to nevymyslis....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MoRk4
Light Star
Light Star

Re: to nevymyslis....

Príspevok od používateľa MoRk4 »

ti je*e toto je moc :D
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

nejak stale to chodi hlavou, cely vztah byt v takomto klamste, plakat a lutovat a zastavat sa dievcata, ktore vlastne nevedelo udrzat nohy spolu nikde.
kedze stale blokuje asi na vsetkych sietiach a prestahovala sa za ten cas do podnajmu kto vie kde, napisal som na internet verejne k jej fotke, ze je slapka. taky dlhy vztah si vymyslala ten zakrok a pritom sa ponukala kdekomu.......asi si kazdy povie, ze trapnost, lenze uz som nevedel to inak dostat zo seba
ta spina si to nevie ani vyriesit sama v takomto veku!!! dnes jej foter vyvolaval na telefon, vyhrazal sa, ze ako na sudy budu tahat, ked zverejnim niekde este atd.

kazdy poradi, ze zabudnut na to, uz neriesit. Ja ju nechcem naspat, lebo je psychopat, lenze tazko sa nemysli na to, ze cely vztah bol klamstvo a vlastne hlavne dovody, preco som s nou bol, tak boli iba klamstva, na ktore vedela, ze sa nachytam,no...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bindo011 »

Posledný post mi akosi veľmi pripomína jeden neslávny vzťah môjho bratranca...

Tiež sa toho nakoniec zmocnila polícia, s tým rozdielom, že on zavesil jej fotky, ako má nejakého vtáka v hube na FB :D . No jo no, koho by nenasralo, keby mu prišli fotky frajerky, ako orálne obšťastňuje iného pána... :D . Bola z toho docela aféra, ťahačky po polícii, vyhrážanie, atď., nakoniec dostal pokutu a tým sa to v právnickej rovine vyriešilo. Ovšem tí dvaja by sa už nemali nikdy naživo stretnúť... pre istotu :D.
Napísať odpoveď