uzamknutie obrazovky
uzamknutie obrazovky
Dobrý deň prosim vás neviete mi poradiť mám mobil na heslo a chcel by som si ho dať bez hesla ale bohužial táto funcia mi nechce ísť píše mi že ,,Zakázané správcom, pravidlom šifrovania či uklad. priest poverení,, neviete čo mám spraviť aby to šlo ?
Re: uzamknutie obrazovky
Aky mas telefon? System? Sme snad vestiaren?
Osobne by som to tipoval na nejaku appku, kde ukladas listky/letenky/whatever (napr. Passwallet), pripadne ak mas nastaveny korporatny mail, vtedy to odo mna chcelo zabezpecenie cez PIN.
Osobne by som to tipoval na nejaku appku, kde ukladas listky/letenky/whatever (napr. Passwallet), pripadne ak mas nastaveny korporatny mail, vtedy to odo mna chcelo zabezpecenie cez PIN.
mám Huawei P8 Lite android 6.0
A co ta appka? Mas nieco take nainstalovane? Pripadne firemny mail? http://forums.androidcentral.com/verizo ... round.html
Skús pozrieť nastavenia > zabezpečenie > správcovia zariadenia či tam nemáš povolenú nejakú aplikáciu.
Mám tam jednu appku vid obrázok myslíš že to robí tá ?
Mne sa to už raz stalo a robil mi to kamarát a samizda že mi tam vymazával nejaké veci niečo sa mi zdá že nejaké certifikáty alebo niečo take ale nie som si na 100% istý.
Mne sa to už raz stalo a robil mi to kamarát a samizda že mi tam vymazával nejaké veci niečo sa mi zdá že nejaké certifikáty alebo niečo take ale nie som si na 100% istý.