Kopirovanie original hry na pc z ochranami
Kopirovanie original hry na pc z ochranami
Zdravim ... prosim o radu. Kupil som si original hru a kedze nechcem dvd znicit chcel by som si urobit kopiu aj z ochranami aby mi fungovalo ako ma. Viete mi poradit nejaky program ktory mi prekona ochrany a urobi mi kopiu 1:1. Niekde som cital ze clonecd alebo alkohol120 ale ani v jednom som to nevedel urobit. Dakujem za rady.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kopirovanie original hry na pc z ochranami
Ako pises, CloneCD alebo skor Alcohol 120. Kde je problem???
Problem je ze alkohol mi padal (viac som ho neriesil) a clone mi urobilo nefunkcnu kopiu
.
Ja som pred par mesiacmi robil iso subor z hry z ochranami v nejakom programe kde mi prekonalo ochrany a urobil som si funkcnu kopiu hry ... ale po preinstalovany win som zabudol ako sa ten program volal a teraz to neviem najst. V tom som to urobil behom hodinky. Ale tieto dva mi akosi nesli. Pred tym som to robil v nejakom iso maker graber ja neviem co
( to som si vymyslel ten naxov neberte doslova)
Ja som pred par mesiacmi robil iso subor z hry z ochranami v nejakom programe kde mi prekonalo ochrany a urobil som si funkcnu kopiu hry ... ale po preinstalovany win som zabudol ako sa ten program volal a teraz to neviem najst. V tom som to urobil behom hodinky. Ale tieto dva mi akosi nesli. Pred tym som to robil v nejakom iso maker graber ja neviem co
V iso subore neobide ochranu, je to len kopia 1:1. Ta hra moze mat rozny sposob ochrany, moze tam byt Starforce SecuRom, chybne sektory, dve stopy, Laserlock, moze to byt napalene cez limit (overburn), moznosti je vela. Hit s tymito ochranami bol niekedy okolo rokov 2002 az 2006, potom to zacalo postupne ubudat a zacalo sa pomalicky presadzovat online aktivacie, online konta (Steam, Origin, uPlay). Z toho co si napisal nie je jasne o aku hru ide a navyse je jasne, ze problem nebol v tom, ze ti to Alcohol 120 nespravil, ale ze si to nevedel spravit ty, lepsie povedane ti Alcohol padal a nevedel si ho preinstalovat na funkcnu verziu.
Heker : ano suhlasim doba sa meni a existuju konta ako steam, ubi a podobne. Vyuzivam samozrejme. Ale ak na steame stoji hra napr. 35 euro a krabicova 19 euro tak si vezmem radsej krabicovu. A ak si nechcem cd znicit stale v mechanike tak chcem pochopitelne kopiu. Ja osobne sa do toho moc nevyznam. Viem ze to ide urobit a preto hladam pomoc ako najefektivnejsie to urobit aby to slapalo.
Co sa tyka alkoholu padal mi a ano nepreinstaloval som ho. Nie ze som nevedel ale neriesil som ho. Skusil som druhu moznost ktoru som nasiel na googli a to bol clone. Ale ta mi nefungovala
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2016, 19:16)
Tak po dlhom dlhom hľadaní a preklikaní snáď všetkých fór som to našiel : BDlot DVD ISO Master
Môžete lock
Co sa tyka alkoholu padal mi a ano nepreinstaloval som ho. Nie ze som nevedel ale neriesil som ho. Skusil som druhu moznost ktoru som nasiel na googli a to bol clone. Ale ta mi nefungovala
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2016, 19:16)
Tak po dlhom dlhom hľadaní a preklikaní snáď všetkých fór som to našiel : BDlot DVD ISO Master
Môžete lock
-
Wishmaster
Medium Professional
Ved ked je hra na steam/origin/uplay/battlenet/direct .. tak v klientovi zadas produktovy kluc a uz len tahas z netu a krabicka je pekne na policke..