Nezvyknem tu prispievat, ale toto mi fakt nedalo. Pretoze toto napisat je asi ta najvacsia trapnost ktoru by si mohol spravit.p4ra napísal:Absolutne nic zle by som nevidel na tom, keby jej napises otvorene zase. "Ahoj. Pisal som ti pred par dnami, a vidim, ze spravu si dostala, ale neodpisala. Bol by som rad, keby sa rozpravame uprimne a otvorene. Ak ale nemas zaujem, je to v pohode, a rozumiem tomu. Pekny den." - podla mna jej tymto das uplne najavo, ze bud sa teda ozvi, ale mi proste povedz, ze nemas zaujem. Jednoduche.
Neprečítaná správa
Re: Neprečítaná správa
keby mi toto napisala baba, tak jej odpisem asi len "pekny den teda" a pomyslel by som si ze je asi trochu crazy a nechcem s nou nic mat.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Lebo? Chalanisko aspon vie okamzite na com je a nemusi donekonecna cakat, ze ci sa ozve alebo nie. Ale ano, niektori jedname na rovinu, niektori nie. Ty budes z tej druhej skupiny. Nesudim ta.uNfEiL napísal:Nezvyknem tu prispievat, ale toto mi fakt nedalo. Pretoze toto napisat je asi ta najvacsia trapnost ktoru by si mohol spravit.
dalo by sa to napisat aj inak, jemnejsie
No hlavne nie tak vážne...ten seriózny tón textu skôr odradí...
Netreba si robiť hlavu z ukončenej konverzácie...tiež sa mi už veľakrát nechce odpovedať....a nepíšem pár dní a potom začnem ja alebo druhá strana inou témou...
Netreba si robiť hlavu z ukončenej konverzácie...tiež sa mi už veľakrát nechce odpovedať....a nepíšem pár dní a potom začnem ja alebo druhá strana inou témou...
-
ROKI49
Medium Professional
takymto preslovom sa zaskatulkuje ako totalny blbecek....paneboze jak toto vobec niekoho moze napadnut....
ale chapes ze take nieco vobec nema zmysel pisat, lebo ak to napises tak uz vies na com si, lebo si sa totalne odpalkoval len tym ze si to napisal.p4ra napísal:Lebo? Chalanisko aspon vie okamzite na com je a nemusi donekonecna cakat, ze ci sa ozve alebo nie. Ale ano, niektori jedname na rovinu, niektori nie. Ty budes z tej druhej skupiny. Nesudim ta.
to je proste taka logika ako tvrdit ze ty jednas na rovinu, tak sa kazdej baby hned na prvom rande opytas ci chce s tebou chodit... ved aspon hned vies na com si, ze? lenze 98% bab ti na to odpovie nie, takze vlastne si vedel na com si uz predtym ako si sa to opytal, lebo ta samotna otazka ti to pokazila...
-
Soviet
Darca
Mne to pride divne vobec riesit takuto vec. Ak ju povazujes za kamosku a mate taky vztah, tak mas mat u riti kedy odpise. Aj ja si daktorych ludi odkladam na neskor a odpisem im kludne o tri dni a pod. S byvalou si piseme zas dlhe spravy a tam niekedy odpisat ma chut clovek po tyzdni az ked si sadne v spravnej nalade k tomu. Len treba poznat osobu na druhej strane dostatocne. Teda ak ma toho vela v skole/praci tak neocakavaj, ze ti bude s chutou odpisovat kazdy den
Ak sa chces s nou bavit normalne tak ser na pisanie a vytiahni ju von
-
p4ra
Redeemer
OK, beriem, ze vy to riesite jemnejsie, ja to riesim na rovinu a rad viem na com som. A nemam pocit, ze by sa to niekedy obratilo proti mne. Ale ako hovorim, vy si to riesite inak, ja inak. A to je uplne v poriadku.
aacid niekedy davas take porovnania, ze sa mi rozum zastavuje. Ako napr. aj to, ktore si dal teraz.
uz pisanie samotnych sprav indikuje ze sa nejedna o nic dolezite a neocakavas ze dostanes odpoved hned, lebo keby si chcel nieco surne, tak volas.
ked sa chces rozpravat, tak ju zober von ako pise Soviet.
som si raz pisal s jednou mladuckou hlupuckou a ta mala taky sprosty zvyk, ze ocakavala ze ked ona napise cokolvek, tak ja do 15 sekund odpoviem. nieco som jej napisal, ona odpisala smajlika a ocakaval ze napisem nieco zase ja. pokial som nenapisal, tak zacala pisat "haloo?", "si tu?" a taketo sprostosti. raz som si to odskusal tak ze na jej smajlika som jej odpovedal mojim smajlikom. poslala mi zase smajlika...
proste pokial nieco chces napisat, napis to, pokial ti neodpise a ty mas pocit ze by si chcel pokracovat v pisani, tak pis dalej. casto ti mozno neodpisuje len preto lebo nema pocit ze ma k tej teme co napisat. tak zacni inu temu. hlavne nikdy nikdy nepis trapnosti typu "preco neodpisujes?", lebo to je zase vec na ktoru nema clovek co napisat a akurat ho to naserie.
ked sa chces rozpravat, tak ju zober von ako pise Soviet.
som si raz pisal s jednou mladuckou hlupuckou a ta mala taky sprosty zvyk, ze ocakavala ze ked ona napise cokolvek, tak ja do 15 sekund odpoviem. nieco som jej napisal, ona odpisala smajlika a ocakaval ze napisem nieco zase ja. pokial som nenapisal, tak zacala pisat "haloo?", "si tu?" a taketo sprostosti. raz som si to odskusal tak ze na jej smajlika som jej odpovedal mojim smajlikom. poslala mi zase smajlika...
proste pokial nieco chces napisat, napis to, pokial ti neodpise a ty mas pocit ze by si chcel pokracovat v pisani, tak pis dalej. casto ti mozno neodpisuje len preto lebo nema pocit ze ma k tej teme co napisat. tak zacni inu temu. hlavne nikdy nikdy nepis trapnosti typu "preco neodpisujes?", lebo to je zase vec na ktoru nema clovek co napisat a akurat ho to naserie.
-
qwerty-xyz
neodpisuje preto lebo ma v prdeli. Kebyze je pre nu druha strana dolezita, alebo zaujimava tak odpisovat bude, a co viac bude pisat aj sama od seba. takze nejako tak ,..