak si uz ale v minulosti wow na tom ucte hraval, tak nedostanes a musis si k legionu dokupit este subscription ak chces hrat.
Existuje aj verzia complete ale tu som asi na G2A nevidel.